keuringsarts rijbewijs Eindhoven

Rijbewijskeuring
Eindhoven

De praktijkruimte van Rijbewijskeuring Holland bevindt zich in gebouw Place for Bizz in Eindhoven. Deze locatie is goed bereikbaar voor Eindhoven en andere gemeenten in de buurt van Eindhoven. Wij voeren hier allerlei soorten medische rijbewijskeuringen uit, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Rijbewijskeuring Eindhoven

Adres

Kom voor uw Rijbewijskeuring door de Keuringsarts Eindhoven? Navigeer dan naar naar Hurksestraat 64, Eindhoven.

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt GRATIS op het terein van het gebouw parkeren.

Auto

Ons spreekuur is prima te bereiken, navigeer hiervoor naar Hurksestraat 64, Eindhoven

Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven

75-plussers:

75-plus chauffeurs in Nederland dienen medisch gekeurd te worden wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen. U dient tijdens de keuring een brief van het CBR (inclusief ZD-code) bij u te hebben. U dient een een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). Nadat u deze verklaring heeft ingevuld, stuurt u deze op naar het CBR. U ontvangt een bericht van het CBR (incl. ZD-code). Zodra u dit bericht heeft ontvangen, kunt u direct online een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven.

Groot Rijbewijs Chauffeurs (C/D/E):

Als u een groot rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus), wilt aanvragen of verlengen, dan bent u verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan. De gecertificeerde keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland zijn hierin gespecialiseerd. Zorg dat u op tijd een afspraak maakt voor uw medische rijbewijskeuring groot (C/D/E). Ons advies is om deze afspraak minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te plannen.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (taxipas of BCT). De Taxipas wordt door de KIWA verstrekt. Voor de aanvraag of verlenging van een taxipas dient u verplicht medisch gekeurd te worden. Voor de Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA) kunt natuurlijk ook terecht bij de Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven. Maak direct online een afspraak en zorg dat u de ingevulde gezondheidsverklaring meeneemt naar uw rijbewijskeuring Taxipas.

Touringcar en/of medibus Chauffeurs:

Touringcar/medibus-chauffeurs dienen bij indiensttreding, of als u zelfstandig gaat opereren, een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Voor deze groep chauffeurs geldt ook een verplichte 5-jaarlijkse rijbewijskeuring. Gaat u aan de slag als touringcar chauffeur, of dient u binnenkort uw 5-jaarlijkse keuring te ondergaan? Boek dan direct online een afspraak voor uw medische rijbewijskeuring Touringcarchauffeurs (voorheen medibuspas) met onze Keuringsarts Eindhoven.

Waar bestaat de medische rijbewijskeuring uit?

De medische rijbewijskeuring bij Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven wordt uitgevoerd door gecertificeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Het is van belang dat iedere chauffeur op de Nederlandse wegen zelfstandig en veilig, zijn of haar voertuig bestuurt. Het CBR wil daarom kunnen beoordelen of u daartoe in staat bent en daarvoor is de medische rijbewijskeuring ingevoerd. De Keuringsarts CBR Eindhoven zal een algemeen medisch onderzoek uitvoeren en eventuele gezondheidsrisico’s in een medisch rapport vastleggen. De rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

* Algemeen gezondheidsonderzoek;
* Testen van uw ogen;
* Bloeddruk meten;
* Urine onderzoeken;
* Lichamelijk onderzoek, wanneer de keuringsarts dit nodig acht.

Welke keuringslocatie moet ik kiezen voor mijn Rijbewijskeuring?

U kunt bij Rijbewijskeuring Holland op onze locatie in Eindhoven terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen. Of u nu in de buurt van onze praktijklocatie Rijbewijskeuring Eindhoven in Meerhoven en Strijp-Oost woont, of in een andere Eindhovense wijk als Gestel, Stratum, Tongelre/Centrum, Woensel, of Acht & Aanschot, u kunt voor alle rijbewijskeuringen (op afspraak) terecht op de locatie Rijbewijskeuring Eindhoven aan de Noord Brabantlaan 265. LET OP: navigeer Hurksestraat 64.
Als u in de omgeving van Eindhoven woont, zoals in Veldhoven, Waalre, Aalst, Valkenswaard of Best, dan kunt u ook eenvoudig een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven. U kunt hier direct online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven maken.

Adres Rijbewijskeuring Eindhoven
Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven
(Navigatieadres: Hurksestraat 64)

De Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven bevindt zich buiten het centrum van Eindhoven. De praktijk is hierdoor goed bereikbaar met de auto en binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A2. U kunt gratis parkeren op het terein van het gebouw. Ook met het openbaar vervoer kunt u Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven simpel bereiken. Bushalte Hurksestraat, van buslijnen 401, 402 en 403, ligt om de hoek van gebouw de Hurk. Vanaf station Eindhoven is het een klein kwartier met de bus naar de Hurksestraat.

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende keuringslocaties in Noord-Brabant. Naast onze keuringslocatie in Eindhoven hebben wij ook vestigingen in Tilburg en Helmond Komen de keuringsdata of -tijdstippen van de Keuringsarts Eindhoven u niet uit, dan bent u van harte welkom op één van de andere vestigingen van Rijbewijskeuring in Noord-Brabant of elders in Nederland. Check de data en maak direct online een rijbewijskeuring afspraak!

Rijbewijskeuring Eindhoven twee keer per maand

Regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven. De keuringsarts rijbewijs CBR Eindhoven eens per twee weken aanwezig voor rijbewijskeuringen op onze praktijklocatie in Eindhoven. Kijk of u komende week nog een afspraak kunt maken bij Rijbewijskeuring Holland in Eindhoven. Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment. Mocht u nog vragen hebben, of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon even bellen. Of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.