Keuringslocatie

Haarlem

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in de prachtige praktijklocatie van Connected Haarlem. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor Haarlem en omstreken. Wij hebben hier wekelijks een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Keuring rijbewijs Haarlem

Adres

In Haarlem kunt u ons vinden in de buurt Zijlwegkwartier in de Koppestokstraat 87

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt direct voor de deur parkeren. De parkeerkosten bedragen €3,60 per uur. U kunt de parkeerautomaat vinden op het De Ruijterplein, ter hoogte van De Ruijterweg. Als u gebruik maakt van een parkeerapp, dan is de zonecode 36385

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. Via de N208/Westelijke Randweg pakt u de afslag richting de Ruiterweg, waarna u via het de Ruijterplein en de Piet Heinstraat op de Koppestokstraat uitkomt.

Interesse?

Maak een afspraak!

Maak nu meteen een afspraak voor een rijbewijskeuring. of neem contact met ons op via het contacformulier.

Keuringsarts rijbewijs Haarlem

Maak een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Haarlem van Rijbewijskeuring Holland in de praktijklocatie van Connected in Haarlem.

Voor Wie?

75 plus:

Als u boven de 75 jaar bent en uw rijbewijs gaat verlengen is een medische keuring verplicht. Om een afspraak te maken met de keuringsarts rijbewijs Haarlem, is een verwijsbrief (met ZD-code) van het CBR nodig. Hiervoor moet u eerst een gezondheidsverklaring invullen en opsturen naar het CBR. Met het bericht en de ZD-code bij de hand maakt u vervolgens hier uw afspraak.

Vrachtwagen Chauffeurs:

Voor de aanvraag of verlenging van het rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus) is een medische keuring verplicht. Rijbewijskeuring Holland is gespecialiseerd in dit soort keuringen en werkt met gecertificeerde keuringsartsen. Vraag uw medische keuring tijdig aan, ruim voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs:

Als taxichauffeur is een chauffeurskaart verplicht. Deze chauffeurskaart of taxipas wordt door KIWA uitgegeven. Voor een medische keuring voor de de aanvraag of verlenging van uw taxipas moet u eerst het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ invullen, zodat het administratieve proces goed verloopt.

Touringcarchauffeurs:

Bent u zelfstandig touringcarchauffeur of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Dan is een vijfjaarlijkse medische keuring verplicht. Deze medische rijbewijskeuring is verplicht bij indiensttreding, of zodra u gaat werken als touringcarchauffeur. Maak direct een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Haarlem.

Wat gebeurt er bij de keuringsarts rijbewijs Haarlem?

De arts voert de medische keuring uit voor Rijbewijskeuring Holland, zodat het CBR kan beoordelen of u uw voertuig veilig en zelfstandig kunt besturen. De keuringsarts rijbewijs Haarlem voert een gestandaardiseerd medisch onderzoek uit en zal eventuele gezondheidsrisico’s vastleggen in een medisch verslag. De rijbewijskeuring bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische historie
  • Oogtest
  • Bloeddrukmeting
  • Onderzoek Urine
  • Eventueel Lichamelijk onderzoek

Bij welke keuringslocatie moet ik een afspraak maken?

Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Haarlem. Of u nu woont in het Centrum van Haarlem, Stadsdeel Noord, -Oost, Schalkwijk of Zuid-West, u kunt altijd terecht (op afspraak) bij onze locatie aan de Koppestokstraat. Woont u in de omgeving van Haarlem? Zoals bijvoorbeeld in Zandvoort, Bloemendaal of Velserbroek. Of zoekt u naar de Keuringsarts Rijbewijs Heemstede, Vijfhuizen of elders in de regio Zuid-Kennemerland? Maak dan ook gerust een afspraak met onze keuringsarts in Haarlem.

Adres Rijbewijskeuring Haarlem

Connected Haarlem Koppestokstraat 87 2014 AN Haarlem

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur: Rijbewijskeuring Holland heeft naast onze keuringslocatie in Haarlem, meerdere alternatieve keuringslocaties in de Randstad, die prima bereikbaar zijn. Wanneer de beschikbare dagen in Haarlem u niet goed uitkomen, bekijk dan de beschikbaarheid van onze keuringsarts in Leiden, Alkmaar, of Amsterdam.

Elke Dinsdag Rijbewijskeuring Haarlem

Reserveer online uw afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Haarlem, voor komende dinsdag tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Reserveer dan alvast voor volgende week dinsdag. Heeft u nog vragen of maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ons, of laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier, zodat wij u terug kunnen bellen.
Scroll naar top