Keuringslocatie Haarlem

Keuringsarts Rijbewijs Haarlem

In Haarlem is Rijbewijskeuring Holland te vinden op aan de Diakenhuisweg 39. Hierdoor zijn we uitstekend bereikbaar voor Haarlem en omstreken. Wij hebben op deze locatie wekelijks een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Haarlem

Adres

In Haarlem is Rijbewijskeuring Holland te vinden aan de Diakenhuisweg 39. Hierdoor zijn we uitstekend bereikbaar voor Haarlem en omstreken. Wij hebben op deze locatie wekelijks een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt! U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Parkeren


Bij ons spreekuur aan de Diakenhuisweg 39 kunt u gratis in de omgeving van het gebouw parkeren. Helaas kunt u niet gebruikmaken van de parkeerplaatsen die bij het gebouw horen.

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. Klik hieronder op voor de routebeschrijvingen.

De ingang is bij het bord 37-45. De slagboom staat daar open.

Verdere informatie

75 Plus:

Als u boven de 75 jaar bent en uw rijbewijs gaat verlengen is een medische keuring verplicht. Om een afspraak te maken met de keuringsarts rijbewijs Haarlem, is een verwijsbrief (met ZD-code) van het CBR nodig. Hiervoor moet u eerst een gezondheidsverklaring invullen en opsturen naar het CBR. Met het bericht en de ZD-code bij de hand maakt u vervolgens hier uw afspraak.

Vrachtwagen chauffeurs:

Voor de aanvraag of verlenging van het rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus) is een medische keuring verplicht. Rijbewijskeuring Holland is gespecialiseerd in dit soort keuringen en werkt met gecertificeerde keuringsartsen. Vraag uw medische keuring tijdig aan, ruim voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs:

Als taxichauffeur is een chauffeurskaart verplicht. Deze chauffeurskaart of taxipas wordt door KIWA uitgegeven. Voor een medische keuring voor de de aanvraag of verlenging van uw taxipas moet u eerst het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ invullen, zodat het administratieve proces goed verloopt.

Touringcarchauffeurs:

Bent u zelfstandig touringcarchauffeur of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Dan is een vijfjaarlijkse medische keuring verplicht. Deze medische rijbewijskeuring is verplicht bij indiensttreding, of zodra u gaat werken als touringcarchauffeur. Maak direct een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Haarlem.

Wat gebeurt er bij de keuringsarts rijbewijs Haarlem?

De arts voert de medische keuring uit voor Rijbewijskeuring Holland, zodat het CBR kan beoordelen of u uw voertuig veilig en zelfstandig kunt besturen. De keuringsarts rijbewijs Haarlem voert een gestandaardiseerd medisch onderzoek uit en zal eventuele gezondheidsrisico’s vastleggen in een medisch verslag. De rijbewijskeuring bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische historie
  • Oogtest
  • Bloeddrukmeting
  • Onderzoek Urine
  • Eventueel Lichamelijk onderzoek

Bij welke keuringslocatie moet ik een afspraak maken?

Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Haarlem. Of u nu woont in het Centrum van Haarlem, Stadsdeel Noord, -Oost, Schalkwijk of Zuid-West, u kunt altijd terecht (op afspraak) bij onze locatie aan de Diakenhuisweg.

Woont u in de omgeving van Haarlem? Zoals bijvoorbeeld in Zandvoort, Bloemendaal of Velserbroek. Of zoekt u naar de Keuringsarts Rijbewijs Heemstede, Vijfhuizen of elders in de regio Zuid-Kennemerland? Maak dan ook gerust een afspraak met onze keuringsarts in Haarlem.

Adres Rijbewijskeuring Haarlem

Brick Business Center
Diakenhuisweg 39
2014 AN Haarlem

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur:

Rijbewijskeuring Holland heeft naast onze keuringslocaties in Haarlem, meerdere alternatieve keuringslocaties in de Randstad, die prima bereikbaar zijn. Wanneer de beschikbare dagen in Haarlem u niet goed uitkomen, bekijk dan de beschikbaarheid van onze keuringsarts in LeidenAlkmaar, Diemen of Amsterdam.

Elke Week Rijbewijskeuringen Haarlem

Reserveer online uw afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Haarlem, voor komende dinsdag van 10:30 tot 17:00. Kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Reserveer dan alvast voor volgende week dinsdag. Heeft u nog vragen kijk dan bij Service & Contact.