085-1308791

Rijbewijskeuring Roermond

Prins Bernhardstraat 1
6043 BG Roermond

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Roermond

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Roermond

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Roermond

Rijbewijskeuring Roermond

Ouderen/75+:

Nederlandse ouderen/75-plussers dienen bij de verlenging van hun rijbewijs een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Hiervoor dient u zelf de juiste documentatie te regelen. Vraag de formulieren aan bij het CBR (soms in uw gemeente ook mogelijk) en vul deze in. Retourneer de ingevulde gezondheidsverklaring naar het CBR. Het CBR beoordeelt het formulier en stuurt u een brief incl. ZD-codes. Vanaf dat moment kunt u direct een afspraak maken met Keuringsarts Rijbewijs Roermond. Vergeet niet om de CBR brief (incl. ZD-codes) mee te brengen naar uw rijbewijskeuring.

Medische keuring nodig?

Ga na of u medisch gekeurd moet worden voor de aanvraag, verlenging of vernieuwing van uw rijbewijs. Het is algemeen bekend dat 75-plussers en professionele chauffeurs (vrachtwagen, taxi en buschauffeurs) periodiek medisch gekeurd moeten worden. Maar ook als er iets veranderd is in uw gezondheidssituatie, dient u mogelijk medisch gekeurd te worden voor uw rijbewijs.

Check op de CBR website of u gekeurd moet worden. Is het antwoord positief, dan zult u persoonlijk de correcte formulieren moeten regelen. Vraag deze formulieren aan bij het CBR of de KIWA (taxi). Vul de gezondheidsverklaring in. Bij de aanvraagprocedure van het CBR dient u de verklaring te retourneren naar het CBR. U ontvangt vervolgens een bericht van het CBR, incl. ZD-codes. Vanaf dat moment kunt u een afspraak online maken met Keuringsarts Rijbewijs Roermond. Taxichauffeurs kunnen direct na ontvangst een afspraak inplannen.

Keuringsarts Rijbewijs Roermond voert een algemeen medisch onderzoek uit.

Groot Rijbewijs Chauffeurs:

Nederlandse chauffeurs met een Groot Rijbewijs, zoals bus- (rijbewijs D) en vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) dienen periodiek gekeurd te worden, zodra zij hun groot rijbewijs aanvragen, vernieuwen of verlengen. Deze procedure loopt via het CBR en neemt over het algemeen een groot aantal maanden in. Zorg dat u ruim op tijd start met de aanvraagprocedure (zeker 5 maanden van tevoren). Maak direct na ontvangst van het CBR-verslag, online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Roermond.

Taxichauffeurs:

Iedere professionele taxichauffeur in Nederland is in het bezit van de zogenaamde taxipas/chauffeurskaart. De KIWA is de instantie die de taxipas toekend. Vraag de ‘chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)’ zelf aan bij de KIWA. Zodra u de papieren ontvangt kunt u een afspraak maken met Keuringsarts Rijbewijs Roermond. Vult de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ vooraf in, en breng deze mee naar uw Taxipaskeuring.

Hoe ziet de Rijbewijskeuring Eruit?

Op alle locaties van Rijbewijskeuring Holland worden alle medische rijbewijskeuringen uitgevoerd door gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen. Het doel van de rijbewijskeuring is het signaleren van eventuele gezondheidsrisico’s. De keuringsarts legt zijn/haar bevindingen vast in een medisch verslag. Het verslag wordt doorgezonden naar het CBR. Zij beoordelen het medische verslag en nemen een besluit.

De volgende algemene onderzoeken worden over het algemeen uitgevoerd tijdens de rijbewijskeuring:

Amnese (medische achtergrondgeschiedenis);
Oogtesten (afstand, dichtbij, kleuren etc.);
Algemene bloeddrukmeting;
Urineonderzoek (o.a. glucose en eiwitten)
Lichamelijk onderzoek (indien nodig geacht).

Rijbewijskeuring Roermond
Prins Bernhardstraat 1
6043 BG Roermond

U kunt onze praktijk in Roermond gemakkelijk bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeerplek bij het wijkcentrum. De praktijk ligt vlak bij de Koninginnelaan waarop u uitkomt als u vanaf de A73 richting Roermond rijdt. Als u met het OV komt, neem dan bus 61 en stap uit bij bushalte Bernardstraat, op een paar minuten lopen van Rijbewijskeuring Roermond.

Maak Uw Eigen Keuze in Keuringslocatie

Rijbewijskeuring Holland voert alle soorten rijbewijskeuringen uit op één keuringslocatie in Roermond. Onze praktijk ligt vlakbij onder andere het centrum van Roermond en de Roerse wijken Donderberg en Maasniel. Maar ook inwoners van Herten en Roer-Zuid kunnen eenvoudig een afspraak plannen bij Rijbewijskeuring Roermond.

Woont u in de omgeving van Roermond? In Melick, Herkenbosch, Swalmen of Horn. Maakt u zich geen zorgen, ook u bent van harte welkom voor een afspraak met Keuringsarts Rijbewijs Roermond.

Wij zijn door heel Nederland beschikbaar voor keuringen van alle soorten rijbewijzen. Mocht u niet kunnen op de beschikbare data van Rijbewijskeuring Roermond, dan kunt u in Limburg ook terecht in Venlo, Sittard, Heerlen en Maastricht. Of iets verder weg in Nijmegen, Arnhem, Tilburg, Helmond of Eindhoven.

Iedere 2 weken Rijbewijskeuring Roermond

Keuringsarts Rijbewijs Roermond voert om de week op donderdag tussen 9:00 uur en 11:00 uur medische rijbewijskeuringen uit. U kunt nu direct een afspraak maken voor komende donderdag. Kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Check dan of u op de andere data kunt. Regel meteen uw afspraak. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen. Of spreekt u ons liever persoonlijk. Laat dan u telefoonnummer achter. Of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader