085-1308791

Rijbewijskeuring Eindhoven

Schoenerstraat 10A
5616 KE Eindhoven

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijs verlengen Eindhoven

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Eindhoven

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Eindhoven

Wil je je rijbewijs verlengen in Eindhoven? Dan ben je aan het juiste adres bij Buurthuis de Meerpaal.

Onze keuringartsen speciaal voor het rijbewijs, helpen je snel en goedkoop in Eindhoven.

Rijbewijs verlengen Eindhoven: regel het nu.

75+ rijbewijs verlengen Eindhoven

Als weggebruiker is het belangrijk om een veilige rijstijl te hanteren. Het CBR vindt het in bepaalde gevallen verstandig om een medische keuring rijbewijs uit te laten voeren.

Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u 75+ bent en uw rijbewijs wilt verlengen, u een groot rijbewijs of chauffeurskaart wilt aanvragen of verlengen of wanneer u ja heeft geantwoord op één of meerdere onderdelen van de gezondheidsverklaring van het CBR.

Voor uw 75+ rijbewijs verlengen Eindhoven bent u bij ons in goede handen. U bent van harte welkom voor een medische keuring voor uw rijbewijs bij onze praktijk in Eindhoven. Maak snel een afspraak, dan bent u snel aan de beurt!

 

Een medische keuring bij Rijbewijskeuring Eindhoven

Om te beoordelen of u in staat bent om een voertuig veilig en zelfstandig te besturen, is een medische keuring in bepaalde situaties noodzakelijk. Onze keuringsarts Eindhoven in Buurthuis de Meerpaal voert een standaard medisch onderzoek uit, waarbij eventuele gezondheidsrisico’s worden vastgelegd in een medisch verslag.

De medische keuring bestaat uit een algemeen gesprek over uw medische geschiedenis, het meten van de bloeddruk, het testen van de ogen, het checken van de urine en mogelijk nog een algemeen lichamelijk onderzoek.

 

Welke keuringslocatie moet ik kiezen voor mijn Rijbewijskeuring in Eindhoven?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor verschillende rijbewijskeuringen.

Of u nu in de buurt van onze praktijklocatie Rijbewijskeuring Eindhoven woont, of in een andere Eindhovense wijk als Gestel, Stratum, Tongelre/Centrum, Woensel, of Acht & Aanschot, u kunt voor alle rijbewijskeuringen (op afspraak) terecht op de locatie Rijbewijskeuring Eindhoven aan de Schoenerstraat 10.

Als u in de omgeving van Eindhoven woont, zoals in Veldhoven, Waalre, Aalst, Valkenswaard of Best, dan is eenvoudig een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven ook een mogelijkheid. U kunt hier direct online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven maken.

Adres Rijbewijskeuring Eindhoven

Schoenerstraat 10A
5616 KE Eindhoven

De Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven bevindt zich in buurthuis de Meerpaal. De praktijk is hierdoor goed bereikbaar met de auto en binnen 3 minuten te bereiken vanaf de Botenlaan/Limburglaan. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de directe omgeving van de locatie. Ook met het openbaar vervoer kunt u Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven simpel bereiken. Bushalte Hastelweg, van buslijnen 14 en 114, ligt om de hoek van onze praktijklocatie.

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende keuringslocaties in Noord-Brabant. Naast onze keuringslocatie in Eindhoven hebben wij ook vestigingen in Tilburg en Helmond. Komen de tijden/dagen van onze praktijkruimte in Eindhoven voor u niet goed uit? Dan is het mogelijk om op een later moment langs te komen of om een afspraak te maken bij één van onze andere locaties. Daarnaast kunt u bij tijdgebrek ook een spoedkeuring aanvragen. Rijbewijskeuring Holland heeft keuringslocaties door heel het land, dus er zit er ongetwijfeld nog eentje bij u in de buurt.

Check de data en maak direct online een afspraak voor het verlengen van je rijbewijs in Eindhoven en omstreken.

Rijbewijskeuring Eindhoven twee keer per maand

Regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Eindhoven. Onze keuringsarts rijbewijs Eindhoven is eens per twee weken aanwezig voor rijbewijskeuringen op onze praktijklocatie in Eindhoven. Bij ons heeft u niet te maken met lange wachttijden en profiteert u daarnaast van het werk van deskundige keuringsartsen die u tijdens het hele proces begeleiden. Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment.

Maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon even bellen via 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken. Of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Heeft u eerst nog wat vragen over het verlengen van je rijbewijs in Eindhoven? Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij hebben hiervoor service & contact in het leven geroepen. Neem vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader