085-1308791

Rijbewijskeuring Sittard

Kromstraat 23
6133 AA Sittard

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Sittard

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Sittard

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Sittard

Voor het Rijbewijs verlengen in Sittard, bent u aan het goede adres.

Snel en makkelijk een afspraak voor je medische keuring voor je nieuwe rijbewijs.

Want aan de Kromstraat 23 is onze keuringsarts rijbewijs Sittard elke week aanwezig.

Wij regelen snel en makkelijk uw rijbewijskeuring in Sittard.

Nu je rijbewijs verlengen in Sittard

Wij bieden allerlei keuringen aan, die onze keuringsarts rijbewijs Sittard wekelijks uitvoert.

Of het nu gaat om een 75+ jaar keuring, of een professionele medische keuring, Rijbewijskeuring Holland kan u daar snel en makkelijk bij helpen. Maak nu een afspraak!

Ouderen/75+

Nederlandse 75-plussers dienen verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen. Een brief van het CBR incl. ZD-codes is nodig om gekeurd te kunnen worden. U zult zelf moeten zorgen voor deze gezondheidsverklaring. U kunt de gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR (soms bij uw gemeente), vul deze in retourneer naar het CBR. Het CBR beoordeelt uw verklaring en stuurt u de brief incl. ZD-codes. Maak vervolgens een afspraak met Rijbewijskeuring Sittard en breng de brief (ZD-codes) mee naar uw rijbewijskeuring.

Medische rijbewijskeuring

Ook professionele chauffeurs dienen bij de aanvraag van hun groot rijbewijs en de verlenging ervan medisch gekeurd te worden. Maar ook als er iets is gewijzigd in uw gezondheidstoestand, dient u medisch gekeurd te worden voor uw rijbewijs.

Check of u verplicht een gezondheidsverklaring bij het CBR moet indienen. Is het antwoord positief? Dan bent u verplicht om eerst een gezondheidsverklaring van het CBR te regelen. Vraag een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Vul deze verklaring in en stuur terug naar het CBR. Vervolgens ontvangt u een bericht inclusief de ZD-code(s). Zodra u dit bericht heeft ontvangen kunt u direct een keuringsafspraak maken met Rijbewijskeuring Sittard.

De keuringsarts rijbewijs Sittard voert een algemeen medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s worden vastgelegd in een verslag wat vervolgens naar het CBR wordt gestuurd, ter beoordeling.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs

Professionele chauffeurs met een groot rijbewijs C (vrachtwagenchauffeur) of D (buschauffeur) dienen verplicht medisch gekeurd te worden bij de aanvraag of verlenging van hun rijbewijs. Rijbewijskeuring Holland werkt met gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen voor alle soorten rijbewijskeuringen. Zorg dat u de aanvraag/verlengingsprocedure ruim op tijd start (minimaal 5 maanden voordat uw groot rijbewijs verloopt).

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs dienen een taxipas/chauffeurskaart te bezitten. De KIWA geeft deze taxipas/chauffeurskaart af. Voor de aanvraag/verlenging van uw taxipas zult u medisch gekeurd moeten worden. U kunt de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aanvragen bij de KIWA, en vul de ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. Neem de ingevulde verklaring mee naar Keuringsarts Rijbewijs Sittard.

Hoe ziet de rijbewijskeuring Sittard eruit?

Onze keuringsarts legt de mogelijke gezondheidsrisico’s vast in een medisch rapport, aan de hand waarvan het CBR beoordeelt of u nog veilig de weg op kunt.

De keuringsarts voert de volgende medische onderzoeken uit:

  • Vragen over uw medische geschiedenis
  • Oogtesten
  • Bloeddruk check
  • Urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit)
  • Lichamelijk onderzoek (indien nodig geacht)

Locatie

Rijbewijskeuring Sittard
Kromstraat 23
6133 AA Sittard

Rijbewijskeuring Sittard is goed bereikbaar met de auto vanaf de Rijksweg-Zuid. Als u met de bus komt dan kunt bus 30 en 32 nemen en uitstappen bij bushalte Gueweg. De praktijk ligt op een paar minuten van deze bushalte.

Kies Zelf Uw Keuringslocatie

Rijbewijskeuring Holland heeft één keuringslocatie voor alle soorten rijbewijzen in Sittard. Rijbewijskeuring Sittard ligt in de wijk Ophoven, maar ook voor mensen die in het Centrum van Sittard wonen of in Kollenberg, Stadbroek en Overhoven kunnen direct een afspraak maken met onze keuringsarts in Sittard.

Woont u in Geleen, Landgraaf of Kerensheide? Ook u kunt direct een afspraak plannen bij Rijbewijskeuring Sittard.

Rijbewijskeuring Holland voert door heel Nederland medische rijbewijskeuringen uit. In Limburg kunt u ook terecht in Heerlen, Roermond en Venlo. Kunt u niet op de openstaande data in Sittard, dan kunt u ook gewoon een afspraak elders in Nederland maken, bijvoorbeeld in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Den Bosch of Breda.

Iedere 2 weken Rijbewijskeuringen in Sittard

Onze keuringsarts Rijbewijs Sittard voert om de 2 weken medische keuring uit op dinsdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur. Maak direct een afspraak voor de eerstkomende dinsdag. Kunt u niet op de data en/of tijdstippen, dan kunt u natuurlijk ook op een andere datum een afspraak maken bij Rijbewijskeuring Sittard.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs in Sittard? Heeft u nog vragen over onze rijbewijskeuring in Sittard?

Bel ons (085-1308791) of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader