085-1308791

Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 33
2903 LR Capelle aan den IJssel

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Capelle Aan Den IJssel

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Capelle aan den IJssel

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel

Wil je graag rijbewijs verlengen in Capelle aan den IJssel? Lees nu hoe dat snel en makkelijk kan.

Rijbewijs Verlengen in Capelle aan den IJssel

Ouderen/75-plussers

Wanneer u 75 jaar of ouder bent, en u wilt uw rijbewijs verlengen, dan is een medische rijbewijskeuring verplicht. Voor deze rijbewijskeuring dient u een bericht met (ZD-code) van het CBR mee te brengen naar de keuringsafspraak. Hiervoor dient u een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR of uw gemeente. Nadat u deze heeft ingevuld en opgestuurd naar het CBR, ontvangt u bericht van het CBR inclusief de ZD-code(s). Maak vervolgens direct online een keuringsafspraak met de keuringsarts in Capelle aan den IJssel en breng de vereiste documenten mee.

Groot Rijbewijs Chauffeur

Wilt u uw groot rijbewijs, als vrachtwagen- (C) of autobus- (D) chauffeur, verlengen of aanvragen? Dan weet u vast dat u een verplichte medische rijbewijskeuring dient te ondergaan. Bij Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel werken wij met gespecialiseerde en gecertificeerde rijbewijskeuringsartsen. Maak een afspraak met onze keuringsarts Capelle aan den IJssel. Wees er op tijd bij, het advies is minimaal 5 maanden voordat uw Groot Rijbewijs verloopt.

Taxi

Werkt u als taxichauffeur? Wilt u aan de slag als taxichauffeur? Dan bent u vast bekend met het feit dat u in het bezit van een zogenaamde chauffeurskaart/taxipas dient te zijn. In Nederland verstrekt de KIWA de chauffeurskaarten/taxipas uit. Voor de verkrijgen en het verlengen van een taxipas is een gezondheidsverklaring verplicht. Zorg er dan ook voor dat u voor uw keuringsafspraak het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ invult en meebrengt naar uw afspraak met de keuringsarts rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel. U kunt hier direct een afspraak plannen en stuur daarna de vereiste documenten naar de KIWA.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs

Werkt u als zelfstandig touringcarchauffeur? Of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Dan bent u weet u dat u medisch gekeurd dient te worden wanneer u aan het werk gaat als touringcarchauffeur of chauffeur van een medibus. Voor de verlenging van uw rijbewijs dient u ook iedere vijf jaar verplicht medisch gekeurd te worden. Maak direct een afspraak

Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel

Wat vindt er plaats bij de Medische Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel?
De keuringsarts van Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel voert een medische keuring uit, op basis waarvan het CBR kan beoordelen en bepalen of u als chauffeur (nog) zelfstandig en veilig uw voertuig kunt besturen. Het medisch onderzoek bij de keuringsarts Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel is een gestandaardiseerd medisch keuringsonderzoek. De keuringsarts schrijft een medisch rapport waarin mogelijke medische gezondheidsrisico’s worden vastgelegd. De medische rijbewijskeuring bestaat in het algemeen uit:

-Algemene medische historie
-Oogtest
-Bloeddrukmeting
-Urineonderzoek
-Lichamelijk onderzoek, wanneer de arts dit nodig vindt

Naar Welke Keuringslocatie Kan Ik Voor Mijn Keuringsafspraak?

Rijbewijskeuring Holland heeft één keuringslocatie in Capelle aan den IJssel waar u voor alle soorten rijbewijzen terecht kunt. Het maakt niet uit waar u in Capelle aan den IJssel woont. In de binnenstad van Capelle aan den IJssel, Middelwatering West, Oostgaarde Zuid of Schenkel? U bent van harte welkom bij Rijbewijskeuring Capelle aan den IJsel.

U kunt altijd een afspraak maken voor uw rijbewijskeuring op onze locatie aan de Kanaalweg 33-35.
Wanneer u in de buurt of omgeving van Capelle aan den IJssel woont, zoals bijvoorbeeld in Krimpen aan den IJsel, Ouderkerk aan den IJssel, Rotterdam of Achterbroek? Ook u kunt u direct een afspraak maken met de keuringsarts van Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel. Bent u op zoek naar een rijbewijskeuringsarts in Moordracht Gouderak, Berkel en Rodenrijs, of elders in Zuid Holland? Maak dan direct een afspraak met onze keuringsarts rijbewijzen in Capelle aan den IJssel.

Rijbewijskeuring Holland
Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel
Business Center Canaalstaete
Kanaalweg 33-35
2903 LR Capelle aan den IJssel

U Kunt Zelf Uw Keuringslocatie Uitkiezen

Rijbewijskeuring Holland heeft naast de vestiging in Capelle aan den IJssel nog een aantal andere vestigingen in Zuid Holland. Komen de keuringsdata en/of tijdstippen bij Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel u niet uit? Maak dan een afspraak op één van de andere locaties van Rijbewijskeuring Holland in Den Haag, Dordrecht, Leiden, Leidschendam, Rotterdam (2 locaties), Westland (Monster) en Zoetermeer. Deze locaties zijn ook goed bereikbaar met de auto en/of openbaar vervoer.

Rijbewijskeuring Capelle aan den IJssel op Donderdag

Maak online een afspraak om je rijbewijs te verlengen in Capelle aan den IJssel.

Onze keuringsarts is om de week op donderdag van 9:00 uur tot 15:15 uur beschikbaar voor rijbewijskeuringsafspraken. Plan uw keuringsafspraak en kies een datum en voor uw rijbewijskeuring. Heeft u liever telefonisch contact met ons?

Bel ons dan gerust voor het verlengen van uw rijbewijs in Capelle aan de IJssel. Laat uw telefoonnummer achter. Of neem contact op via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader