085-1308791

Rijbewijskeuring Amstelveen

Westwijkplein 3
1187 LS Amstelveen

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Amstelveen

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Amstelveen

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Amstelveen

Wil je je rijbewijs verlengen in Amstelveen?

Maak dan een afspraak met onze keuringsarts. Hij doet alle rijbewijskeuringen aan de Westwijkplein 3 in Amstelveen.

Rijbewijs verlengen voor ouderen en beroepschauffeurs

Bij Rijbewijskeuring Amstelveen kunt u terecht voor medische rijbewijskeuringen voor 75-plussers, chauffeurs en touringcarchauffeurs en voor de taxipas (KIWA). De medische keuring is verplicht voor ouderen boven de 75 bij de verlenging van hun rijbewijs A/B/BE én C/D/E. Touringcarchauffeurs dienen een medische keuring te ondergaan bij hun indiensttreding, of voor de verplichte 5-jaarlijkse periodieke keuring.

Ook chauffeurs met een C of D rijbewijs (groot rijbewijs), dienen bij het behalen of de verlenging van hun rijbewijs een medische keuring te ondergaan. Taxichauffeurs dienen bij de aanvraag of verlenging van de chauffeurskaart/taxipas (KIWA) een gezondheidsverklaring te overleggen. Rijbewijskeuring Amstelveen biedt al deze services en u kunt direct een afspraak maken.

Maak een Afspraak met onze arts

Rijbewijskeuring 75-plus

Voor verlenging van uw rijbewijs dient u als 75-plusser een medische keuring te ondergaan. U kunt een afspraak met de keuringsarts van Rijbewijskeuring Amstelveen maken zodra u de keuringsverslag(en) (met ZD-codes) van het CBR heeft ontvangen. Voordat u een afspraak kunt maken, dient u een gezondheidsverklaring bij het CBR of uw gemeente op te vragen. Nadat u deze verklaring heeft ingevuld, stuurt u deze naar het CBR. Het CBR stuurt u vervolgens een bericht met de keuringsverslag(en) (met ZD-codes). Heeft u deze? Maak dan direct een afspraak met de rijbewijskeuringsarts Amstelveen.

Groot rijbewijs

Nederlandse chauffeurs zijn verplicht om een medische keuring te ondergaan na het behalen of bij verlenging van het C- (vrachtwagen) of D-rijbewijs (autobus). Een bedrijfsarts of arts die samenwerkt met een gecertificeerde arbodienst kan deze keuring uitvoeren. De keuringsartsen van Rijbewijskeuring Amstelveen zijn gecertificeerde rijbewijskeuringsartsen. Wij adviseren u om minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw groot rijbewijs deze medische keuring aan te vragen.

Taxichauffeurs

Als taxichauffeur weet u dat u in Nederland in het bezit dient te zijn van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (BCT of taxipas). Het KIWA-register verstrekt deze chauffeurskaarten. Om een chauffeurskaart aan te vragen of te verlengen is een gezondheidsverklaring verplicht. U kunt hiervoor terecht bij Rijbewijskeuring Amstelveen. Vul voor de taxipaskeuring de geneeskundige verklaring taxichauffeur in. Na de rijbewijskeuring dient u naast deze geneeskundige verklaring nog een aantal andere documenten naar de KIWA op te sturen.

Touringcarchauffeurs (Medibus)

Zowel touringcarchauffeurs die onder de CAO Besloten busvervoer vallen, als zelfstandige touringcarchauffeurs, dienen iedere 5 jaar medisch gekeurd te worden. Dit is verplicht zodra u in dienst treedt of zelfstandig aan de slag gaat als touringcarchauffeur. Vul het formulier “Gezondheidsverklaring Touringcarchauffeurs” in en maak direct een afspraak met de keuringsarts van Rijbewijskeuring Amstelveen.

Wat gebeurt er bij de medische rijbewijskeuring?

De medische rijbewijskeuring bij Rijbewijskeuring Amstelveen wordt uitgevoerd door gecertificeerde rijbewijskeuringsartsen. Het CBR wil kunnen beoordelen of u uw voertuig nog zelfstandig en veilig kunt besturen en daarvoor is de medische rijbewijskeuring nodig. De keuringsarts rijbewijs zal een algemeen medisch onderzoek uitvoeren en eventuele gezondheidsrisico’s rapporteren in een medisch verslag. De rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

  • Anamnese: de keuringsarts rijbewijs Amstelveen wil meer weten over uw medische voorgeschiedenis;
  • Oogtesten: uw ogen zullen worden getest;
  • Bloeddruk meten: de keuringsarts zal uw bloeddruk opmeten;
  • Urineonderzoek: uw urine zal worden onderzocht;
  • Lichamelijk onderzoek: wanneer de keuringsarts het nodig vindt kan er een lichamelijk onderzoek plaatsvinden tijdens de rijbewijskeuring.

Locatie Rijbewijskeuring Amstelveen

Woont u in de buurt van Amstelveen dan is Rijbewijskeuring Amstelveen de ideale plek om uzelf te laten keuren voor het rijbewijs. Het adres van Rijbewijskeuring Amstelveen is

Westwijkplein 3, 1187 LS Amstelveen Wij zijn goed te bereiken met de auto en u kunt gratis parkeren.

Moet ik een keuringsafspraak maken en wanneer kan ik afspreken?

Ja, u dient een afspraak te maken. Zonder afspraak kunt u niet gekeurd worden en wij zijn uitsluitend gedurende geplande afspraken aanwezig.

Regel nu makkelijk en snel: Rijbewijs verlengen Amstelveen!

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader