085-1308791

Rijbewijskeuring Almere

Markerkant 13-24
1314 AL Almere

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts Rijbewijs Almere

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Almere

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Almere

Wil je je rijbewijs verlengen in Almere?

Bij ons kan je snel, makkelijk en goedkoop een rijbewijs keuring in Almere aanvragen.

Wij hebben een rijbewijskeuringsarts voor jou beschikbaar aan de Markerkant 13-24 in Almere.

Rijbewijs verlengen: Ouderen En Beroepschauffeurs

Bij Rijbewijskeuring Almere kunt u terecht voor medische rijbewijskeuringen voor 75-plussers, chauffeurs en touringcarchauffeurs en voor de taxipas (KIWA). De medische keuring is verplicht voor ouderen boven de 75 bij de verlenging van hun rijbewijs A/B/BE én C/D/E in Almere. Touringcarchauffeurs dienen een medische keuring te ondergaan bij hun indiensttreding, of voor de verplichte 5-jaarlijkse periodieke keuring.

Al onze rijbewijskeuringen op en rij!

Ook chauffeurs met een C of D rijbewijs (groot rijbewijs), dienen bij het behalen of de verlenging van hun rijbewijs een medische keuring te ondergaan. Taxichauffeurs dienen bij de aanvraag of verlenging van de chauffeurskaart/taxipas (KIWA) een gezondheidsverklaring te overleggen. Rijbewijskeuring Almere biedt al deze services en u kunt direct een afspraak maken.

Maak Nu Een Afspraak in Almere

Ben je 75 jaar en woon je in Almere? Regel dan snel en makkelijk je het verlengen van je rijbewijs in Almere.

Rijbewijskeuring Holland heeft in heel Nederland keuringsartsen.

75-Plus

Voor verlenging van uw rijbewijs dient u als 75-plusser een medische keuring te ondergaan. U kunt direct een afspraak met de Rijbewijskeuring Almere maken, ook voordat u de keuringsverslag(e) (met ZD-codes) van het CBR heeft ontvangen. Als u gekeurd bent kunt deze formulieren met terugwerkende kracht bij Rijbewijskeuring Holland aanleveren. Zo bent u het snelst gekeurd.

Groot Rijbewijs

Nederlandse chauffeurs zijn verplicht om een medische keuring te ondergaan na het behalen of bij verlenging van het C- (vrachtwagen) of D-rijbewijs (autobus). Een bedrijfsarts of arts die samenwerkt met een gecertificeerde arbodienst kan deze keuring uitvoeren. De artsen van Rijbewijskeuring Almere zijn gecertificeerd. Wij adviseren u om minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw groot rijbewijs deze medische keuring aan te vragen.

Taxichauffeurs

Als taxichauffeur weet u dat u in Nederland in het bezit dient te zijn van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (BCT of taxipas). Het KIWA-register verstrekt deze chauffeurskaarten. Om een chauffeurskaart aan te vragen of te verlengen is een gezondheidsverklaring verplicht. U kunt hiervoor terecht bij Rijbewijskeuring Almere. Vul voor de taxipaskeuring de geneeskundige verklaring taxichauffeur in. Na de rijbewijskeuring dient u naast deze geneeskundige verklaring nog een aantal andere documenten naar de KIWA op te sturen.

Touringcarchauffeurs (Medibus)

Zowel touringcarchauffeurs die onder de CAO Besloten busvervoer vallen, als zelfstandige touringcarchauffeurs, dienen iedere 5 jaar medisch gekeurd te worden. Dit is verplicht zodra u in dienst treedt of zelfstandig aan de slag gaat als touringcarchauffeur. Vul het formulier “Gezondheidsverklaring Touringcarchauffeurs” in en maak direct een afspraak met de keuringsarts van Rijbewijskeuring Almere.

Wat Gebeurt Er Bij De Medische Rijbewijskeuring?

Voor het verlengen van je rijbewijs in Almere krijgt u een medische keuring voor je rijbewijs in Almere. Het CBR wil kunnen beoordelen of u uw voertuig nog zelfstandig en veilig kunt besturen en daarvoor is de medische rijbewijskeuring Almere nodig. De arts rijbewijs zal een algemeen medisch onderzoek uitvoeren en eventuele gezondheidsrisico’s rapporteren in een medisch verslag. Voor het verlengen van je rijbewijs in Almere zijn volgende onderdelen belangrijk:

  • Anamnese: de keuringsarts rijbewijs Almere wil meer weten over uw medische voorgeschiedenis
  • Oogtesten: uw ogen zullen worden getest
  • Bloeddruk meten: de keuringsarts zal uw bloeddruk opmeten
  • Urineonderzoek: uw urine zal worden onderzocht
  • Lichamelijk onderzoek: wanneer de keuringsarts het nodig vindt kan er een lichamelijk onderzoek plaatsvinden tijdens de rijbewijskeuring

Locatie Rijbewijskeuring Almere

Woont u in de buurt van Almere of in Flevoland dan is Rijbewijskeuring Almere de ideale plek om uzelf te laten keuren voor het rijbewijs.

Het adres van Rijbewijskeuring Almere is Markerkant 13 24, 1314 AL Almere.

Wij zijn goed te bereiken met de auto en u kunt gratis parkeren. Als u met de bus komt, dan kunt u buslijn uitstappen bij bushalte Markerkant. Vanaf de bushalte is het ongeveer 8 minuten lopen naar Rijbewijskeuring Almere. Vanaf treinstation Almere Centrum bent u ongeveer in 13 minuten op locatie met bus M2 richting Striphelden via Molenbuurt.

Moet Ik Een Keuringsafspraak Maken En Wanneer Kan Ik Afspreken?

Ja, u dient een afspraak te maken. Zonder afspraak kunt u niet gekeurd worden en wij zijn uitsluitend gedurende geplande afspraken aanwezig. Alle afspraken bij Rijbewijskeuring Almere vinden plaats op woensdag, houd daar rekening mee.

Voor Rijbewijs verlengen Almere: maak nu een afspraak.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader