085-1308791

Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord

Waddenweg 116
1025 PX Amsterdam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Amsterdam-Noord

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord

Wil je je rijbewijs verlengen Amsterdam? Dat kan in Amsterdam Noord aan de Waddenweg 116.

In Amsterdam kan je ook terecht aan de Thomas R. Malthusstraat 1.

En zelfs in Amsterdam Zuid-Oost komt onze keuringsarts aan de Geldershoofd 80.

Je kan ook terecht bij: Onze keuringsarts rijbewijs Amsterdam . Er is elke week een spreekuur aan de Thomas R. Malthusstraat 1 in Amsterdam.

Waar je ook je rijbewijs wil verlengen in Amsterdam, maak nu een afspraak.

Keuringsarts Rijbewijs Amsterdam-Noord

In verschillende situaties is het verplicht om een medische keuring te ondergaan. Bijvoorbeeld als u 75+ bent en uw rijbewijs wilt verlengen, u een groot rijbewijs of taxipas wilt aanvragen of verlengen of wanneer u onder de cao Besloten Busvervoer valt. Voor een professionele medische keuring bent u bij ons in goede handen. Onze ervaren deskundigen leggen u van A tot Z uit hoe het in z’n werk gaat. Wacht niet langer en maak een afspraak bij onze keuringsarts in Amsterdam-Noord. Dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk bij ons gekeurd kan worden.

Welke keuringen verzorgt Rijbewijskeuring Holland?

Wij voeren medische keuringen voor verschillende doeleinden uit. Hieronder leggen we uit wat onze belangrijkste keuringen inhouden:

75-Plussers

Bent u ouder dan 75 jaar en moet uw rijbewijs binnenkort verlengd worden? Voordat dit mogelijk is, is het verplicht om een medische keuring te ondergaan. Om een afspraak te maken bij ons bureau voor rijbewijskeuringen in Amsterdam-Noord, is het gebruikelijk dat u een keuringsverslag van het CBR meebrengt. Deze is te verkrijgen via het CBR. Mocht u deze niet hebben, kunt u ook langskomen voordat u het keuringsverslag in bezit heeft. Moet u toch last minute gekeurd worden? Dan is een spoedkeuring een mogelijkheid, zo kunt u zo snel mogelijk gekeurd worden.

Groot Rijbewijs Chauffeurs

Bent u in het bezit van een C- of D-rijbewijs en wilt u deze verlengen? Of wilt u een groot rijbewijs aanvragen? Dan is het ook noodzakelijk om een medische keuring te laten doen. Wij werken met gespecialiseerde keuringsartsen die gecertificeerd zijn voor het uitvoeren van deze keuringen. Heeft u al een groot rijbewijs op zak maar moet deze verlengd worden, vraag een medische keuring dan Op tijd aan. Moet u toch last minute gekeurd worden? Dan is een spoedkeuring ook mogelijk, zo kunt u zo snel mogelijk gekeurd worden en voorkomt u dat uw rijbewijs straks verloopt.

Taxichauffeurs

Bent u werkzaam als taxichauffeur, dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige taxipas of chauffeurskaart. Als u deze wilt aanvragen, dan is een medische keuring noodzakelijk. Dit geldt ook wanneer u een verlenging van uw taxipas moet aanvragen. U kunt ook voor een taxipas of chauffeurskaart een spoedkeuring aanvragen.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs

Rijdt u op een touringcar of valt u onder de cao Besloten Busvervoer? Dan is het iedere vijf jaar verplicht om een medische keuring te doen. Ook wanneer u in dienst treedt en gaat werken als touringcarchauffeur is deze keuring essentieel. Een spoedkeuring aanvragen is ook bij deze keuring een mogelijkheid.

Combikeuring

Heeft u meerdere keuringsverslagen gekregen van het CBR, of moet u naast uw taxipas- of touringcarchauffeurskeuring ook gekeurd worden voor het CBR? U kunt dan ook kiezen voor een combikeuring. Omdat het invullen van meerdere keuringsverslagen meer werk voor de arts is, is er meer tijd nodig. Hierom is een spoedkeuring bij een combikeuring geen mogelijkheid.

Hoe ziet de medische keuring eruit?

Het CBR wil kunnen beoordelen of u uw voertuig veilig en zelfstandig kunt besturen en daarvoor is een medische keuring noodzakelijk. De gespecialiseerde keuringsarts van Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord voert een standaard medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s worden in een medisch verslag vastgelegd. De rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

  • Algemeen gesprek over uw medische geschiedenis
  • Ogen worden getest
  • Bloeddruk meten
  • Urine wordt gecheckt
  • Algemeen lichamelijk onderzoek (mogelijk)

Bij welke keuringslocatie kan ik terecht voor een afspraak?

U vindt onze praktijk in Buurtcentrum de Driehoek aan de Waddenweg 116. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en in de buurt van dit Buurtcentrum treft u voldoende parkeergelegenheid aan (deels betaald). Woont u in de omgeving van Amsterdam-Noord? Schroom dan ook niet om een afspraak bij ons te maken.

Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord
Waddenweg 116
1025PX Amsterdam

U kunt zelf de keuringslocatie van uitkiezen:

Naast de praktijk in Amsterdam-Noord heeft Rijbewijskeuring Holland verschillende alternatieve keuringslocaties in Noord-Holland. Komen de beschikbare dagen en/of tijden in Amsterdam-Noord u niet uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Amsterdam, Leiden, Alkmaar, Diemen of Haarlem, of op één van de andere locaties elders in Nederland.

Een afspraak maken

Enthousiast geworden over Rijbewijskeuring Holland? Maak dan snel een afspraak, zodat u de medische keuring binnen no time weer achter de rug heeft. Om de vrijdag (dus eens per twee weken) is er een keuringsarts aanwezig van 10:00 uur tot 17:00 uur. Regel uw afspraak online of neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 085-1308791.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader