085-1308791

Rijbewijskeuring Breda

Paardeweide 3
4824 EH Breda

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Breda

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Breda

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Breda

Snelle keuring van het rijbewijs in Breda

Ook in Breda hebben wij een locatie zodat we makkelijk en snel een goede rijbewijskeuring kunnen uitvoeren.

Onze keuringsarts rijbewijs Breda kan zorgen voor een snelle rijbewijskeuring Breda.

Voor het verlengen van je Rijbewijs in Breda, ben je bij ons aan het juiste adres.

Keuringsarts rijbewijs Breda

Onze keuringsartsen staan voor je klaar in Breda. Maak nu makkelijk en snel een afspraak.

Wij bieden diverse soorten rijbewijs keuringen aan.

Verlengen Rijbewijs Breda: 75+

Je rijbewijs verlengen in Breda moet vanaf 75 jaar, elke 5 jaar. Voor het verlengen van je rijbewijs in Breda, moet je een verplichte medische keuring ondergaan. U heeft hiervoor een gezondheidsverklaring incl. ZD codes van het CBR nodig en mee te nemen naar de keuring bij Rijbewijskeuring Breda. U dient dit zelf te regelen. Na ontvangst van de brief van het CBR, kunt u meteen een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Breda.

De medische rijbewijskeuring

75-plussers en vrachtwagen-, bus-, en touringcarchauffeurs dienen om de zoveel jaar medisch gekeurd te worden. Maar ook als uw gezondheidstoestand wijzigt, kan het zijn dat u verplicht medisch moet worden gekeurd.

Zoek uit of u een gezondheidsverklaring bij het CBR moet indienen? Is uw antwoord bevestigend? Vraag dan een gezondheidsverklaring aan bij het CBR (soms kan dit bij uw gemeente). Vul de verklaring in en stuur retour naar het CBR. Vervolgens wordt deze verklaring beoordeelt door het CBR en zij sturen u een bericht met de keuringsverslagen, inclusief de ZD-code(s). U kunt nu direct een afspraak maken met keuringsarts rijbewijs Breda. Hoeft u geen CBR bericht te regelen, vul dan de op u van toepassing zijnde gezondheidsverklaring in en maak direct online uw keuringsafspraak.

Groot Rijbewijs

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) dienen verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan bij de aanvraag of verlenging van hun Groot Rijbewijs. Zorg dat u op tijd start met deze aanvraag/verlengingsprocedure. Het algemeneadvies: minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw Groot Rijbewijs.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een taxipas/chauffeurskaart. De KIWA geeft de taxipas/chauffeurskaart af. Bij de aanvraag en verlenging van deze taxipas dient u verplicht medisch gekeurd te worden. Zorg dat u de geneeskundige verklaring taxichauffeur ingevuld meebrengt naar uw Taxipaskeuring bij Rijbewijskeuring Breda.

Hoe ziet de rijbewijskeuring in Breda eruit?

Tijdens de rijbewijskeuring Breda legt de keuringsarts Rijbewijs Breda eventuele gezondheidsrisico’s vast in een medisch verslag. Dit verslag wordt beoordeeld door het CBR. Zij bepalen of uw rijbewijs kan worden verlengd. De medische keuring bestaat over het algemeen uit de volgende onderzoeken:

  • Bespreken van uw medische geschiedenis
  • Ogen testen
  • Bloeddruk meten
  • Algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit)
  • Eventueel een lichamelijk onderzoek

Locatie

Rijbewijskeuring Breda
Paardeweide 3
4824 EH Breda

Rijbewijskeuring Breda is goed bereikbaar met de auto vanaf de A16 (Rotterdam/Antwerpen) en de A59 (‘s-Hertogenbosch/Utrecht). U kunt ook de bus nemen, lijn 4 vanaf station Breda Centrum of station Breda Prinsenbeek en stap uit bij bushalte Donk op loopafstand van Rijbewijskeuring Breda

U Kunt Zelf Uw Keuringslocatie Kiezen

Er is één keuringlocatie Rijbewijskeuring Holland in Breda. Deze praktijk ligt in het Noorden van Breda, maar ook als u in het centrum of in Breda Zuid woont, kunt u natuurlijk een afspraak boeken met keuringsarts rijbewijs Breda.
Ook wanneer u in de buurt van Breda woont kunt u een keuringsafspraak maken met Rijbewijskeuring Breda. Als u in Etten Leur, Rijen, Oosterhout, Zevenbergen of Gilze woont, kunt u gewoon naar ons in Breda komen.

Wij voeren overal in Nederland rijbewijskeuringen uit en al onze locaties goed bereikbaar. In Brabant kunt u terecht bij Rijbewijskeuring Holland in Bergen op Zoom, Eindhoven, Helmond, Oss, Roosendaal, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Maak direct online een afspraak op welke locatie van Rijbewijskeuring Holland dan ook.

Iedere 2 weken Rijbewijskeuringen in Breda

Om de maandag tussen 9:00 en 12:45 uur is de Keuringsarts Rijbewijs Breda aanwezig voor medische rijbewijskeuringen. U kunt nu direct een afspraak maken voor de volgende maandag. Kunt u niet? Boek online een keuringsafspraak op een andere datum. Mocht u nog vragen hebben? Of maakt u liever persoonlijk telefonisch een afspraak? Dat kan ook. Bel direct en laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1146 beoordelingen
powered by Google
js_loader