085-1308791

Rijbewijskeuring Dordrecht

Burgemeester de Raadtsingel 71
3311 JG Dordrecht

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Dordrecht

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Dordrecht

Wil je je rijbewijs verlengen in Dordrecht? Dat kan nu makkelijk en snel.

Maak een afspraak met onze keuringsarts in Dordrecht.

Rijbewijskeuring Dordrecht

75+

Alle bestuurders van voertuigen van 75 jaar en ouder moeten medisch gekeurd worden wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen. Voor deze medische rijbewijskeuring moet u een verwijsbrief van het CBR (incl. ZD-code) overleggen aan de keuringsarts rijbewijs Dordrecht. Hiervoor moet u eerst een gezondheidsverklaring invullen en opsturen naar het CBR. Na ontvangst van de CBR-brief kunt u direct een afspraak plannen voor uw rijbewijskeuring.

Chauffeurs Groot Rijbewijs

Vrachtwagenchauffeurs (Groot Rijbewijs) dienen een medische rijbewijskeuring te ondergaan bij de aanvraag of verlenging van rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus). Rijbewijskeuring Dordrecht is een specialist in dit soort keuringen en wij werken met gecertificeerde keuringsartsen. Zorg dat u uw rijbewijskeuring op tijd aanvraag, ruim voor verlenging van uw groot rijbewijs.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart/taxipas. De chauffeurskaart/taxipas wordt verstrekt door het KIWA. Voor de aanvraag of de verlenging van uw taxipas dient u een medisch rijbewijskeuring te ondergaan. Maak direct online een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Dordrecht en neem het ingevulde formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ mee naar uw rijbewijskeuring.

Touringcar Chauffeurs

Rijdt u als zelfstandig touringcarchauffeur? Of onder de CAO Besloten Busvervoer? In beide gevallen dient u een medische rijbewijskeuring te ondergaan. Verder dient u ook iedere vijf jaar medisch gekeurd te worden. Rijbewijskeuring Dordrecht verzorgt deze keuringen, maak direct een keuringsafspraak met keuringsarts rijbewijs Dordrecht.

Welke Onderzoeken Voert Keuringsarts Rijbewijs Dordrecht Uit?

Keuringsarts rijbewijs Dordrecht zal een algemene medische keuring uitvoeren namens Rijbewijskeuring Holland. Het CBR zal aan de hand van het opgestelde medische rapport van de keuringsarts beoordelen of u uw voertuig nog veilig en zelfstandig kunt besturen. De keuringsarts rijbewijs Dordrecht legt eventuele gezondheidsrisico’s vast in het medisch rapport. De rijbewijskeuring zal over het algemeen uit de volgende onderdelen bestaan:

  • Algemene anamnese
  • Ogen testen
  • Bloeddruk opmeten
  • Urine onderzoeken
  • Een algemeen lichamelijk onderzoek, indien nodig geacht

Naar Welke Keuringslocatie Moet Ik Voor Mijn Rijbewijskeuring?

Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Dordrecht. Het maakt niet uit waar u woont. Woont u ergens in Dordrecht? U kunt altijd terecht (op afspraak) bij onze praktijk aan de Burgemeester de Raadtsingel 71 te Dordrecht.
Woont u in de omgeving van Dordrecht? Ook u kunt eenvoudigweg een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Dordrecht.

Rijbewijskeuring Dordrecht

Adres:
Burgemeester de Raadtsingel 71
3311 JG Dordrecht

Ga naar de keuringslocatie van uw voorkeur

Rijbewijskeuring Holland heeft naast de keuringslocatie in Dordrecht, meerdere alternatieve keuringslocaties in de Randstad. Deze locaties zijn ook prima bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Komen de beschikbare data van keuringsarts rijbewijs Dordrecht u niet goed uit, check dan de beschikbaarheid van onze keuringsarts in LeidenDen HaagRotterdam-Zuid, Breda 0f Capelle a/d IJssel.

Iedere 2 weken keuringen bij Rijbewijskeuring Dordrecht

Maak meteen een afspraak met keuringsarts rijbewijskeuring Dordrecht. De keuringsarts voert iedere 2 weken rijbewijskeuringen uit. Heeft u geen tijd op de nog beschikbare data en tijden?

Wilt je je rijbewijs verlengen in Dordrecht? Maak dan een afspraak op een andere moment.

Wilt u ons liever persoonlijk spreken of een vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook! Bel ons, of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader