085-1308791

Rijbewijskeuring 75+

Ben je op zoek naar een keuring rijbewijs 75 jaar?

 

Wij kunnen je helpen. Door heel Nederland hebben wij keuringsartsen voor jouw CBR keuring rijbewijs 75 jaar.

 

Je kan nu makkelijk en snel je CBR rijbewijs verlengen voor als je 75 jaar bent.

 

Bij Rijbewijskeuring Holland staan wij voor u klaar om uw keuring rijbewijs 75 jaar zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Verlengen Rijbewijs na 75 jaar - De Procedure

Enkele maanden voordat u 75 jaar wordt ontvangt u bericht voor het verlengen van je rijbewijs.

 

Wanneer uw rijbewijs verloopt op of na uw 75ste verjaardag, is het essentieel dat u een medische keuring ondergaat voordat u uw rijbewijs kunt verlengen. Het cruciale punt is de vervaldatum van uw rijbewijs in combinatie met uw leeftijd op die specifieke dag. Ons doel is om u hierbij helderheid en gemak te bieden.

Rijbewijzen A/B/BE én C/D/E

Het CBR rijbewijs verlengen 75 jaar kan makkelijk en snel. Onze keuringsartsen die door heel Nederland werkzaam zijn, keuren voor alle soorten rijbewijzen.

 

Als je je rijbewijs wil verlengen als je 75 jaar bent dan moet je eerst een medische keuring onderdaan. Bij Rijbewijskeuring Holland kunt u snel bij u in de buurt terecht voor de 75+ keuring en is uw nieuwe rijbewijs binnen no-time klaar.

Kan ik met mijn groot rijbewijs ook gekeurd worden?

Als u binnenkort 75 jaar wordt, of 75 jaar of ouder bent, dan kunt u voor uw groot rijbewijs door een gewone keuringsarts van ons gekeurd worden.

 

Kies dan bij het maken van een afspraak voor de keuring: “75+ Rijbewijskeuring  A/B/BE”. Als u jonger dan 75 bent, dient u door een arboarts of door een gecertificeerde keuringsarts gekeurd te worden.

 

U kunt hiervoor ook prima bij ons terecht. Kies dan bij het maken van een afspraak voor de keuring: “Rijbewijskeuring groot C/D/E”. U kunt hier meer lezen over deze rijbewijskeuring.

Start Tijdig met Uw Keuring

Wij adviseren u om ten minste vier maanden voor de verloopdatum van uw rijbewijs het keuringsproces te starten. Mocht u een bezoek aan een arts of medisch specialist verwachten, begin dan idealiter vijf maanden van tevoren. De uitgegeven Verklaring van Geschiktheid na uw keuring is immers één jaar geldig.

Wat moet u als eerst doen?

Voordat de medische keuring kan worden uitgevoerd, moet u dit eerst aangeven bij het CBR. Hiervoor moet u de gezondheidsverklaring invullen en indienen bij het CBR. U kunt de gezondheidsverklaring verkrijgen bij het CBR of in sommige gevallen bij uw gemeente. Het CBR stuurt u dan een bericht met de keuringsverslag(en) (met ZD-codes). Zodra u de keuringsverslagen heeft, bent u klaar om een keuringsafspraak te maken.

 

Bij ons kan u ook terecht zonder ZD codes. Wij kunnen de rijbewijskeuring 75+ op elk moment uitvoeren. Als U geen zd code heeft, verstrekken wij deze met een blanco template samen met het verslag met de relevante gegevens.

Voorbereiden op de Keuring

Een goede voorbereiding is het halve werk.

 

Het onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:

– Het doornemen van uw medische historie;

– Een oogonderzoek, inclusief visus- en gezichtsveldtest;

– Bloeddrukmeting;

– Urineonderzoek voor glucose;

– Eventueel lichamelijk onderzoek.

Doel van de keuring rijbewijs 75 jaar

Het doel van een medische keuring is om het CBR in staat te stellen om te beoordelen of u het voertuig zelfstandig en op een veilige manier kunt bedienen. Hiervoor verricht de medisch specialist een medisch onderzoek om de medische situatie in kaart te brengen.

U wordt hierna beoordeelt. 

 

Na de Keuring – Wat Gebeurt Er?

 

Na de keuring ontvangt u de nodige documenten terug van de arts. Maak een kopie voor uw eigen administratie. Bij digitale invulling door de keuringsarts is dit in de toekomst niet meer nodig.

Kosten van de Keuring en Mogelijke Vergoeding

De kosten voor een keuring rijbewijs 75 jaar zijn bij ons erg laag, namelijk 64,95 euro. Deze CBR keuring rijbewijs 75 jaar is voor het A/B/BE rijbewijs, en is inclusief 21% BTW.

 

Het is raadzaam om bij uw zorgverzekering na te gaan of u recht heeft op een vergoeding van de kosten.

Communicatie met het CBR

Onze aanpak verzekert een soepele communicatielijn met het CBR.

 

Wij sturen alle informatie digitaal naar het CBR. Denk hierbij aan het keuringsverslag met een geldige ZorgDomein-code, de keuringsresultaten en aanvullende informatie.

 

Oftewel wij zorgen dat het gehele keuringsproces makkelijk en probleemloos verloopt.

Extra Keuringen Indien Nodig

In sommige gevallen kan het CBR een aanvullende keuring door een specialist vereisen.

 

Wij ondersteunen u in dit traject en bieden helderheid over wat u kunt verwachten, inclusief mogelijke kosten.

 

Indien nodig, biedt onze klantenservice assistentie bij de te ondernemen stappen. Op verzoek kunnen wij u ook verwijzen naar een partnerorganisatie die deze keuringen verricht.

Conclusie keuring rijbewijs 75 jaar 

Bij Rijbewijskeuring Holland begrijpen we dat het proces van rijbewijsverlenging na uw 75ste veel vragen kan oproepen. Daarom zijn wij toegewijd om u met expertise en zorg door elk aspect van de keuring te leiden.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of voor al uw vragen, staan wij altijd voor u klaar voor jouw keuring rijbewijs 75 jaar.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader