085-1308791

Rijbewijskeuring Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Helmond

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Helmond

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Helmond

In Helmond kan je makkelijk en snel je rijbewijs verlengen.

Onze keuringsartsen Helmond staan voor u klaar om uw rijbewijskeuring uit te voeren (Helmond, Steenovenweg 5).

Rijbewijs verlengen Helmond

Als je 75 jaar en ouder bent, moet je elke 5 jaar opnieuw je rijbewijs verlengen.

In Helmond kan het verlengen van je rijbewijs makkelijk en goedkoop geregeld worden.

75-plussers

75-plussers moeten voor de verlenging van hun rijbewijs verplicht medisch gekeurd worden. Voor deze keuring heeft u een gezondheidsverklaring nodig die u via het CBR aanvraagt en ingevuld weer terugstuurt. Na beoordeling van uw verklaring, zal het CBR u een bericht met ZD-codes toesturen. U kunt direct na ontvangst een afspraak maken met onze Keuringsarts Rijbewijs Helmond. Vergeet niet om het CBR-bericht met de ZD-codes mee te nemen naar uw rijbewijskeuring.

Rijbewijskeuring Helmond

Professionele chauffeurs, zoals bus-, touringcar-, en vrachtwagenchauffeurs moeten net als 75-plussers, om de paar jaar worden gekeurd. Ook wanneer uw gezondheidstoestand is veranderd, moet u verplicht een medische rijbewijskeuring ondergaan.

Ga eerst na of u een gezondheidsverklaring bij het CBR moet inleveren. Is dit het geval, dan moet u deze invullen en opsturen voordat u een afspraak kunt maken met Rijbewijskeuring Helmond. Een gezondheidsverklaring dient u via het CBR aan te vragen. Na beoordeling stuurt het CBR u een brief met de uitkomst en ZD-code(s) wanneer u bent geslaagd. U kunt na ontvangst gelijk een afspraak maken met een keuringsarts rijbewijs Helmond. U kunt ook een gezondheidsverklaring op deze website invullen en online een keuringsafspraak maken.

Wanneer u bij ons een keuringsafspraak hebt, voert onze keuringsarts een algemeen medisch onderzoek uit. Eventuele gezondheidsrisico s worden vastgelegd, waarna er een verslag ter beoordeling naar het CBR wordt gestuurd.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) moeten voor het aanvragen of verlengen van hun rijbewijs een verplichte medische keuring ondergaan. Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende locaties door heel Nederland en werkt samen met gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen voor een verscheidenheid aan rijbewijskeuringen. Begin ruim voor de aanvraag of het verlopen van uw rijbewijs met het opstarten van het keuringstraject (minimaal 5 maanden voordat het Groot Rijbewijs verloopt).

Taxichauffeurs

Nederlandse taxichauffeurs moeten verplicht in het bezit zijn van een taxipas/chauffeurskaart. Deze pas wordt door het KIWA verstrekt. U dient uzelf medisch te laten keuren, voordat u uw taxipas kunt aanvragen of verlengen. Vraag hiervoor de chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT) aan en vul de bijgesloten geneeskundige verklaring taxichauffeur in. Vergeet niet om deze verklaring mee te nemen naar uw Taxipaskeuring met uw Keuringsarts Rijbewijs Helmond.

Hoe gaat de keuringsarts rijbewijs Helmond te werk?

Tijdens de keuring zal uw keuringsarts rijbewijs Helmond een rapport opstellen met daarin de mogelijke gezondheidsrisico’ s. Dit rapport wordt naar het CBR gestuurd, waar het vervolgens wordt beoordeeld. Uw medische rapport wordt opgesteld aan de hand van de volgende medische onderzoeken:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Locatie

Rijbewijskeuring Helmond
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

Onze praktijkruimte in Helmond is goed bereikbaar. U bereikt ons met de auto via de A6, A7 en A2 en A12 en de N279. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Met het openbaar vervoer bereikt u ons met de trein (halte Helmond t Hout) of met buslijn nr. 25. De bushalte ligt op ongeveer 20 minuten lopen van Rijbewijskeuring Helmond.

Kies zelf uw keuringslocatie

In Helmond vindt u n locatie van Rijbewijskeuring Holland. U kunt hier terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen. Ons kantoor is makkelijk te bereiken als u in Helmond-West woont. Ook inwoners van de binnenstad van Helmond, Kroon, Het Hout, Ashorst, Stiphout en Medevoort kunnen bij ons terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Helmond (op afspraak) aan de Steenovenweg in Helmond.

Woont u niet in Helmond, maar in de omgeving van Helmond, zoals in Nuenen, Geldrop, Mierlo of Deurne? Of bent u op zoek naar een Rijbewijskeuring EindhovenDen Bosch of Tilburg of in de omgeving van Helmond? Ook dan kunt u bij onze Keuringsarts Rijbewijs Helmond terecht.

U vindt onze locaties door heel Nederland. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Heeft de locatie in Helmond geen openstaande data beschikbaar voor een keuringsafspraak? Dan kunt u gemakkelijk op een van onze andere locaties terecht. Maak een online afspraak in bijvoorbeeld Den Bosch, Rotterdam of Oss. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Helmond? Dan kunt u terecht in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch.

 

2 Wekelijks Rijbewijskeuringen in Helmond

Onze Keuringsarts Rijbewijs Helmond is enkele woensdagen per maand geopend van 09:00 voor medische keuringen en rijbewijskeuringen. U kunt een afspraak maken voor de eerstvolgende woensdag. Is er geen plek of bent u niet beschikbaar op deze dag? Dan kunt u een afspraak boeken op een andere datum of tijd.

Wanneer u nog vragen hebt over het verlengen van je rijbewijs in Helmond of liever een telefonische afspraak maakt, kunt u ons bellen of uw nummer achterlaten via ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader