085-1308791

Rijbewijskeuringen voor Rijscholen en Bedrijven

Alle rijbewijskeuringen voor uw personeel

Heeft u personeel dat een keuring nodig heeft voor hun C, D of E rijbewijs, of misschien voor een taxipas of als touringcarchauffeur? Uw chauffeurs kunnen eenvoudig en wekelijks bij ons terecht voor een keuring. Wilt u regelmatige keuringen laten uitvoeren? Dan kunnen we een speciaal spreekuur voor u openen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onderstaande knop.

Keuringen aangepast aan uw behoeften

Bij Rijbewijskeuring Holland begrijpen en respecteren we het belang van flexibiliteit en gemak voor onze klanten. Daarom bieden we u de mogelijkheid om keuringen uit te voeren op een locatie naar uw keuze. Dit kan uw eigen locatie zijn, of u kunt een geschikte locatie aangeven. Uiteraard bent u ook welkom op één van onze locaties. Ons doel is om u en uw chauffeurs zo veel mogelijk te ontzorgen.

Groepskeuring

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een groepskeuring, waarbij één van onze deskundige arboartsen de keuringen direct op uw locatie uitvoert. Dit is een uitstekende oplossing voor bedrijven die Code 95 opleidingen verzorgen. U bent verzekerd van uitstekende begeleiding tegen een vast tarief, zonder verborgen kosten. Voor groepskeuringen of maatwerkkeuringen is het tarief op aanvraag.

 

Na afloop van de keuring zenden we de resultaten digitaal door naar het CBR via het ZorgDomein platform, zodat u als werkgever zo min mogelijk last heeft van het keuringsproces.

Voor rijscholen

Bent u op zoek naar een manier om uw rijschool te laten opvallen?

Rijbewijskeuring Holland B.V. kan u hierbij ondersteunen door een extra service of toevoeging aan uw bestaande rijlespakket aan te bieden. Leerlingen die hun C, D of E rijbewijs hebben behaald en een medische of rijbewijskeuring nodig hebben omwille van een handicap of andere medische aandoening, kunnen onmiddellijk bij u terecht. Rijbewijskeuring Holland kan de keuringen bij u op locatie uitvoeren, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

 

 

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader