085-1308791

Rijbewijskeuring Hilversum

Geuzenweg 84
1221 BV Hilversum

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Amsterdam Nieuw-West

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Hilversum

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Hilversum

Je kan nu makkelijk en snel je rijbewijs verlengen in Hilversum.

Maak nu een afspraak met onze keuringsarts voor je rijbewijskeuring.

Verlengen Rijbewijs in Hilversum

75+

Als 75-plusser dient u een medische keuring te ondergaan wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen. Het CBR beoordeeld of u nog veilig en zelfstandig de weg op kunt aan de hand van deze medische Rijbewijskeuring. Tijdens uw afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Hilversum dient u de brief van het CBR met ZD-code(s) mee te brengen. U dient daarvoor een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). U stuurt deze ingevuld naar het CBR. Zij zullen u vervolgens berichten (incl. ZD-code) en kunt online uw afspraak maken met de keuringsarts Rijbewijskeuring Hilversum.

Chauffeurs Groot Rijbewijs

Wanneer u als vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en/of buschauffeur (rijbewijs D) uw groot rijbewijs wilt aanvragen of verlengen, dan is een medische rijbewijskeuring verplicht. Bij Rijbewijskeuring Hilversum kunt u een afspraak maken met één van onze gediplomeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Zorg dat u uw Rijbewijskeuring Groot Rijbewijs op tijd aanvraagt. Het algemene advies is om deze rijbewijskeuring minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw groot rijbewijs te plannen.

Taxipas

In Nederland is het zo geregeld dat alle taxichauffeurs in het bezit van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (taxipas of BCT) dienen te zijn. De Taxipas wordt uitgegeven door de KIWA. Voor de aanvraag of verlenging van de taxipas dient u vooraf een medische rijbewijskeuring te ondergaan. Rijbewijskeuring Hilversum biedt ook de medische Taxipaskeuring aan. U kunt direct online een afspraak maken met de Rijbewijskeuringsarts Hilversum. Vergeet niet om de ingevulde gezondheidsverklaring mee te nemen naar uw Taxipaskeuring.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs

Gaat u aan de slag als Touringcar en/of Medibus chauffeur? Of werkt u in loondienst als touringcar/medibus-chauffeur? Zowel zelfstandige chauffeurs, als touringcarchauffeurs in dienst, dienen bij de aanvraag een verplichte medische Touringcarchauffeurskeuring te ondergaan. En verder geldt er de verplichte vijfjaarlijkse rijbewijskeuring. Maak direct online een afspraak maken voor uw medische rijbewijskeuring Touringcarchauffeur met Keuringsarts Rijbewijs Hilversum.

Waaruit bestaat de medische keuring voor het rijbewijs?

Het CBR beoordeelt of u, als bestuurder van een voertuig, nog zelfstandig en op veilige wijze op de openbare weg op kunt. Voor deze beoordeling heeft het CBR een onafhankelijk medisch rapport nodig. U kunt hiervoor terecht bij Rijbewijskeuring Hilversum. Onze gespecialiseerde keuringsarts zal u fysiek en mentaal onderzoeken, en zal de resultaten en observaties verwerken in een medisch rapport voor het CBR. Over het algemeen bestaat een rijbewijskeuring uit:

-Algemene medische geschiedenis
-Ogen testen
-Bloeddrukmeting
-Urine onderzoeken
-Mogelijk ook een lichamelijk onderzoek

Bij welke keuringslocatie kan ik voor mijn Rijbewijskeuring terecht?

U kunt op de keuringslocatie in Hilversum van Rijbewijskeuring Holland terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen. Woont u in het Centrum van Hilversum dan is het bij u in de buurt. Maar ook wanneer u in een andere Hilversumse wijk woont, zoals bijvoorbeeld Zuid, Zuidoost, West, Oost of Hilversumse Meent, kunt u voor uw rijbewijskeuring (op afspraak) terecht op onze locatie in Wijkcentrum de Geus aan de Geuzenweg 84 in Hilversum.
Wanneer u in de omgeving van Hilversum woont, kunt ook u direct online een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Hilversum. Woont u in Soest, Bussum, Baarn, Laren of Ankeveen?

Regel direct uw rijbewijskeuring met onze Keuringsarts Rijbewijs Hilversum.

Rijbewijskeuring Hilversum
Geuzenweg 84
1221 BV Hilversum

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende praktijklocaties in Noord Holland. Naast de keuringslocatie in Hilversum hebben wij in Noord Holland ook vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend en Diemen. Kunt u niet op de openstaande keuringsdata en/of -tijdstippen van de Keuringsarts Rijbewijs Hilversum, dan kunt u ook terecht op één van de andere locaties van Rijbewijskeuring in Noord Holland of ergens anders in Nederland. Check direct de data en maak een afspraak!

Keuringen Hilversum op maandag

Maak direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Hilversum voor het verlengen van je rijbewijs. De Keuringsarts Rijbewijs is iedere maandag van 9:00 tot 12:45 beschikbaar voor afspraken op de praktijk in Wijkcentrum De Geus in Hilversum. Check of u binnenkort een afspraak kunt maken bij Rijbewijskeuring Holland. Kunt u niet op de openstaande data of beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment of met een keuringsarts op een ander keuringslocatie van Rijbewijs Holland. Heeft u nog vragen of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons ook bellen. Of vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1204 beoordelingen
powered by Google
js_loader