085-1308791

Combikeuring

Voor de rijbewijzen A/B/B/C/D/E, taxichauffeurs en touringcarchauffeurs

Heeft u meerdere keuringsverslagen gekregen van het CBR, of moet u naast uw taxipas- of touringcarchauffeurskeuring ook gekeurd worden voor het CBR? Dan dient u te kiezen voor de “Combikeuring” bij het maken van uw afspraak. Omdat het invullen van meerdere keuringsverslagen meer werk voor de arts is, is er meer tijd nodig. U reserveert daarom een half uur in plaats van een kwartier. Zo kan de arts gedegen zijn werk uitvoeren.

Kosten

De prijs voor twee of meer keuringen bedraagt €109,95  inclusief BTW.

Wat houden de rijbewijskeuringen in?

De inhoud van de keuringen hangt af van de type keuringen die u nodig heeft. Meer informatie kunt u op volgende pagina’s lezen:

Daarnaast kunt u nog aanvullende hulpformulieren meekrijgen van het CBR. Ook voor deze formulieren dient u een afspraak te maken voor twee of meer keuringen. Meer informatie over deze formulieren kunt u vinden op de website van het CBR:

Keuring door medisch specialist nodig?

Het kan voorkomen dat u meerdere keuringsverslagen heeft waarvan er één of meerdere ingevuld dienen te worden door een medisch specialist. De keuringsverslagen die ingevuld dienen te worden door een medisch specialist kunnen niet behandeld worden door een afspraak te maken voor twee of meer keuringen. U dient voor deze keuringsverslagen een afspraak te maken met het type medisch specialist dat vermeldt staat op het formulier.

Meer informatie over deze keuringsverslagen kunt u vinden op de website van het CBR:

Als u (onder andere) gekeurd dient te worden door een internist, dan kunt u hier meer informatie vinden
 
Let op: de internist kan u alleen helpen met de medische keuring door een internist.
Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader