085-1308791

Rijbewijskeuring Leidschendam

Vinkenborghlaan 37
2265 GH Leidschendam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Leidschendam

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Leidschendam

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Leidschendam

Rijbewijs verlengen Leidschendam: makkelijk en snel je rijbewijs verlengen. Maak nu een afspraak met onze keuringsarts.

Keuringsarts Rijbewijs Leidschendam

75-Plussers

Bent u 75 jaar of ouder en moet uw rijbewijs verlengd worden? Dan zult u een verplichte medische keuring moeten ondergaan. Voordat u een afspraak met Rijbewijskeuring Leidschendam kunt maken, dient u een bericht (met ZD-code) van het CBR te ontvangen. Vraag een gezondheidsverklaring aan bij het CBR (of uw gemeente). Vul deze in en stuur deze verklaring naar het CBR. Zodra u het bericht incl. ZD-code van het CBR heeft ontvangen, kunt u online een afspraak maken met de Keuringsarts rijbewijs Leidschendam.

Chauffeurs Groot Rijbewijs

Voor de aanvraag of verlenging van het Groot Rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus) is een medische rijbewijskeuring verplicht. Rijbewijskeuring Leidschendam is gespecialiseerd in dit soort keuringen. Wij werken met gespecialiseerde en gecertificeerde keuringsartsen. Zorg dat u uw medische keuring op tijd regelt, ruim voordat uw Groot Rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs

Nederlandse taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart (taxipas). De Nederlandse chauffeurskaart of taxipas wordt door het KIWA verstrekt. Moet u een taxipas aanvragen of verlengen, dan dient u het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in te vullen en mee te brengen naar uw keuring. Maak direct online een keuringsafspraak met Rijbewijskeuring Leidschendam en vergeet niet om het ingevulde formulier mee te brengen.

Chauffeurs van Touringcars

Zodra u aan de slag gaat als zelfstandige of in dienst treedt en onder de CAO Besloten Busvervoer valt, dient u een medische keuring te ondergaan. Voor touringcarchauffeurs geldt ook een verplichte vijfjaarlijkse medische rijbewijskeuring. Rijbewijskeuring Leidschendam verricht deze gespecialiseerde keuringen, dus u kunt direct een afspraak maken met onze
Keuringsarts rijbewijs Leidschendam.

Wat Gebeurt Er Tijdens de Medische Keuring?

De Keuringsarts rijbewijs Leidschendam voert een algemeen medische keuring uit, en maakt een medisch rapport op, waarin de bevindingen van de keuring worden vastgelegd. Het CBR zal, mede aan de hand van het medische rapport, beoordelen of u nog veilig en zelfstandig uw voertuig kunt besturen. Over het algemeen zal de rijbewijskeuring bestaan uit de volgende onderdelen:

  1. Algemene amnese
  2. Oogtesten
  3. Bloeddrukmeten
  4. Urineonderzoeken
  5. Eventueel een uitgebreider lichamelijk onderzoek

Mag ik Zelf Kiezen Bij Welke Keuringslocatie Ik Een Afspraak Maak?

Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Leidschendam. Of u nu woont in het Centrum van Leidschendam, of in Voorburg, Mariahoeve, Essesteijn of Het Lien, u kunt altijd een afspraak maken bij onze praktijk aan de Gravin Juliana van Stolberglaan 47.

Woont u in de omgeving van Leidschendam?

In bijvoorbeeld Den Haag, Leidschenveen, Nootdorp of Wassenaar? Of bent u op zoek naar een Keuringsarts Rijbewijs in Zoetermeer, Voorschoten, Bleiswijk of Zoeterwoude? Of elders het Groene Hart? Ook u kunt een afspraak met onze Keuringsarts rijbewijs Leidschendam maken

Rijbewijskeuring Leidschendam
Gravin Juliana van Stolberglaan 47
2263 AB Leidschendam

De praktijkruimte van Rijbewijskeuring Leidschendam is uitstekend te bereiken met de auto vanaf de A4 (afrit 8 Leidschendam) en de N14.

Kies de plaats waar u gekeurd wilt worden

Naast de keuringslocatie in Leidschendam heeft Rijbewijskeuring Holland meerdere andere keuringsvestigingen in meerdere plaatsen in het Groene Hart en de Randstad. U kunt ook bij één van deze vestigingen een afspraak maken voor uw rijbewijskeuring. Komen de beschikbare keuringsdata in Leidschendam u niet goed uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Den Haag, Dordrecht, Leiden, Rotterdam, Westland (Monster) en Zoetermeer of elders in Nederland. Al onze keuringslocaties zijn goed bereikbaar met de auto en/of openbaar vervoer.

2-wekelijkse rijbewijskeuringen in Leidschendam

Maak direct online een afspraak voor het verlengen van uw rijbewijs in Leidschendam. De keuringsarts voert iedere 2 weken op donderdag rijbewijskeuringen uit vanaf 09:00. Wilt u eerder terecht in Leidschendam? Boek dan een spoedkeuring. Kunt u niet op de nog beschikbare data en tijden? Reserveer dan op een andere donderdag. Heeft u nog vragen, of maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ons dan gerust, of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader