085-1308791

Rijbewijskeuring Leiden Noord

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren. U kunt bij het Crown Business Center Key-Point gratis gebruik maken van het parkeerdek aan de achterzijde van het pand. Het adres voor de routeplanning is dan Parmentierweg 185, 2316 ZR Leiden

Rijbewijskeuring Leiden Noord

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Leiden Noord

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Leiden Noord

Maak nu een afspraak voor jouw rijbewijs verlengen in Leiden Noord.

Onze keuringsarts helpt je aan de Schipholweg 103 in Leiden Noord voor jouw rijbewijskeuring.

Rijbewijs Verlengen Leiden Noord

Bij ons kan je snel en makkelijk een rijbewijskeuring aanvragen in Leiden Noord.

75-Plussers

Bent u 75+? Dan dient u voor verlening van uw rijbewijs een medische keuring te ondergaan. Voordat u een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Leiden Noord kunt maken, dient u bij het CBR of bij uw gemeente een gezondheidsverklaring op te vragen. Na het invullen van deze verklaring stuurt u de verklaring op naar het CBR. Van het CBR ontvangt u vervolgens een bericht (met ZD-code), op dat moment kunt u direct een rijbewijskeuringsafspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Leiden Noord.

Groot rijbewijs

Heeft u het C rijbewijs (vrachtwagen) of D rijbewijs (autobus) behaald of het wilt u het verlengen? Dan is een medische keuring verplicht. Deze keuring dient te worden uitgevoerd door een bedrijfsarts, of een arts die samenwerkt met een gecertificeerde arbodienst. Rijbewijskeuring Holland werkt met gecertificeerde keuringsartsen. Ons advies is om 5 maanden voor het verlopen van uw groot rijbewijs uw medische keuring aan te vragen.

Taxichauffeurs

Bent u taxichauffeur? Dan dient u in Nederland in het bezit te zijn van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (BCT of taxipas). De chauffeurskaart wordt door Het KIWA-register verstrekt. Voor de aanvraag of verlenging van de chauffeurskaart is een gezondheidsverklaring verplicht. U dient voor de rijbewijskeuring taxipas eerst het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in te vullen.

Touringcarchauffeurs

Valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Of bent u een zelfstandig touringcarchauffeur? Dan dient u iedere 5 jaar medisch gekeurd te worden. Deze medische rijbewijskeuring is verplicht zodra u in dienst treedt of aan de slag gaat als touringcarchauffeur. U kunt direct een afspraak maken met de keuringsarts rijbewijs Leiden Noord.

Wat gebeurt er bij de keuringsarts rijbewijs Leiden Noord?

De keuringsarts rijbewijs Leiden Noord voert de medische keuring uit voor Rijbewijskeuring Holland. Het doel van de rijbewijskeuring is dat het CBR kan beoordelen of u uw voertuig zelfstandig en veilig kunt besturen. De arts voert een medisch onderzoek uit en zal eventuele gezondheidsrisico’s vastleggen in een medisch rapport. De rijbewijskeuring bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Anamnese
  • Oogonderzoek
  • Bloeddruk meten
  • Urineonderzoek
  • Lichamelijk onderzoek

Bij welke keuringslocatie moet ik een afspraak maken?

Woont u in een buurtgemeente van Leiden Noord zoals bijvoorbeeld Teylingen, Leiderdorp, Zoeterwoude, Wassenaar, Katwijk, Oegstgeest of elders in de Bollenstreek dan kunt u ook gerust een afspraak maken met onze rijbewijskeuringsarts in Leiden Noord.

Adres rijbewijskeuring Leiden Noord

Gezondheidscentrum Leiden Noord
Schipholweg 103
2316 XC Leiden Noord

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur

Rijbewijskeuring Holland heeft naast onze keuringslocatie in Leiden Noord, diverse andere keuringslocaties die zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar zijn. Wanneer de keuringsdata in Leiden Noord u niet goed uitkomen, bekijk dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen op onze andere locatie in Leiden of in LeidschendamDen Haag, of Haarlem.

Maandagochtend rijbewijskeuring Leiden Noord

Maak direct een afspraak voor de eerstvolgende keuringsdag op maandagochtend voor uw Rijbewijskeuring in Leiden Noord.
Afhankelijk van de beschikbare plaatsen, kunt u tussen 09:00 en 13:00 uur een afspraak met onze keuringsarts reserveren in de agenda.

Komt het op vrijdagochtend niet uit voor je rijbewijs verlengen in Leiden Noord? Bekijk dan onze omliggende locaties voor alternatieve keuringsdagen.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader