085-1308791

Rijbewijskeuring Tilburg

Kruisvaardersstraat 32C
5021 BE Tilburg

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts Rijbewijs Tilburg

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Tilburg

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Tilburg

Voor het verlengen van je rijbewijs in Tilburg, ben je hier aan het juiste adres.

Meerdere keren per maand voeren wij onze rijbewijskeuring Tilburg uit.

Bij onze keuringsarts rijbewijs Tilburg heeft u snel eenRijbewijskeuring.

Maak nu een afspraak en we zien elkaar straks aan de Kruisvaardersstraat 32C.

 

Keuringsarts Rijbewijs Tilburg

Voor bestuurders is het van belang om veilig en verantwoord deel te nemen aan het verkeer. Dat is mogelijk als u geestelijk en lichamelijk gezond bent. Om erachter te komen of u veilig en verantwoord de weg op kan, is het voor sommige bestuurders verplicht om een rijbewijskeuring uit te laten voeren. Wanneer u dat laat doen, mag u zelfstandig in uw auto, bus of vrachtwagen blijven rijden zonder problemen.

Allerlei keuringen

Bij Rijbewijskeuring Tilburg bent u aan het juiste adres voor verschillende rijbewijskeuringen.

Denk daarbij aan:

Heeft u één van deze keuringen nodig? Maak dan een afspraak bij onze praktijk in Tilburg. Dan zorgen wij ervoor dat u binnen no time geholpen wordt.

Bezoek onze praktijk in Tilburg

Woont u in of rondom Tilburg? Dan kunt u voor een rijbewijskeuring terecht bij ons bureau rijbewijskeuringen in Tilburg. Onze praktijk bevindt zich in het gebouw de Zwarte Zwaan, gelegen aan de Kruisvaardersstraat 32C. De praktijk is goed bereikbaar en u kunt gratis op het terrein van het gebouw parkeren. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ons keuringsbureau uitstekend bereikbaar.

Woont u niet in Tilburg zelf, maar in de omgeving van deze plaats? Zoals bijvoorbeeld in Breda, Gilze, Rijen, Goirle of Berkel-Enschot? Dan bent u ook van harte welkom op onze praktijk in Tilburg. Onze keuringsarts is één week per maand op maandag en dinsdag aanwezig voor het uitvoeren van rijbewijskeuringen. Als u snel gekeurd wilt worden en niet in de problemen wilt komen met het verlopen van een rijbewijs, is het verstandig om tijdig een afspraak te maken.

Is er geen plek meer op onze praktijk en wilt u snel gekeurd worden, maak dan een afspraak bij één van onze andere vestigingen. Heeft u echt haast met een rijbewijskeuring? Dan is het bij ons ook mogelijk om een spoedkeuring aan te vragen. Wij maken dan zo snel mogelijk tijd voor u vrij. Hier wordt wel een apart tarief voor gerekend.

75-plussers

75-plus chauffeurs in Nederland dienen medisch gekeurd te worden wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen. U dient tijdens de keuring een brief van het CBR (inclusief ZD-code) bij u te hebben. U dient een een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). Nadat u deze verklaring heeft ingevuld, stuurt u deze op naar het CBR. U ontvangt een bericht van het CBR (incl. ZD-code). Zodra u dit bericht heeft ontvangen, kunt u direct online een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Tilburg.

Groot Rijbewijs Chauffeurs (C/D/E)

Als u een groot rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus), wilt aanvragen of verlengen, dan bent u verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan. De gecertificeerde keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland zijn hierin gespecialiseerd. Zorg dat u op tijd een afspraak maakt voor uw medische rijbewijskeuring groot (C/D/E). Ons advies is om deze afspraak minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te plannen.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (taxipas of BCT). De Taxipas wordt door de KIWA verstrekt. Voor de aanvraag of verlenging van een taxipas dient u verplicht medisch gekeurd te worden. Voor de Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA) kunt natuurlijk ook terecht bij de Keuringsarts Rijbewijs Tilburg. Maak direct online een afspraak en zorg dat u de ingevulde gezondheidsverklaring meeneemt naar uw rijbewijskeuring Taxipas.

Touringcar en/of medibus Chauffeurs

Touringcar/medibus-chauffeurs dienen bij indiensttreding, of als u zelfstandig gaat opereren, een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Voor deze groep chauffeurs geldt ook een verplichte 5-jaarlijkse rijbewijskeuring. Gaat u aan de slag als touringcar chauffeur, of dient u binnenkort uw 5-jaarlijkse keuring te ondergaan? Boek dan direct online een afspraak voor uw medische rijbewijskeuring Touringcarchauffeurs (voorheen medibuspas) met onze Keuringsarts Tilburg.

Waar bestaat de medische rijbewijskeuring Tilburg uit?

De medische rijbewijskeuring bij Keuringsarts Rijbewijs Tilburg wordt uitgevoerd door gecertificeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Het is van belang dat iedere chauffeur op de Nederlandse wegen zelfstandig en veilig, zijn of haar voertuig bestuurt. Het CBR wil daarom kunnen beoordelen of u daartoe in staat bent en daarvoor is de medische rijbewijskeuring ingevoerd. De Keuringsarts CBR Tilburg zal een algemeen medisch onderzoek uitvoeren en eventuele gezondheidsrisico’s in een medisch rapport vastleggen. De rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

  1. Algemeen gezondheidsonderzoek
  2. Testen van uw ogen
  3. Bloeddruk meten
  4. Urine onderzoeken
  5. Lichamelijk onderzoek, wanneer de keuringsarts dit nodig acht

Welke keuringslocatie moet ik kiezen voor mijn Rijbewijskeuring?

U kunt bij Rijbewijskeuring Holland op onze locatie in Tilburg terecht voor allerlei soorten rijbewijskeuringen. Of u nu in de buurt van onze praktijklocatie Rijbewijskeuring Tilburg woont, of het Oosten, Zuiden, Westen of Noorden van Tilburg, u kunt voor allerlei rijbewijskeuringen (op afspraak) terecht op de locatie Rijbewijskeuring Tilburg in de Kruisvaardersstraat 32C.

Als in de omgeving van Tilburg woont, zoals in Gilze, Rijen, Breda, Goirle of Berkel-Enschot dan kunt u ook eenvoudig een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Tilburg. U kunt hier direct online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs maken.

Adres Rijbewijskeuring Tilburg

Kruisvaardersstraat 32C
5021 BE Tilburg

De Keuringsarts Rijbewijs Tilburg bevindt zich buiten het centrum van Tilburg. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A58. U kunt direct voor de deur parkeren. Ook met het openbaar vervoer kunt u Keuringsarts Rijbewijs Tilburg simpel bereiken.

Bureau Rijbewijskeuringen Tilburg

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende keuringslocaties in Noord-Brabant. Naast onze Bureau Rijbewijskeuringen in Tilburg hebben wij ook vestigingen in Eindhoven, Helmond en Oss. Komen de keuringsdata of -tijdstippen van de Keuringsarts Tilburg u niet uit, dan bent u van harte welkom op één van de andere vestigingen van Rijbewijskeuring in Noord-Brabant of elders in Nederland. Check de data en maak direct online een rijbewijskeuring afspraak!

Twee keer per maand

Regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Tilburg. De keuringsarts rijbewijs Tilburg is één keer per twee weken op maandag aanwezig voor rijbewijskeuringen op onze praktijklocatie in Tilburg. Kijk of u komende week nog een afspraak kunt maken bij Rijbewijskeuring Holland in Tilburg. Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment.

Mocht u nog vragen hebben, of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon even bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken. U kunt ook uw eigen telefoonnummer achterlaten in het contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader