085-1308791

Rijbewijskeuring Nieuwegein

Nevelgaarde 8
3436 ZZ Nieuwegein

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Nevelgaarde 40

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Nieuwegein

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Nieuwegein

Nu snel en makkelijk je Rijbewijs Verlengen in Nieuwegein. Aan de Nevelgaarde 8 is onze keuringsarts aanwezig om jou te helpen. Maak nu direct een afspraak.

Rijbewijs Verlengen in Nieuwegein

75-plussers

Wanneer u de leeftijd van 75 bereikt, moet u zich voortaan jaarlijks medisch laten keuren voor het aanvragen of verlengen van het rijbewijs. Voordat u een afspraak met Rijbewijskeuring Holland maakt, moet u een gezondheidsverklaring bij het CBR aanvragen en invullen. Het CBR stuurt u hierna een brief met daarin een persoonlijke ZD-code. Deze code moet u meenemen naar uw rijbewijskeuring in Nieuwegein. Nadat u de code heeft ontvangen, kunt u online of telefonisch een afspraak maken met de Rijbewijs Keuring Holland. Neem de ZD-code mee naar uw afspraak.

Wat is een medische rijbewijskeuring?

Beroepschauffeurs zijn verplicht om een medische rijbewijskeuring uit te laten voeren voor het aanvragen van het rijbewijs. Dit geldt voor zowel buschauffeurs als vrachtwagenchauffeurs en touringcarchauffeurs. Ook wanneer uw gezondheid verandert, moet u een medische rijbewijskeuring ondergaan.

Voordat u een afspraak maakt bij Rijbewijskeuring Holland, moet u bij het CBR navragen of u een gezondheidsverklaring nodig heeft. Wanneer dit het geval is, moet u deze bij het CBR aanvragen en ingevuld weer naar het CBR terugsturen. Na goedkeuring krijgt u van het CBR een brief met ZD-codes, die u mee moet nemen naar uw rijbewijskeuring in Nieuwegein. U kunt pas een afspraak maken wanneer u deze codes heeft ontvangen. De codes moet u ook meenemen naar uw afspraak met Rijbewijskeuring Holland in Nieuwegein

Een medische rijbewijskeuring bestaat uit een aantal algemene medische onderzoeken. Uw Keuringsarts Rijbewijs Nieuwegein maakt hierbij een verslag van uw gezondheidsrisico’s en stuurt deze naar het CBR. Het CBR beoordeelt vervolgens dit verslag van uw rijbewijskeuring.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs

Bent u vrachtwagenchauffeur of buschauffeur (rijbewijs C of D)? Dan moet u een medische rijbewijskeuring ondergaan om uw rijbewijs te kunnen verlengen. Rijbewijskeuring Holland voert verschillende soorten rijbewijskeuringen uit op verschillende locaties in Nederland. We werken alleen met gespecialiseerde en gediplomeerde keuringsartsen. Neem voldoende tijd in acht voor het afronden van het traject. We raden u aan om minstens 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te beginnen met het vernieuwen van uw Groot Rijbewijs.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs moeten in het bezit zijn van een taxipas/chauffeurspas. Deze pas moet worden aangevraagd bij het KIWA. Om een pas aan te kunnen vragen moet u een medische rijbewijskeuring laten uitvoeren. Vraag hiervoor de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. Neemt deze verklaring mee naar uw afspraak met ons.

Wat gebeurt er tijdens een rijbewijskeuring?

Tijdens de rijbewijskeuring worden er verschillende algemene medische onderzoeken uitgevoerd door onze keuringsarts. De arts kijkt hierbij naar de gezondheidsrisico’s die u loopt en maakt hiervan een verslag op. Dit verslag wordt naar het CBR gestuurd, die het verslag vervolgens beoordeelt. Een rijbewijskeuring bevat de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Rijbewijskeuring Nieuwegein
Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Deze locatie van Rijbewijskeuring Holland in Nieuwegein is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De locatie ligt pal aan de A2 en de N210 en er zijn gratis parkeerplekken beschikbaar voor onze klanten. Met bus 31, 48, 74 en 77 komt u gemakkelijk in het stadscentrum van Nieuwegein. Vanaf daar is het is nog 18 minuten (1,4 kilometer) lopen naar de Keuringsarts Rijbewijs Nieuwegein.

Kies zelf uw keuringslocatie

In Nieuwegein vindt u één locatie van Rijbewijskeuring Holland. Op deze locatie voeren we verschillende soorten rijbewijskeuringen uit. Deze locatie bevindt zich op een zeer goed bereikbare locatie met gratis parkeerplaatsen en is makkelijk te bereiken voor inwoners van Nieuwegein Centrum, Batau-Zuid, IJsselveld, Hoge Landen en IJsselstein. Zij kunnen hier een rijbewijskeuring laten uitvoeren door onze arts (op afspraak) aan de Nevelgaarde 40 in Nieuwegein.

Woont u niet in Nieuwegein, maar in de omgeving van Nieuwegein, zoals in Vianen, Houten, Lexmond of Benschop of bent u op zoek naar een rijbewijskeuring in Utrecht, Hilversum, Almere of Veenendaal? Ook dan kunt u bij onze Keuringsarts Rijbewijs Nieuwegein terecht.

U vindt onze kantoren in verschillende plaatsen in Nederland. Onze kantoren zijn uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Heeft de locatie in Nieuwegein geen beschikbare afspraken? Dan kunt u gemakkelijk op een andere locatie van Rijbewijskeuring Holland terecht. Maak online een afspraak in bijvoorbeeld Leiden, Amsterdam, Zoetermeer of Eindhoven. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Nieuwegein? Dan kunt u terecht in Woerden of Amersfoort.

Tweewekelijks Rijbewijskeuring Verlengen in Nieuwegein

U kunt om de week op dinsdagen terecht bij onze Rijbewijskeuring Holland van 13:00 tot 16:45. U kunt een afspraak maken op de eerstvolgende beschikbare dinsdag. Is er geen plek of bent u niet beschikbaar op deze dag? Dan kunt u een afspraak boeken op een andere datum, tijd of andere locatie.

Wanneer u nog vragen hebt over het verlengen van je rijbewijs in Nieuwegein of liever een telefonische afspraak maakt, kunt u ons bellen (085-1308791) of uw nummer achterlaten via ons contactformulier. We bellen u zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader