085-1308791

Rijbewijskeuring Leiden

Oosterkerkstraat 1
2312 SN Leiden

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Leiden

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Leiden

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Leiden

75-Plussers:

Bent u 75+? Dan dient u voor verlening van uw rijbewijs een medische keuring te ondergaan. Voordat u een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Leiden kunt maken, dient u bij het CBR of bij uw gemeente een gezondheidsverklaring op te vragen. Na het invullen van deze verklaring stuurt u de verklaring op naar het CBR. Van het CBR ontvangt u vervolgens een bericht (met ZD-code), op dat moment kunt u direct een rijbewijskeuringsafspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Leiden.

Groot rijbewijs:

Heeft u het C rijbewijs (vrachtwagen) of D rijbewijs (autobus) behaald of het wilt u het verlengen? Dan is een medische keuring verplicht. Deze keuring dient te worden uitgevoerd door een bedrijfsarts, of een arts die samenwerkt met een gecertificeerde arbodienst. Rijbewijskeuring Holland werkt met gecertificeerde keuringsartsen. Ons advies is om 5 maanden voor het verlopen van uw groot rijbewijs uw medische keuring aan te vragen.

Taxichauffeurs:

Bent u taxichauffeur? Dan dient u in Nederland in het bezit te zijn van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (BCT of taxipas). De chauffeurskaart wordt door Het KIWA-register verstrekt. Voor de aanvraag of verlenging van de chauffeurskaart is een gezondheidsverklaring verplicht. U dient voor de rijbewijskeuring taxipas eerst het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in te vullen.

Touringcarchauffeurs:

Valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Of bent u een zelfstandig touringcarchauffeur? Dan dient u iedere 5 jaar medisch gekeurd te worden. Deze medische rijbewijskeuring is verplicht zodra u in dienst treedt of aan de slag gaat als touringcarchauffeur. U kunt direct een afspraak maken met de keuringsarts rijbewijs Leiden.

Wat gebeurt er bij de keuringsarts rijbewijs leiden?

De keuringsarts rijbewijs Leiden voert de medische keuring uit voor Rijbewijskeuring Holland. Het doel van de rijbewijskeuring is dat het CBR kan beoordelen of u uw voertuig zelfstandig en veilig kunt besturen. De arts voert een medisch onderzoek uit en zal eventuele gezondheidsrisico’s vastleggen in een medisch rapport. De rijbewijskeuring bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Anamnese
  • Oogonderzoek
  • Bloeddruk meten
  • Urineonderzoek
  • Lichamelijk onderzoek

Bij welke keuringslocatie moet ik een afspraak maken?

Woont u in een buurtgemeente van Leiden zoals bijvoorbeeld Teylingen, Leiderdorp, Zoeterwoude, Wassenaar, Katwijk, Oegstgeest of elders in de Bollenstreek dan kunt u ook gerust een afspraak maken met onze rijbewijskeuringsarts in Leiden.

Adres rijbewijskeuring leiden

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN Leiden

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur:

Rijbewijskeuring Holland heeft naast onze keuringslocatie in Leiden, diverse andere keuringslocaties die zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar zijn. Wanneer de keuringsdata in Leiden u niet goed uitkomen, bekijk dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in LeidschendamDen Haag, of Haarlem.

Woensdagmiddag rijbewijskeuring Leiden

Maak direct een afspraak voor de eerstvolgende keuringsdag op vrijdagochtend voor uw Rijbewijskeuring in Leiden.
Afhankelijk van de beschikbare plaatsen, kunt u tussen 09:00 en 13:00 uur een afspraak met onze keuringsarts reserveren in de agenda. Komt het op vrijdagochtend niet uit? Bekijk dan onze omliggende locaties voor alternatieve keuringsdagen.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1146 beoordelingen
powered by Google
js_loader