085-1308791

Rijbewijskeuring Lelystad

Ravelijn 3
8233 BR Lelystad

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts Lelystad

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Lelystad

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Wil je je rijbewijs verlengen in Lelystad. Bij ons ben je aan het goede adres.

Snel en makkelijk een afspraak voor je medische keuring voor je nieuwe rijbewijs.

Rijbewijskeuring Lelystad

75-Plussers:

Bent u 75 jaar of ouder? Dan is een rijbewijskeuring verplicht, wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen. Voordat u een afspraak kunt maken met een keuringsarts rijbewijs Lelystad dient u een gezondheidsverklaring in te vullen en naar het CBR te sturen. Na ontvangst van het verslag (inclusief ZD codes) van het CBR, kunt u een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Lelystad maken. Breng het verslag mee naar uw medische keuring.

Chauffeurs met Groot Rijbewijs:

Bent u vrachtwagen- of buschauffeur en wilt u uw rijbewijs C (vrachtwagen) of D (autobus) aanvragen of verlengen, dan is een medische rijbewijskeuring verplicht. Wij bij Rijbewijskeuring Holland zijn specialisten in dit soort keuringen en wij werken met gekwalificeerde rijbewijskeuring artsen. Zorg dat u uw medische keuring op tijd aanvraagt. Ons advies is minimaal 5 maanden voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart. De KIWA geeft de chauffeurskaart taxi oftewel taxipas uit. Maak een afspraak met onze keuringsarts Rijbewijskeuring Lelystad en neem het ingevulde formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ mee naar de rijbewijskeuring.

Chauffeurs Touringcar (medibus):

Touringcarchauffeurs dienen iedere vijf jaar een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Dit geldt voor zowel zelfstandig touringcarchauffeurs als chauffeurs die onder de CAO Besloten Busvervoer vallen. Als u in dienst treedt of op het moment dat u (zelfstandig) als touringcarchauffeur aan de slag gaat, is deze medische rijbewijskeuring is verplicht. Maak een afspraak met onze keuringsarts rijbewijs Lelystad.

Wat er gebeurt er bij de keuringsarts Rijbewijs Lelystad?

De keuringsarts rijbewijs Lelystad voert een medische rijbewijskeuring uit. Het CBR wil kunnen beoordelen of u in staat bent om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen. De keuringsarts Rijbewijskeuring Holland zal aan de hand van het medische onderzoek een verslag opmaken en mogelijke risico’s met betrekking tot uw gezondheid vastleggen. De medische keuring rijbewijs bestaat uit de volgende onderdelen:

* Algemene medische voorgeschiedenis
* Oogtesten
* Bloeddrukmeting
* Urineonderzoek
* Indien nodig: een Lichamelijk onderzoek

Bij Welke Keuringslocatie Moet Ik Een Afspraak Maken?

Alle rijbewijskeuringen vinden op één locatie van Rijbewijskeuring Holland in Lelystad plaats. Inwoners van Lelystad maar ook van buurgemeenten zoals bijvoorbeeld Dronten, Biddinghuizen, Zeewolde, Kampen, Urk of Emmeloord kunnen direct een afspraak maken bij Rijbewijskeuring Holland op onze locatie in Lelystad

Adres Rijbewijskeuring Lelystad

Het Ravelijn 3
8233 BR Lelystad

Kies de locatie die het beste bij u past:

Naast de locatie in Lelystad kunt u ook terecht bij de andere locaties van Rijbewijskeuring Holland in de omgeving. Wanneer u niet op vrijdag in Lelystad kunt, dan zijn er andere opties op andere dagen op onze keuringslocaties in Almere.

Maak een afspraak op vrijdag voor Rijbewijs Verlengen Lelystad

Maak online een afspraak voor uw medische keuring met de Keuringsarts Rijbewijs Lelystad. Rijbewijskeuring Lelystad is aanwezig op afwisselend op de vrijdagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur. LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren. Zoek hier een geschikte datum en tijdstip en reserveer uw medische keuring. Als u nog vragen heeft, kijk dan eerst op onze Service- & Contactpagina of wanneer u liever telefonisch een afspraak wilt maken, dan kunt ons bellen.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader