085-1308791

Rijbewijskeuring Rotterdam West

Tidemanstraat 80
3022 SM Rotterdam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Rotterdam West

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Rotterdam West

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Rotterdam West

Wil je je rijbewijs verlengen Rotterdam West? Dat kan makkelijk en snel aan de Tidemanstraat 80 in Rotterdam West.

Onze keuringsarts zorgt dat je snel je rijbewijskeuring voor Rotterdam West hebt.

Rijbewijskeuring Rotterdam West

75+

Als 75-plusser dient u een medische keuring te ondergaan wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen. Het CBR beoordeeld of u nog veilig en zelfstandig de weg op kunt aan de hand van deze medische Rijbewijskeuring. Tijdens uw afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam West dient u de brief van het CBR met ZD-code(s) mee te brengen. U dient daarvoor een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). U stuurt deze ingevuld naar het CBR. Zij zullen u vervolgens berichten (incl. ZD-code) en kunt online uw afspraak maken met de keuringsarts Rijbewijskeuring Rotterdam West.

Chauffeurs Groot Rijbewijs

Wanneer u als vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en/of buschauffeur (rijbewijs D) uw groot rijbewijs wilt aanvragen of verlengen, dan is een medische rijbewijskeuring verplicht. Bij Rijbewijskeuring Rotterdam West kunt u een afspraak maken met één van onze gediplomeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Zorg dat u uw Rijbewijskeuring Groot Rijbewijs op tijd aanvraagt. Het algemene advies is om deze rijbewijskeuring minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw groot rijbewijs te plannen.

Taxipas

In Nederland is het zo geregeld dat alle taxichauffeurs in het bezit van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (taxipas of BCT) dienen te zijn. De Taxipas wordt uitgegeven door de KIWA. Voor de aanvraag of verlenging van de taxipas dient u vooraf een medische rijbewijskeuring te ondergaan. Rijbewijskeuring Rotterdam West biedt ook de medische Taxipaskeuring aan. U kunt direct online een afspraak maken met de Rijbewijskeuringsarts Rotterdam West. Vergeet niet om de ingevulde gezondheidsverklaring mee te nemen naar uw Taxipaskeuring.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs

Gaat u aan de slag als Touringcar en/of Medibus chauffeur? Of werkt u in loondienst als touringcar/medibus-chauffeur? Zowel zelfstandige chauffeurs, als touringcarchauffeurs in dienst, dienen bij de aanvraag een verplichte medische Touringcarchauffeurskeuring te ondergaan. En verder geldt er de verplichte vijfjaarlijkse rijbewijskeuring. Maak direct online een afspraak maken voor uw medische rijbewijskeuring Touringcarchauffeur met Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam West.

Waaruit bestaat de medische rijbewijskeuring?

Het CBR beoordeelt of u, als bestuurder van een voertuig, nog zelfstandig en op veilige wijze op de openbare weg op kunt. Voor deze beoordeling heeft het CBR een onafhankelijk medisch rapport nodig. U kunt hiervoor terecht bij Rijbewijskeuring Rotterdam West. Onze gespecialiseerde keuringsarts zal u fysiek en mentaal onderzoeken, en zal de resultaten en observaties verwerken in een medisch rapport voor het CBR. Over het algemeen bestaat een rijbewijskeuring uit:

  • Algemene medische geschiedenis
  • Ogen testen
  • Bloeddrukmeting
  • Urine onderzoeken
  • Mogelijk ook een lichamelijk onderzoek

Bij welke keuringslocatie kan ik voor mijn Rijbewijskeuring terecht?

U kunt op de keuringslocatie in Rotterdam West van Rijbewijskeuring Holland terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen. De keuringslocatie is centraal in Rotterdam West gevestigd bij buurtcentrum Post West, hierdoor is Rijbewijskeuring Holland in Rotterdam West voor iedereen perfect te bereiken.
Wanneer u in de omgeving van Rotterdam woont, kunt ook u direct online een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam West. Woont u bijvoorbeeld in Schiedam of Vlaardingen? Regel direct uw rijbewijskeuring met onze Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam West.

Adres Rijbewijskeuring Rotterdam West

Tidemanstraat 80
3022 SM Rotterdam

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende praktijklocaties in Zuid-Holland. Naast de keuringslocatie in Rotterdam West hebben wij ook twee andere vestigingen in Rotterdam (Zestienhoven en Zuid). Tevens kunt u bij ons terecht in onder andere Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Gouada en Leidschendam. Kunt u niet op de openstaande keuringsdata en/of -tijdstippen van de Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam West, dan kunt u ook terecht op één van de andere locaties van Rijbewijskeuring in Zuid-Holland of ergens anders in Nederland. Check direct de data en maak een afspraak!

Rijbewijs Verlengen Rotterdam West op Vrijdag of Maandag

Maak direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam West. De Keuringsarts Rijbewijs is eens in de maand beschikbaar voor afspraken op de praktijk in buurtcentrum Post West.

Check of u binnenkort een afspraak kunt maken voor het verlengen van je rijbewijs in Rotterdam West. Kunt u niet op de openstaande data of beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment of met een keuringsarts op een andere keuringslocatie van Rijbewijs Holland.

Heeft u nog vragen of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons ook bellen.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader