085-1308791

Rijbewijskeuring Hoofddorp

Graan voor Visch 14302
2132 VJ Hoofddorp

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Hoofddorp de goedkoopste

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Hoofddorp

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Hoofddorp

Wil je je rijbewijs verlengen in Hoofddorp? Dat kan!

Wij bieden een rijbewijskeuring aan die je zelf kan plannnen. Maak nu een afspraak.

Daarna is de keuring aan de Graan voor Visch 14302 in Hoofddorp.

Rijbewijs Verlengen in Hoofddorp

75+

Voor de verlenging van hun rijbewijs hebben 75-plussers een brief van het CBR incl. ZD-codes nodig. U dient dit zelf te regelen bij het CBR. Vraag de juiste documenten aan bij het CBR en vul de gezondheidsverklaring in. Stuur alle benodigde documenten terug naar het CBR. Zij zullen u een bericht sturen met ZD-codes. Na ontvangst van deze brief kunt u direct een afspraak maken met Rijbewijskeuring Hoofddorp. Vergeet de brief van het CBR niet mee te brengen naar uw rijbewijskeuring!

Medische keuring in Hoofddorp

Ook professionele chauffeurs (vrachtwagen en bus) zullen moeten nagaan of zij medisch gekeurd moeten worden. Maar ook wanneer uw gezondheidssituatie (drastisch) is gewijzigd zult u verplicht medisch gekeurd moeten worden.

Check of u specifieke gezondheidsverklaringen/documente dient aan te vragen en mee te brengen naar uw een afspraak met Rijbewijskeuring Hoofddorp. Regel, indien nodig, de juiste documenten bij het CBR (75+ en groot rijbewijs) of de KIWA (taxichauffeurs). Zodra u alles heeft geregeld kunt u een afspraak maken met de keuringsarts rijbewijs Hoofddorp en zorg dat u alle benodigde documenten meeneemt naar uw keuringsafspraak.

Onze keuringsarts voert een algemeen medische onderzoeken uit en legt eventuele gezondheidsrisico’s vast. Het CBR is verantwoordelijk voor de beoordeling en zij beslissen.

Vrachtwagen- en buschauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) of buschauffeurs (rijbewijs D) dienen bij de aanvraag, verlenging en/of vernieuwing hun Groot Rijbewijs verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan. Deze procedures neem over het algemeen nogal wat tijd in beslag, en het is dus slim om op tijd te starten (advies is min. 5 maanden vooraf). U zult zelf de gezondheidsverklaring bij het CBR moeten aanvragen, invullen en wachten op ontvangst van het verslag van het CBR. Maak vervolgens direct online een afspraak met de keuringsarts Rijbewijskeuring Hoofddorp en breng het CBR-bericht mee naar uw afspraak.

Taxipas

Voor de aanvraag/verlenging/vernieuwing van de taxipas/chauffeurskaart dienen taxichauffeurs medisch gekeurd te worden. Voordat u een keuringsafspraak maakt bij Rijbewijskeuring Hoofddorp, dient u “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan te vragen bij de KIWA. Vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in en neem deze mee naar uw Taxipaskeuring door keuringsarts Rijbewijs Hoofddorp.

Hoe ziet de Rijbewijskeuring eruit?

Bij de medische rijbewijskeuring zal de keuringsarts diverse standaard gezondheidsonderzoeken uitvoeren. Aan de hand van zijn/haar bevindingen zal de arts eventueel mogelijke gezondheidsrisico’s vastleggen in een medisch verslag. Dit verslag wordt ter beoordeling naar het CBR gestuurd. Zij nemen een besluit.

De volgende medische onderzoeken zullen over het algemeen plaatsvinden:

  • Bespreken van uw medische geschiedenis
  • Enkele oogtesten
  • Bloeddrukmetingen
  • Algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit)
  • Eventueel ook een lichamelijk onderzoek

Adres

Rijbewijskeuring Hoofddorp
Graan voor Visch 14302
2132 VJ Hoofddorp

De locatie van Rijbewijskeuring Hoofddorp is vanaf de A4 en de N201, N520 en N205 goed bereikbaar met de auto en u kunt gratis voor de deur parkeren. Komt u met de trein, dan loopt u binnnen 9 minuten naar onze keuringslocatie vanaf station Hoofddorp. Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u lijn 169 of 401 pakken en uitstappen bij halte Nieuweweg. Of neem lijn 300 en stap uit bij bushalte Graan van Visch. Beide bushaltes liggen op loopafstand van Rijbewijskeuring Hoofddorp.

Bepaal Zelf Uw Keuringslocatie

Rijbewijskeuring Holland heeft één keuringslocatie in Hoofddorp bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Deze locatie is simpel bereikbaar voor alle inwoners van Hoofddorp. Ook wanneer u niet in Hoofddorp woont (of werkt), maar bijvoorbeeld in Hillegom, Zandvoort, Uithoorn, Noordwijk, Nieuw Vennep of Haarlem woont, bent u van harte welkom bij Rijbewijskeuring Hoofddorp. Maar direct (online) een keuringsafspraak.

Wij hebben keuringslocaties door heel Nederland. U kunt direct een afspraak maken in Noord Holland bij onder andere Rijbewijskeuring Amsterdam, Huizen, Diemen of Alkmaar. Maar u kunt ook terecht bij onze keuringsartsen in Rotterdam, Zwolle, Venlo en Arnhem.

Om de week Keuringen bij Rijbewijskeuring Hoofddorp

Onze keuringsarts Rijbewijs Hoofddorp voert elke twee weken op maandag tussen 8:30 uur en 12:15 uur medische rijbewijskeuringen uit.

U kunt nu direct een afspraak maken voor komende maandag. Kunt u niet op maandag? Passen de beschikbare tijden niet? Of is er op dit moment geen open plek? Boek dan een keuringsafspraak op een andere datum. Heeft u nog vragen? Of wilt u ons liever persoonlijk spreken? Dat kan! Bel ons of laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier op deze website. Wij zullen zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen voor het verlengen van uw rijbewijs in Hoofddorp.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader