085-1308791

Rijbewijskeuring Arnhem

Meester E.N. van Kleffenstraat 6
6842 CV Arnhem

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Arnhem

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Arnhem

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Arnhem

Wil je je Rijbewijs verlengen in Arnhem?

Dat kan! Bij Rijbewijskeuring Holland kan je snel en makkelijk een afspraak maken.

Wij doen onze rijbewijskeuring in Arnhem aan de Meester E.N. van Kleffensstraat 6.

Rijbewijs verlengen Arnhem

75-plussers

Als 75-plusser bent u verplicht om een medische keuring te ondergaan wanneer u uw rijbewijs gaat verlengen. Voor een afspraak met de keuringsarts Rijbewijs Arnhem, heeft u een brief van het CBR nodig (met ZD-code). U dient hiervoor een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). Vul deze verklaring in en stuur deze op naar het CBR. Het CBR stuurt vervolgens het bericht met de ZD-code en zodra u deze heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken met keuringsarts Rijbewijs Arnhem.

Vrachtwagen Chauffeurs

Vrachtwagen Chauffeurs dienen verplicht medisch gekeurd te worden bij de aanvraag of verlenging van Groot Rijbewijs, rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus). Rijbewijskeuring Arnhem werkt met gecertificeerde keuringsartsen, die gespecialiseerd zijn in onder andere de keuringen Groot Rijbewijs. Zorg dat u uw medische rijbewijskeuring ruim op tijd aanvraagt. Het algemene advies is minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw Groot Rijbewijs.

Taxi Chauffeurs

Een taxipas of chauffeurskaart is verplicht voor taxichauffeurs. Deze taxipas wordt verstrekt door het KIWA. Een medische rijbewijskeuring is verplicht bij de aanvraag of verlenging van een taxipas. Vul het formulier geneeskundige verklaring taxichauffeur in bij uw keuringsafspraak met de keuringsarts Rijbewijs Arnhem en breng uw ingevulde verklaring mee naar uw afspraak.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs

Bent in dienst als touringcarchauffeur en valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Of werkt u als zelfstandig touringcarchauffeur? Voor beide categorieën geldt een verplicht medische keuring bij indiensttreding, of wanneer u als zelfstandige gaat rijden. Verder is er sprake van de verplichte vijfjaarlijkse medische keuring voor touringcar- en medibus chauffeurs. U kunt direct een afspraak maken met onze keuringsarts Rijbewijs Arnhem.

Wat Doet de Keuringsarts Rijbewijs Arnhem?

Het CBR gebruikt de medische rijbewijskeuring als maatstaaf voor de beoordeling, of bestuurders veilig en zelfstandig hun voertuig kunnen gebruiken. De keuringsarts Rijbewijs Arnhem voert een algemeen medisch onderzoek uit en mogelijke gezondheidsrisico’s worden vastlegt in een medisch rapport. De medische rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

  • Uw algemene medische geschiedenis
  • Testen van uw ogen
  • Meten van uw bloeddruk
  • Urineonderzoek
  • Indien nodig geacht, een algemeen lichamelijk onderzoek

Naar Welke Keuringslocatie Moet Ik voor Een Keuringsafspraak?

Rijbewijskeuring Holland heeft in Arnhem één keuringslocatie voor alle soorten rijbewijskeuringen. U kunt (op afspraak) altijd terecht bij onze locatie aan de Meester E.N. van Kleffensstraat. Of u nu vlak bij de praktijk, in De Laar, Elderveld of Rijkerswoerd woont? Of wat verder weg, in het Centrum van Arnhem, de Schuytgraaf, Sonsbeek of Klarendal? Maak direct een afspraak met Rijbewijskeuring Arnhem.
Woont u niet in Arnhem, maar in de buurt van Arnhem? Woont u in Huissen, Oosterbeek, Rheden, Wolfheze, Westervoort of Duiven? Of bent u op zoek naar Keuringsarts Rijbewijs in Lent, Elst of Zevenaar? Of ergens anders in Gelderland? Geen zorgen! Ook u kunt een afspraak maken met onze keuringsarts Rijbewijs Arnhem.

Rijbewijskeuring Arnhem
Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem

De praktijkruimte in Arnhem is snel en eenvoudig bereikbaar met de auto vanaf de A325. U kunt gratis parkeren achter het gebouw. Rijbewijskeuring Arnhem is ook goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Verschillende buslijnen stoppen in de buurt van de praktijk, waaronder bus 14 (halte Gelderse Poort of halte Randweg), bus 11 (halte Randweg of halte Batavierenweg), en bus 311 (halte Randweg).

Kies de keuringlocatie van uw voorkeur

Naast de praktijklocatie in Arnhem heeft Rijbewijskeuring Holland in Gelderland ook een keuringlocatie in Oss. Wanneer u niet kunt op de beschikbare dagen en/of tijden bij de praktijk in Arnhem, dan kunt ook kijken of er in Oss een datum beschikbaar is waarop u wel zou kunnen. U kunt ook een keuringsafspraak bij een van de andere locaties van Rijbewijskeuring Holland ergens anders in Nederland? Kies zelf wat u het beste uitkomt! Kijk HIER voor de actuele beschikbaarheid van al onze locaties.

Snel aan de beurt bij uw keuringsarts rijbewijs Arnhem

U kunt direct online een afspraak plannen met de Keuringsarts Rijbewijs Arnhem voor één vrijdag per twee weken tussen 9:00 uur en 14:00 uur.

Kunt u niet op de nog beschikbare tijdstippen? Dan kunt een afspraak maken voor de eerstvolgende keuring dag of u maakt een afspraak in Nijmegen.

Heeft u nog vragen over rijbewijs verlengen Arnhem? Of maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u ons bellen, of laat uw telefoonnummer achter in het online contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader