085-1308791

Rijbewijskeuring Nijmegen

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts rijbewijs Nijmegen

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Nijmegen

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Nijmegen

Wil je graag je rijbewijs verlengen in Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Snel en makkelijk een afspraak voor je medische keuring voor je nieuwe rijbewijs.

Keuringsarts Rijbewijs Nijmegen

Ben je 75 jaar of ouder, heb je een gewijzigde gezondheidssituatie of wil je rijbewijs C of D halen? Dan is het verplicht om een rijbewijskeuring te ondergaan. Ben je zoek naar een locatie in Nijmegen? Maak dan snel een afspraak via de website.

Wie moet een rijbewijskeuring ondergaan?

Een rijbewijskeuring is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid van iedere verkeersdeelnemer te kunnen waarborgen. Voor bepaalde doelgroepen is er daarom de plicht om een rijbewijskeuring te ondergaan voor de aanvraag of vernieuwing van het rijbewijs. Het kan namelijk zijn dat je een bepaalde aandoening hebt waardoor je rijgeschiktheid negatief wordt beïnvloed. Iedereen die een gewijzigde gezondheidssituatie heeft, zal zich moeten laten keuren. Heb je bijvoorbeeld een beroerte gehad of een epileptische aanval, dan zal je het CBR hierover moeten informeren en een rijbewijskeuring doen.

Ook voor alle personen van 75 jaar of ouder is het verplicht om zich te laten keuren voor de aanvraag van een vernieuwd rijbewijs en alle chauffeurs die voor rijbewijs C (vrachtwagen) of D (autobus) gaan. Twijfel je of je een rijbewijskeuring nodig hebt? Informeer dan bij Rijbewijskeuring Holland of het nodig is in jouw situatie.

Wat houdt een rijbewijskeuring in?

Tijdens een rijbewijskeuring in Nijmegen wordt er getest op verschillende gebieden. Zo wordt er bijvoorbeeld een oogtest gedaan om het gezichtsvermogen te kunnen beoordelen. Ook wordt de bloeddruk gemeten en een urineonderzoek gedaan. De vooraf ingevulde gezondheidsverklaring wordt besproken net als je medische voorgeschiedenis. Zo kan de keuringsarts een goede beoordeling maken en deze informatie in een keuringsverslag naar de medisch adviseur van het CBR sturen.

Daarna wordt er bekeken of er nog aanvullende onderzoeken nodig zijn, zoals een onderzoek door de uroloog, oogarts of psychiater. Vervolgens worden alle gegevens geanalyseerd en wordt er bepaald of je rijgeschiktheid voldoende is om veilig aan het verkeer deel te mogen deelnemen.

Waar bestaat de medische rijbewijskeuring uit?

De medische rijbewijskeuring bij Keuringsarts Rijbewijs Nijmegen wordt uitgevoerd door gecertificeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Het is van belang dat iedere chauffeur op de Nederlandse wegen zelfstandig en veilig, zijn of haar voertuig bestuurt. Het CBR wil daarom kunnen beoordelen of u daartoe in staat bent en daarvoor is de medische rijbewijskeuring ingevoerd. De Keuringsarts CBR Nijmegen zal een algemeen medisch onderzoek uitvoeren en eventuele gezondheidsrisico’s in een medisch rapport vastleggen. De rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

  • Algemeen gezondheidsonderzoek
  • Testen van uw ogen
  • Bloeddruk meten
  • Urine onderzoeken
  • Lichamelijk onderzoek, wanneer de keuringsarts dit nodig acht

Welke keuringslocatie moet ik kiezen voor het verlengen van mijn rijbewijs?

U kunt bij Rijbewijskeuring Holland op onze locatie in Nijmegen terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen. U kunt voor alle rijbewijskeuringen (op afspraak) terecht op de locatie Rijbewijskeuring Nijmegen aan de Groenestraat 294.
Als in de omgeving van Nijmegen woont, in Beuningen, Wijchen of bijvoorbeeld in Groesbeek woont dan kunt u ook eenvoudig een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Nijmegen. U kunt hier direct online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Nijmegen maken.

Locatie

Adres Rijbewijskeuring Nijmegen
Groenestraat 294
6531JC Nijmegen

Voor het verlengen van je rijbewijs in Nijmegen moet je zijn in het Willemskwartier. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A73. Ook met het openbaar vervoer kunt u Keuringsarts Rijbewijs Nijmegen simpel bereiken. Bushalte Nijmegen Muntlaan/Wezenlaan (bus 8), ligt voor de deur. Vanaf Station Nijmegen is het een kleine 6 minuten met de bus naar de Bushalte Nijmegen Muntlaan/Wezenlaan.

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende keuringslocaties in Gelderland. Naast onze keuringslocatie in Nijmegen hebben wij ook een vestigingen in Arnhem. Komen de keuringsdata of -tijdstippen van de Keuringsarts Nijmegen u niet uit, dan bent u van harte welkom op één van de andere vestigingen van Rijbewijskeuring in Gelderland of elders in Nederland. Check de data en maak direct online een rijbewijskeuring afspraak!

Elke week rijbewijskeuringen in Nijmegen

Regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Nijmegen. De keuringsarts rijbewijs CBR Nijmegen is iedere week aanwezig voor rijbewijskeuringen op onze praktijklocatie in Nijmegen.

Kijk of u komende week nog een afspraak kunt maken bij Rijbewijskeuring Holland in Nijmegen.

Is er geen plek voor rijbewijs verlengen in Nijmegen of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment. Mocht u nog vragen hebben, of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon even bellen. Of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader