085-1308791

Rijbewijskeuring Amersfoort

Stationsplein 13A
3818 LE Amersfoort

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijs Verlengen Amersfoort

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Amersfoort

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Amersfoort

Voor het uw rijbewijs verlengen in Amersfoort kunt u terecht aan de Stationsplein 13A.

Onze keuringsarts kan u wekelijks helpen met de juiste rijbewijskeuring.

Rijbewijs Verlengen in Amersfoort

75+

Ouderen 75-plussers dienen, wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen, een verplichte medische keuring te ondergaan. U heeft hiervoor een gezondheidsverklaring incl. ZD codes van het CBR nodig en mee te nemen naar de keuring bij Rijbewijskeuring Amersfoort. U dient dit zelf te regelen. Na ontvangst van de brief van het CBR, kunt u meteen een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Amersfoort.

De medische rijbewijskeuring?

75-plussers en vrachtwagen-, bus-, en touringcarchauffeurs dienen om de zoveel jaar medisch gekeurd te worden. Maar ook als uw gezondheidstoestand wijzigt, kan het zijn dat u verplicht medisch moet worden gekeurd.

Zoek uit of u een gezondheidsverklaring bij het CBR moet indienen? Is uw antwoord bevestigend? Vraag dan een gezondheidsverklaring aan bij het CBR (soms kan dit bij uw gemeente). Vul de verklaring in en stuur retour naar het CBR. Vervolgens wordt deze verklaring beoordeelt door het CBR en zij sturen u een bericht met de keuringsverslagen, inclusief de ZD-code(s). U kunt nu direct een afspraak maken met keuringsarts rijbewijs Amersfoort. Hoeft u geen CBR bericht te regelen, vul dan de op u van toepassing zijnde gezondheidsverklaring in en maak direct online uw keuringsafspraak.

Groot Rijbewijs

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) dienen verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan bij de aanvraag of verlenging van hun Groot Rijbewijs. Zorg dat u op tijd start met deze aanvraag/verlengingsprocedure. Het algemene advies: minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw Groot Rijbewijs.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een taxipas/chauffeurskaart. De KIWA geeft de taxipas/chauffeurskaart af. Bij de aanvraag en verlenging van deze taxipas dient u verplicht medisch gekeurd te worden. Zorg dat u de geneeskundige verklaring taxichauffeur ingevuld meebrengt naar uw Taxipaskeuring bij Rijbewijskeuring Amersfoort.

Hoe ziet de rijbewijskeuring Amersfoort eruit?

Tijdens de rijbewijskeuring legt de keuringsarts Rijbewijskeuring Amersfoort eventuele gezondheidsrisico’s vast in een medisch verslag. Dit verslag wordt beoordeeld door het CBR. Zij bepalen of uw rijbewijs kan worden verlengd. De medische keuring bestaat over het algemeen uit de volgende onderzoeken:

  • Bespreken van uw medische geschiedenis
  • Ogen testen
  • Bloeddruk meten
  • Algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit)
  • Eventueel een lichamelijk onderzoek

Adres Rijbewijs Verlengen Amersfoort

Stationsplein 13A

3818 LE Amersfoort

U Kunt Zelf Uw Keuringslocatie Kiezen

Er is één keuringlocatie Rijbewijskeuring Holland in Amersfoort.
Ook wanneer u in de buurt van Amersfoort woont kunt u een keuringsafspraak maken met Rijbewijskeuring Amersfoort.

Iedere 2 weken Rijbewijskeuringen in Amersfoort

Om de dinsdag vanaf 9:00 uur kan je je rijbewijs verlengen in Amersfoort. U kunt nu direct een afspraak maken voor de volgende dinsdag. Kunt u niet? Boek online een keuringsafspraak op een andere datum. Mocht u nog vragen hebben? Of maakt u liever persoonlijk telefonisch een afspraak? Dat kan ook. Bel direct en laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader