085-1308791

Rijbewijskeuring Beverwijk

Paremedisch Centrum, Heemskerkerweg 191
1945 TG Beverwijk

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

keuringsarts beverwijk

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Beverwijk

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Beverwijk

Wil je je rijbewijs verlengen in Beverwijk?

Maak een afspraak en kom lang bij het Paremedisch Centrum aan de Heemskerkerweg 191.

Rijbewijs Verlengen Beverwijk  in Beverwijk

Is het tijd om uw rijbewijs te verlengen en woont u in of nabij Beverwijk? Zoek niet verder! Onze keuringsarts rijbewijs Beverwijk helpt u graag op professionele wijze verder.

Deskundige Keuringsarts Rijbewijs Beverwijk

In Beverwijk hebben wij ervaren keuringsartsen die u op een zorgvuldige en vriendelijke manier begeleiden door het keuringsproces. Het maken van een afspraak is simpel en kan snel online worden gedaan.

Verscheidenheid aan Rijbewijskeuringen

Bij ons in Beverwijk kunt u terecht voor verschillende types rijbewijskeuringen. Of u nu een chauffeur bent van een groot voertuig, een taxi bestuurt, of de leeftijd van 75 jaar hebt bereikt, wij bieden u een snelle en grondige keuring.

Rijbewijs Verlengen Beverwijk: Voor 75-plussers

Als u 75 jaar of ouder bent, is het noodzakelijk om uw rijbewijs te verlengen in Beverwijk. Dit vereist een medische keuring, waarvoor u een gezondheidsverklaring met ZD-codes van het CBR moet meenemen. Na ontvangst van deze verklaring kunt u direct een afspraak inplannen met onze Keuringsarts Rijbewijs Beverwijk.

Stappen van de Medische Keuring

De rijbewijskeuring in Beverwijk bestaat uit meerdere fasen. De keuringsarts zal uw medische voorgeschiedenis bespreken, een oogtest uitvoeren, uw bloeddruk controleren en mogelijk aanvullende tests zoals een algemeen urineonderzoek doen.

Locatie Rijbewijskeuring Beverwijk

We zijn gevestigd in het Paramedisch Centrum aan de Heemskerkerweg 191, 1945 TG, in Beverwijk. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Regelmatige Keuringsmomenten

Onze keuringsartsen in Beverwijk zijn regelmatig beschikbaar om u te keuren. Mocht u op de aangegeven data niet kunnen, dan kunt u via onze website eenvoudig een nieuwe afspraak inplannen.

Neem Direct Contact Op

Heeft u nog vragen of wilt u de afspraak liever telefonisch regelen? Dat kan! Vul uw telefoonnummer in op het contactformulier en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Voor het rijbewijs verlengen in Beverwijk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze Keuringsarts Rijbewijs Beverwijk zorgt dat u veilig en verantwoord de weg op kunt blijven gaan. Maak nu gemakkelijk een afspraak online.

 

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader