085-1308791

Rijbewijskeuring Amsterdam-Zuidoost

Geldershoofd 80
1103 BG Amsterdam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren. Wij zijn te vinden in het buurtcentrum No Limit. Onze entree is klein en te vinden tussen de dierenkliniek en de sportschool. U kunt zich melden bij de receptie. Als deze onbemand is kunt u plaatsnemen in de foyer. De arts komt u halen zodra u aan de beurt bent. De keuring zal binnen 15 minuten afgerond zijn en doorgaans hoeft u nooit langer dan 15 minuten te wachten in de wachtruimte. LET OP: na de keuring dient u de urine zelf thuis weg te gooien. Parkeren U kunt gratis parkeren aan de achterkant van No Limit. Vanaf de Elsrijkdreef slaat u af richting Geldershoofd. U vindt hier gelijk de parkeerplaats. Vanaf hier is het ongeveer 2 minuten lopen.

Rijbewijskeuring Amsterdam-Zuidoost

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

 • Ervaren en deskundige artsen
 • Binnen 1 werkweek gekeurd
 • Locaties door heel Nederland
 • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Amsterdam-Zuidoost

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Amsterdam-Zuidoost

Zoek je een Rijbewijskeuring in Amsterdam Zuid-Oost voor het verlengen van je rijbewijs?

In Amsterdam-Zuidoost kan je terecht aan de Geldershoofd 80. Maak nu een afspraak.

Rijbewijskeuring Amsterdam Zuid-Ooost

Bent u ouder dan 75 jaar en moet uw rijbewijs binnenkort verlengd worden? Of wilt u een C- of D-rijbewijs aanvragen of verlengen? Dan is het verplicht om een medische keuring te ondergaan.
Hiervoor zit u bij Rijbewijskeuring Holland goed. Bent u woonachtig in Amsterdam-Zuidoost of in de omgeving? Klop dan bij ons aan voor een keuringsmoment.
U kunt terecht bij onze praktijk in Buurthuis NoLIMIT aan de Geldershoofd 80. Wacht niet te lang en maak een afspraak!

Andere locaties in Amsterdam

Er zijn drie locaties in Amsterdam waar je je rijbewijs kan verlengen.

Wil je je rijbewijs verlengen Amsterdam? In Amsterdam kan je ook terecht aan de Thomas R. Malthusstraat 1.

Ook kan je in Amsterdam Noord terecht voor je rijbewijskeuring: bij Buurthuis van der Pek aan de Heimansweg 33, Amsterdam

 

Waar je ook je rijbewijs wil verlengen in Amsterdam, maak nu een afspraak.

Waarom een medische keuring uitvoeren?

Met behulp van een medische keuring wordt door het CBR beoordeeld of u uw voertuig op een veilige en zelfstandige manier kunt besturen. Een medische keuring is noodzakelijk om eventuele gezondheidsrisico’s in kaart te brengen die mogelijk invloed hebben op uw rijstijl en het verkeer.
De rijbewijskeuring die wij verrichten bestaat uit een algemeen gesprek over uw medische geschiedenis, het testen van de ogen, het meten van de bloeddruk, het checken van de urine en het uitvoeren van een algemeen lichamelijk onderzoek. Eventuele gezondheidsrisico’s die uit deze testen komen worden vastgelegd in een medisch verslag.

Welke medische keuringen voeren wij uit in Amsterdam Zuid-Oost?

Op zoek naar een partij voor een rijbewijskeuring in Amsterdam-Zuidoost? Bij Rijbewijskeuring Holland staan we voor u klaar. Wij verzorgen verschillende soorten rijbewijskeuringen:

75-Plussers

75-plussers dienen een verplichte medische keuring te ondergaan bij verlenging van hun rijbewijs. Voor de medische keuring met keuringsarts rijbewijs Amsterdam-Zuidoost, dient u een verwijsbrief (met ZD-code) van het CBR mee te brengen. Deze dient u aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente), in te vullen en op te sturen naar het CBR.

Zodra u een bericht van het CBR inclusief de ZD-codes heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken met de keuringsarts Rijbewijskeuring Amsterdam. Moet u last minute gekeurd worden? Dan is een spoedkeuring een mogelijkheid, zo kunt u zo snel mogelijk gekeurd worden.

Groot Rijbewijs Chauffeurs

Bij de aanvraag en verlenging van het Groot Rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus), is een medische keuring verplicht. Rijbewijskeuring Holland werkt met gespecialiseerde keuringsartsen die gecertificeerd zijn voor deze keuringen. Zorg dat u uw rijbewijskeuring op tijd aanvraagt, ruim voordat uw Groot rijbewijs verloopt.

Moet u toch last minute gekeurd worden? Dan is een spoedkeuring ook mogelijk, zo kunt u zo snel mogelijk gekeurd worden en voorkomt u dat uw rijbewijs straks verloopt. Een spoedkeuring aanvragen is ook bij deze keuring een mogelijkheid. Moet u toch last minute gekeurd worden? Dan is een spoedkeuring ook mogelijk, zo kunt u zo snel mogelijk gekeurd worden en voorkomt u dat uw rijbewijs straks verloopt.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van chauffeurskaart of taxipas. Deze worden uitgegeven door het KIWA. Maak een afspraak met de keuringsarts Rijbewijskeuring Amsterdam-Zuidoost voor de aanvraag of verlenging van uw taxipas, en breng het ingevulde formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ mee naar uw keuringsafspraak.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs

Gaat u aan de slag als Touringcar en/of Medibus chauffeur? Of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Een vijfjaarlijkse medische keuring is verplicht. Deze medische rijbewijskeuring is ook verplicht bij indiensttreding, of zodra u gaat werken als touringcar(medibus) chauffeur.

Maak direct online een afspraak voor uw medische keuring bij Rijbewijskeuring Amsterdam-Zuidoost. Een spoedkeuring aanvragen is ook bij deze keuring een mogelijkheid.

Combikeuring

Heeft u meerdere keuringsverslagen gekregen van het CBR, of moet u naast uw taxipas- of touringcarchauffeurskeuring ook gekeurd worden voor het CBR? Dan is een combikeuring ook een mogelijkheid. Het invullen van meerdere keuringsverslagen is vaak meer werk voor de arts, daar is meer tijd voor nodig, waardoor een spoedkeuring bij een combikeuring geen mogelijkheid is.

Hoe ziet de medische keuring in Amsterdam Zuid-Oost eruit?

Het CBR wil kunnen beoordelen of u uw voertuig veilig en zelfstandig kunt besturen en daarvoor is een medische keuring noodzakelijk. De gespecialiseerde keuringsarts van Rijbewijskeuring Amsterdam-Zuidoost voert een standaard medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s worden in een medisch verslag vastgelegd. De rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

 • Algemeen gesprek over uw medische geschiedenis
 • Ogen worden getest
 • Bloeddruk meten
 • Urine wordt gecheckt
 • Algemeen lichamelijk onderzoek (mogelijk)

 

Waarom een keuring bij Rijbewijskeuring Holland?

Benieuwd naar waarom een medische keuring bij Rijbewijskeuring Holland de juiste keuze is? Wij sommen hieronder aantal voordelen voor u op:
 • Geen lange wachttijden: u bent over het algemeen binnen één werkweek gekeurd
 • Deskundige keuringsartsen die u begeleiden bij het hele proces
 • De formulieren worden direct naar het CBR gestuurd
 • Keuringen op verschillende locaties in het land

Bij welke keuringslocatie kan ik terecht voor een afspraak?

In Amsterdam zijn er drie keuringslocaties voor alle rijbewijskeuringen in Amsterdam. Waar u ook in Amsterdam woont, in het Centrum, Zuid of Noord, u kunt (op afspraak) altijd terecht bij Rijbewijskeuring Amsterdam-Zuidoost bij onze praktijk aan de Geldershoofd 80. Daarnaast bent u ook welkom in Amsterdam Noord en Amsterdam Nieuw-West

Woont u niet in Amsterdam maar in de omgeving van Amsterdam? In Badhoevedorp, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht of Abcoude? Dat is geen probleem. Ook u kunt een afspraak met onze keuringsarts in Amsterdam.

Rijbewijskeuring Amsterdam Zuid-Oost
Geldershoofd 80
1103 BG, Amsterdam

De praktijk van Rijbewijskeuring Amsterdam-Zuidoost ligt centraal in Amsterdam-Zuidoost, zeker wanneer u met de auto vanaf de A9 en de A10 komt. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

U kunt zelf de keuringslocatie uitkiezen

Naast de praktijk in Amsterdam-Zuidoost heeft Rijbewijskeuring Holland verschillende alternatieve keuringslocaties in Noord Holland. Komen de beschikbare dagen en/of tijden in Amsterdam-Zuidoost u niet uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Amsterdam, Amsterdam-Noord, Amstelveen, Alkmaar, Zaandam of Haarlem, of op één van de andere locaties elders in Nederland. Maak direct online een afspraak.

 

Maak nu een afspraak

Wilt u een medische keuring uit laten voeren door een professionele keuringsarts? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met ons bureau rijbewijskeuringen in Amsterdam-Zuidoost.

Een afspraak is mogelijk wanneer u na het invullen van een gezondheidsverklaring van het CBR een verwijsbrief heeft ontvangen. Plan een afspraak in via de online agenda of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085-1308791.

Vrijdag of woensdag om de twee weken van 09:00 uur tot 12:00 uur voert onze keuringsarts medische keuringen uit op de praktijk in buurthuis NoLIMIT. U hoeft hierdoor nooit lang te wachten op een afspraak!

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader