085-1308791

Sportmedische keuring

Overzicht van de dienst

Basis sportmedische keuring

Plus sportmedische keuring

Wij bieden twee verschillende soorten sportmedische keuringen aan: de basis sportmedische onderzoek en het plus sportmedische Onderzoek. Deze onderzoeken zijn essentiële beoordelingen voor iedereen die betrokken is bij sport en lichaamsbeweging. Ze bieden een diepgaand inzicht in de fysieke gesteldheid en gezondheid van een individu.

 

Bij elke sportmedische keuring kunnen we een medisch certificaat afgeven, welke verplicht is bij diverse buitenlandse evenementen.

 

Deze medische onderzoeken zijn niet alleen belangrijk voor sporters om hun gezondheid te waarborgen en hun prestaties te optimaliseren, maar ook voor niet-sporters om een goed beeld te krijgen van hun algemene gezondheid en welzijn. Het gaat hierbij om deelnemers die willen meedoen aan zowel professionele als amateurwedstrijden of de zogenoemde fun rides.

Wij bieden deze dienst aan op diverse locaties in Nederland.

U vindt een overzicht van de actuele beschikbaarheid en de planning onder de beschrijving van de diensten.

Basis Sportmedische keuring

Basis Sport Medische Keuring - FitCheck Basis

Deze keuring is geschikt voor amateur sporters die voor een sportevenement gecontroleerd dienen te worden en een medische verklaring nodig hebben.

 

Prijs; €69,95
Duur; 10-15 minuten

 

📝 Anamnese: Vragenlijst over medische geschiedenis, actuele klachten en levensstijl.

🩺 Lichamelijk onderzoek: Inspectie van het bewegingsapparaat, de basis functies  van het lichaam/ de orgaansystemen en een BMI bepaling.

⏱️Bloeddrukmeting: Het controleren van de bloeddrukwaarden om inzicht te krijgen in de vasculaire gezondheid.

👁️ Visustest: Oogtest + gezichtsveldonderzoek om de scherpte en gezondheid van de ogen te controleren.

🧪 Urineonderzoek: indicatie voor urologische en systemische gezondheid.

Plus Sportmedische keuring

Uitgebreide Sport Medische Keuring - FitCheck Plus

Deze keuring is bedoeld voor amateursporters die voor een sportevenement gecontroleerd moeten worden en een medische verklaring nodig hebben, ook voor sporters die op zoek zijn naar een uitgebreider onderzoek.

 

Prijs; €99,95
Duur; 20-25 minuten

 

📝 Anamnese: Vragenlijst over medische geschiedenis, actuele klachten en levensstijl.

🩺 Lichamelijk onderzoek: Inspectie van het bewegingsapparaat, de basis functies  van het lichaam/ de orgaansystemen en een BMI bepaling.

⏱️Bloeddrukmeting: Het controleren van de bloeddrukwaarden om inzicht te krijgen in de vasculaire gezondheid.

👁️ Visustest: Oogtest + gezichtsveldonderzoek om de scherpte en gezondheid van de ogen te controleren.

Extra onderdelen;
 📈 Hartfunctietest: Rust-ECG 1-kanaal om de hartfunctie te beoordelen op diverse ritmeafwijkingen.

🧪 UrineonderzoekCombur 10-test: identificeert 10 markers in de urine.

Plan hier uw basis sportmedische keuring

Via de planmodule kunt u eenvoudig uw afspraak inplannen voor een sportmedische keuring. Na het inplannen van de afspraak krijgt u de benodigde informatie ten aanzien van de sportmedische keuring. Indien u ondersteuning nodig heeft bij het plannen van uw afspraak kunt u bellen met 085-1308791.

LET OP: Selecteer eerst een van deze locaties en kies dan de dienst “Basis of Plus Sportmedische keuring”.

 

Laden...

Staat uw gewenste locatie er niet bij?

De Plus Sportmedische keuring bieden we (nog) niet aan op elke locatie. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar een van onze centrale locaties te gaan voor deze keuring, vult u dan het formulier in via onderstaande knop.

De conclusie voor het medische Certificaat.

Na het sportmedisch onderzoek nemen we de tijd om alle bevindingen met u te bespreken. Als de keuringsarts vaststelt dat u aan alle eisen voldoet, krijgt u groen licht om aan uw sport of evenement deel te nemen. Mochten er echter resultaten zijn die minder positief zijn, dan bespreken we deze met u en leggen we uit welke gevolgen dit kan hebben.

 

U kunt rekenen op een gedetailleerd onderzoeksrapport, inclusief onze bedrijfsinformatie, als bevestiging van het uitgevoerde onderzoek. Mocht u behoefte hebben aan een op maat gemaakte medische gezondheidsverklaring voor een specifiek sportevenement, sport of wedstrijd, dan zullen we dit document zonder aanvullende kosten voor u invullen en ondertekenen.

Beluister hier hoe Cycloworld onze dienst beschrijft

Beoordeling van tevreden Klanten

Eenvoudig een afspraak online gemaakt en kon al snel terecht voor de keuring. De keuring werd vakkundig en snel verricht.
Paul Adema
De keuring kon op korte termijn plaatsvinden en werd efficiënt uitgevoerd. Het contact was zowel zakelijk als plezierig.
Hille Bruning
Top! Nadat ik een bericht per telefoon had ingesproken, werd ik snel teruggebeld. Binnen een week vond de keuring plaats. Alles zeer correct. Hoort! Zegt het voort!
Yvonne van Schaik

Blogposts en nieuws

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader