085-1308791

Rijbewijskeuring Zaandam

A.G. Verbeekstraat 35
1501 RM Zaandam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Zaandam

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Zaandam

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Zaandam

Voor je rijbewijs verlengen in Zaandam kan je terecht aan de A.G. Verbeekstraat 35.

Maak eerst wel een afspraak met onze keuringsarts.

Rijbewijs Verlengen in Zaandam

Ben je 75+ dan moet je je rijbewijs verlengen. Onze keuringsarts is meerdere keren per maand aanwezig in Zaandam.

Een medische keuring kan dan uitgevoerd zodat je zonder problemen je rijbewijs in snel en makkelijk in Zaandam kan verlengen.

Hieronder zie je de verschillende rijbewijs keuringen:

75+

Als 75-plusser weet u vast al, dat u voor de verlenging van uw rijbewijs medisch gekeurd dient te worden. U zult daarvoor zelf de juiste documenten moeten aanvragen bij het CBR. Zodra u de gezondheidsverklaring heeft ingevuld, retourneert u deze naar het CBR. U ontvangt uiteindelijk een bericht incl. ZD-codes van het CBR. Op dat moment kunt u uw afspraak maken met Rijbewijskeuring Zaandam. Vergeet niet om het CBR-bericht mee te nemen naar uw rijbewijskeuring.

Waarom en voor wie is een medische rijbewijskeuring verplicht?

Naast de groep ouderen (75+) en personen bij wie hun gezondheid is gewijzigd, dienen ook professionele chauffeurs (vrachtwagen/bus/taxi) medisch gekeurd te worden bij onder andere de aanvraag, vernieuwing of verlenging van hun rijbewijs of taxipas.

Allereerst zult u moeten nagaan of u gekeurd dient te worden. Is het antwoord, JA? Check dan bij welke instantie u uw formulieren moet aanvragen. Bij het CBR of de KIWA? Zodra u de formulieren heeft ontvangen vult u deze in. Taxichauffeurs kunnen direct hun keuring bij Rijbewijskeuring Zaandam regelen. Bij aanvragen bij het CBR, zult u de ingevulde gezondheidsverklaring moeten retourneren naar het CBR en uiteindelijk ontvangt u een bericht van het CBR, incl. ZD-codes. Maak dan direct online een afspraak met Rijbewijskeuring Zaandam. Neem de ingevulde taxipas-verklaring of het CBR-bericht mee naar uw rijbewijskeuring.

Keuringsarts Rijbewijs Zaandam voert een standaard medisch onderzoek uit.

Vrachtwagen- buschauffeurs

Nederlandse vrachtwagen- (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) dienen een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan voor de aanvraag, vernieuwing of verlenging van hun groot rijbewijs. Er zijn lange wachttijden bij het CBR, dus het is slim om op tijd te starten met het aanvragen van de juiste documenten (algemeen advies is 5 maanden van tevoren). Zodra u het bericht incl. ZD codes van het CBR heeft ontvangen, kunt online een afspraak met Keuringsarts Rijbewijs Zaandam maken.

Taxichauffeurs

In Nederland dienen alle Taxichauffeurs in het bezit te zijn van een taxipas/chauffeurskaart. Deze taxipas/chauffeurskaart wordt door de KIWA afgegeven. Voordat u uw taxipas ontvangt/verlengt zult u ook als taxichauffeur verplicht medisch gekeurd te worden. Vraag de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan, en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. Neem vervolgens de ingevulde verklaring mee naar de Taxipaskeuring bij Rijbewijskeuring Zaandam.

Wat Gebeurt Er Bij Een Medische keuring?

De gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen op alle locaties van Rijbewijskeuring Holland voeren algemene medische keuringen uit voor alle soorten rijbewijskeuringen. Het doel van de rijbewijskeuring is het vastleggen van mogelijke gezondheidsrisico’s in een medisch verslag. Dit verslag wordt vervolgens door het CBR beoordeeld. Daar wordt een besluit genomen.

Voor het opstellen van het medische verslag worden de volgende algemene medische onderzoeken uitgevoerd:

  1. Medische achtergrondgeschiedenis
  2. Bloeddruk meten
  3. Ogen testen
  4. Urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit)
  5. Algemeen lichamelijk onderzoek, indien nodig

Adres rijbewijs verlengen Zaandam

In het wijkcentrum aan de Verbeekstraat in Zaandam kan je terecht voor het verlengen van je rijbewijs. Wij verzorgen hier de medische keuring.

Rijbewijskeuring Zaandam
A.G. Verbeekstraat 35
1501 RM Zaandam

De praktijkruimte van Rijbewijskeuring Zaandam in Wijkcentrum Dirk Prins ligt in Zaandam Zuid en is goed bereikbaar vanaf de A7, A8 en A10 (knooppunt Zaanstad-Zuid/N516). Er is voldoende parkeerruimte bij het Wijkcentrum. Ook met het openbaar vervoer is Keuringsarts Rijbewijs Zaandam goed bereikbaar. Bushalte Het Menistenerf (lijn 65, 391, 392 en N92) en bushalte Walraven van Hall straat (391, 392 en N92) liggen op enkele minuten lopen van Rijbewijskeuring Zaandam.

Kies uw Eigen Keuringslocatie

Rijbewijskeuring Holland heeft één keuringslocatie voor alle soorten rijbewijzen in Zaandam. Wanneer u in Oud Zuid woont, ligt Rijbewijskeuring Zaandam bij u om de hoek. Maar ook voor inwoners van andere Zaanse wijken is de praktijk goed bereikbaar. Woont u in Peldersveld, Bomenbuurt, Oud West of de Spoorbuurt? Dan kunt u ook altijd (op afspraak) terecht bij onze Rijbewijskeuring Zaandam.

Als u in de omgeving van Zaandam woont in bijvoorbeeld Landsmeer, Velsen, Beverwijk, Spaarndam of Heemskerk dan bent u ook van harte welkom voor een afspraak met Keuringsarts Rijbewijs Zaandam.

Kunt u niet op de openstaande data in Zaandam, dan kunt u gewoon een afspraak elders in Nederland maken. Rijbewijskeuring Holland heeft namelijk ook andere keuringslocaties in Noord Holland, zoals in Amsterdam, Alkmaar, Diemen en Purmerend. Maar u kunt ook direct online een afspraak maken in bijvoorbeeld Tilburg, Rotterdam, Venlo of Nijmegen.

Iedere 2-weken Rijbewijskeuringen in Zaandam

Iedere twee weken op woensdag tussen 9:00 en 12:45 uur voert onze keuringsarts rijbewijskeuringen uit in onze praktijkruimte in Zaandam. Check de openstaande data en maak direct een afspraak voor komende woensdag. Kunt u niet op de openstaande tijden? Boek dan meteen online een afspraak op een andere woensdag voor het verlengen van je rijbewijs in Zaandam. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Of wilt nog wat meer informatie? Bel ons dan en laat uw telefoonnummer achter, of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader