085-1308791

Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid

Olympiaweg 8B
3077 AL Rotterdam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Rotterdam-Zuid

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid

Wil je je laten keuren voor je rijbewijs in Rotterdam-Zuid? Dat kan!

De keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland staan klaar voor u.

Op verschillende plekken kan je je rijbewijs verlengen in Rotterdam.

Rijbewijs keuren in Rotterdam-Zuid

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in het prachtige Greenstand gebouw”. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor heel Rotterdam-Zuid. Wij hebben hier eens per 2 weken een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

 

Adres

In Rotterdam-Zuid kunt u ons vinden aan de Olympiaweg 8B

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

Er is volop GRATIS parkeergelegenheid schuin voor het pand op een groot parkeerterrein en in de directe omgeving. De keuring inclusief wachttijd duur naar verwachting maximaal een half uur

Auto

U vindt ons in Feyenoord City, in het Greenstand gebouw, wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt vanaf de A16 gezien. Tegenover het groene Politiebureau en Pathe de Kuip! Zowel per auto als openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Voor de deur kunt u GRATIS parkeren! Waar kan dit nog in Rotterdam… Wanneer u bij het pand aangekomen bent kunt u op de intercom bellen bij ‘Zipperz receptie’ de deur wordt dan voor u open gedaan en u kunt na binnenkomst rechts gaan naar de Receptie neem afslag Feyenoord en volg de borden richting Centrum.

Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam-Zuid

Het kan zijn dat vanwege uw leeftijd, gezondheid of type rijbewijs u een rijbewijskeuring nodig heeft voor het aanvragen of verlengen van uw huidige rijbewijs. Laat u dan keuren bij het bureau voor rijbewijskeuringen in Rotterdam-Zuid.

Wat er nodig is voor de aanvraag van een rijbewijskeuring in Rotterdam-Zuid?

Voordat de rijbewijskeuring daadwerkelijk plaats kan vinden op de praktijklocatie in het Greenstand gebouw in Rotterdam-Zuid, kan het zijn dat de keuringsarts om een aanvullend onderzoek vraagt bij een medische specialist. Het resultaat hiervan
kan een aantal maanden kan duren. Een groot voordeel van Rijbewijskeuring Holland is dat u een afspraak kunt maken zonder al deze documenten nodig te hebben. U kunt bij ons, ook zonder keuringsverslag of gezondheidsverklaring, een afspraak maken en gekeurd worden. U kunt deze aanvraag namelijk ook achteraf regelen.

Wanneer u aangeeft wat voor keuring u nodig heeft, kan de arts een blanco keuringsverslag invullen u kunt er dan voor kiezen om het keuringsverslag in ontvangst te nemen. Zodra de gezondheidsverklaring is verstuurd en het CBR het keuringsverslag (met ZD code) heeft opgestuurd, kunt u de ZD code overnemen en invullen op het door de keuringsarts ingevulde keuringsverslag en daarna opsturen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de ZD code bij ons aan te leveren zodra u die heeft. Wij houden in de tussentijd het ingevulde keuringsverslag in bewaring en versturen deze zodra wij de ZD code hebben ontvangen.

Laat u keuren bij het bureau voor rijbewijskeuringen in Rotterdam-Zuid

Voor iedereen die 75 jaar of ouder is en graag zijn of haar rijbewijs wil behouden, is het nodig om zich te laten keuren. Maar ook voor bijvoorbeeld beroepschauffeurs die hun rijbewijs C (vrachtwagen) of D (autobus) willen halen of verlengen is het verplicht om een rijbewijskeuring te doen. Is uw huidige gezondheidstoestand verandert, maar heeft u nog wel een geldig rijbewijs? Dan is het ook nodig om u medisch te laten keuren. Door bepaalde aandoeningen, zoals alzheimer, epilepsie of een progressieve oogaandoening, kan het rijvermogen worden aangetast waardoor u een gevaar voor uzelf en andere weggebruikers kunt vormen.

Om uit te sluiten dat u veilig en verantwoord deel kunt nemen aan het verkeer, wordt er een rijbewijskeuring uitgevoerd. Zo wordt er een oogtest gedaan om uw zicht te testen, u wordt gecontroleerd op symptomen die kunnen wijzen op diabetes, uw bloeddruk wordt gecontroleerd en de vooraf ingevulde gezondheidsverklaring wordt besproken om uw medische voorgeschiedenis vast te kunnen stellen. Alle bevindingen die tijdens de keuring worden geconstateerd zullen door de keuringsarts worden vastgelegd in het keuringsverslag.

Na de keuring zal de uitkomst van de keuring door de arts worden doorgestuurd naar het CBR. De medisch adviseur van het CBR beslist uiteindelijk of u bent goedgekeurd en stuurt u een verklaring van geschiktheid. Met deze verklaring bent u klaar om uw nieuwe rijbewijs aan te vragen of om uw huidige rijbewijs te verlengen.

75-Plussers

Alle 75-Plussers in Nederland moet voor de verlenging van hun rijbewijs verplicht te worden gekeurd. Voor uw afspraak maakt keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid, dient u een bericht (incl. ZD-code) van het CBR mee te brengen. Deze dient u zelf te regelen door een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze stuurt u naar het CBR en zij sturen u een bericht met ZD-code. Zodra u dat bericht heeft, kunt u uw afspraak met Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid maken.

Chauffeurs C/D

Werkt u als vrachtwagenchauffeur (C) of buschauffeur? Dan dient u bij de aanvraag of verlenging van uw rijbewijs verplicht medisch gekeurd te worden. Rijbewijskeuring Holland is specialist in dit soort keuringen en wij werken samen met gecertificeerde keuringsartsen. Zorg dat u uw medische keuring op tijd aanvraagt, ruim voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs

Taxichauffeur zijn verplicht om een chauffeurskaart (taxipas) bezitten. De KIWA geeft deze chauffeurskaart of taxipas uit. Bij de aanvraag of verlenging van uw taxipas dient een verplichte medische keuring te ondergaan. Vul voor uw keuringsafspraak het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in en breng deze mee naar uw afspraak met de keuringsarts rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid.

Touringcar chauffeurs

Werkt u als zelfstandig touringcarchauffeur? Of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Een medische keuring is verplicht bij uw indiensttreding en/of zodra u zelfstandig gaat rijden. Ook geldt er een verplicht vijfjaarlijkse medische keuring. Maak direct een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid.

Wat Gebeurt Er Bij De Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam-Zuid?

De keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid voert namens Rijbewijskeuring Holland de keuring uit. Het doel van de keuring is dat er een keuringsverslag komt aan de hand waarvan het CBR kan beoordelen of u nog veilig en zelfstandig uw voertuig kunt besturen. De arts voert een algemeen medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s legt de keuringsarts vast in een medisch keuringsverslag. De medische keuring bij Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid bestaat het volgende:

  • Algemene vragen over uw lichamelijke en geestelijke conditie
  • Oogmetingen
  • Bloeddrukmeting
  • Urineonderzoek (o.a. glucose% in uw bloed)
  • Eventueel Algemeen Lichamelijk onderzoek (motoriek e.d.)

Naar Welke Keuringslocatie Moet Ik Voor Een Afspraak?

Er zij 2 keuringslocaties voor alle rijbewijskeuringen in Rotterdam. U kunt op beide locaties terecht. U kunt bij Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid terecht, of u nu in Feyenoord, de Afrikaanderbuurt, de Vaan of de Karl Marx buurt woont, of wat verder weg in Rotterdam Centrum, u kunt (op afspraak) altijd terecht bij onze locatie aan de Olympiaweg 8B.

Woont of werkt u in de omgeving van Rotterdam-Zuid? Zoals bijvoorbeeld in Spijkenisse, Oud- of Nieuw Beijerland, of Ridderkerk? Of zoekt u naar de Rijbewijskeuring Middelharnis, Hellevoetsluis of elders in de regio Rotterdam-Zuid? Ook u kunt eenvoudig een afspraak maken met onze keuringsarts in Rotterdam-Zuid.

Hoe kom ik er?

Auto: neem afslag Feyenoord en volg de borden richting Centrum. Zipperz is gevestigd in het verzamelgebouw GreenStand wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt. Tram: neem lijn 23 en stap uit bij halte ‘Feyenoord’ moet je 6 minuutjes lopen [je ziet het gebouw al als je uitstapt]. Trein: stap uit op Station Rotterdam-Zuid is 15 minuten lopen.

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur

Rijbewijskeuring Holland heeft naast onze keuringslocatie in Rotterdam-Zuid, meerdere alternatieve en goed bereikbare keuringslocaties in Zuid-Holland. Komen de beschikbare data in Rotterdam-Zuid u niet goed uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Dordrecht, Westland, Leiden of Den Haag.

Iedere woensdag Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid

Maak online een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid. Kijk of u komende zondag tussen 14:00 uur en 17:00 uur terecht kunt. Is er komende woensdag geen plek? Of kunt u niet op de beschikbare tijden? Check dan of u de volgende week kunt en maak direct een afspraak. Mocht u nog vragen hebben of maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ons dan en/of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader