085-1308791

Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid

Roerdomplaan 10
3084 NM Rotterdam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Rotterdam-Zuid

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Wil je je rijbewijs verlengen in Rotterdam-Zuid? Dat kan!

De keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland staan klaar voor u.

Rijbewijs keuren in Rotterdam-Zuid

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in de prachtige praktijklocatie van welzijnscentrum “De Roerdomp”. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor heel Rotterdam-Zuid. Wij hebben hier eens per 2 weken een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

 

Adres

In Rotterdam-Zuid kunt u ons vinden aan de Roerdomplaan 10

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt direct voor de deur parkeren. Op zondag kunt u gratis parkeren. Doordeweeks bedragen de parkeerkosten €1,76 per uur. De keuring inclusief wachttijd duur naar verwachting maximaal een half uur

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. U vindt de Roerdomplaan aan de Groene Kruisweg.

Daarnaast stopt bus 67 aan de fuutlaan, u hoeft dan enkel 3 minuten te lopen.

Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam-Zuid

Het kan zijn dat vanwege uw leeftijd, gezondheid of type rijbewijs u een rijbewijskeuring nodig heeft voor het aanvragen of verlengen van uw huidige rijbewijs. Laat u dan keuren bij het bureau voor rijbewijskeuringen in Rotterdam-Zuid.

Wat er nodig is voor de aanvraag van een rijbewijskeuring in Rotterdam-Zuid?

Voordat de rijbewijskeuring daadwerkelijk plaats kan vinden op de praktijklocatie van welzijnscentrum “De Roerdomp” in Rotterdam-Zuid, kan het zijn dat de keuringsarts om een aanvullend onderzoek vraagt bij een medische specialist. Het resultaat hiervan
kan een aantal maanden kan duren. Een groot voordeel van Rijbewijskeuring Holland is dat u een afspraak kunt maken zonder al deze documenten nodig te hebben. U kunt bij ons, ook zonder keuringsverslag of gezondheidsverklaring, een afspraak maken en gekeurd worden. U kunt deze aanvraag namelijk ook achteraf regelen.

Wanneer u aangeeft wat voor keuring u nodig heeft, kan de arts een blanco keuringsverslag invullen u kunt er dan voor kiezen om het keuringsverslag in ontvangst te nemen. Zodra de gezondheidsverklaring is verstuurd en het CBR het keuringsverslag (met ZD code) heeft opgestuurd, kunt u de ZD code overnemen en invullen op het door de keuringsarts ingevulde keuringsverslag en daarna opsturen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de ZD code bij ons aan te leveren zodra u die heeft. Wij houden in de tussentijd het ingevulde keuringsverslag in bewaring en versturen deze zodra wij de ZD code hebben ontvangen.

Laat u keuren bij het bureau voor rijbewijskeuringen in Rotterdam-Zuid

Voor iedereen die 75 jaar of ouder is en graag zijn of haar rijbewijs wil behouden, is het nodig om zich te laten keuren. Maar ook voor bijvoorbeeld beroepschauffeurs die hun rijbewijs C (vrachtwagen) of D (autobus) willen halen of verlengen is het verplicht om een rijbewijskeuring te doen. Is uw huidige gezondheidstoestand verandert, maar heeft u nog wel een geldig rijbewijs? Dan is het ook nodig om u medisch te laten keuren. Door bepaalde aandoeningen, zoals alzheimer, epilepsie of een progressieve oogaandoening, kan het rijvermogen worden aangetast waardoor u een gevaar voor uzelf en andere weggebruikers kunt vormen.

Om uit te sluiten dat u veilig en verantwoord deel kunt nemen aan het verkeer, wordt er een rijbewijskeuring uitgevoerd. Zo wordt er een oogtest gedaan om uw zicht te testen, u wordt gecontroleerd op symptomen die kunnen wijzen op diabetes, uw bloeddruk wordt gecontroleerd en de vooraf ingevulde gezondheidsverklaring wordt besproken om uw medische voorgeschiedenis vast te kunnen stellen. Alle bevindingen die tijdens de keuring worden geconstateerd zullen door de keuringsarts worden vastgelegd in het keuringsverslag.

Na de keuring zal de uitkomst van de keuring door de arts worden doorgestuurd naar het CBR. De medisch adviseur van het CBR beslist uiteindelijk of u bent goedgekeurd en stuurt u een verklaring van geschiktheid. Met deze verklaring bent u klaar om uw nieuwe rijbewijs aan te vragen of om uw huidige rijbewijs te verlengen.

75-Plussers

Alle 75-Plussers in Nederland moet voor de verlenging van hun rijbewijs verplicht te worden gekeurd. Voor uw afspraak maakt keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid, dient u een bericht (incl. ZD-code) van het CBR mee te brengen. Deze dient u zelf te regelen door een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze stuurt u naar het CBR en zij sturen u een bericht met ZD-code. Zodra u dat bericht heeft, kunt u uw afspraak met Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid maken.

Chauffeurs C/D

Werkt u als vrachtwagenchauffeur (C) of buschauffeur? Dan dient u bij de aanvraag of verlenging van uw rijbewijs verplicht medisch gekeurd te worden. Rijbewijskeuring Holland is specialist in dit soort keuringen en wij werken samen met gecertificeerde keuringsartsen. Zorg dat u uw medische keuring op tijd aanvraagt, ruim voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs

Taxichauffeur zijn verplicht om een chauffeurskaart (taxipas) bezitten. De KIWA geeft deze chauffeurskaart of taxipas uit. Bij de aanvraag of verlenging van uw taxipas dient een verplichte medische keuring te ondergaan. Vul voor uw keuringsafspraak het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in en breng deze mee naar uw afspraak met de keuringsarts rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid.

Touringcar chauffeurs

Werkt u als zelfstandig touringcarchauffeur? Of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Een medische keuring is verplicht bij uw indiensttreding en/of zodra u zelfstandig gaat rijden. Ook geldt er een verplicht vijfjaarlijkse medische keuring. Maak direct een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid.

Wat Gebeurt Er Bij De Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam-Zuid?

De keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid voert namens Rijbewijskeuring Holland de keuring uit. Het doel van de keuring is dat er een keuringsverslag komt aan de hand waarvan het CBR kan beoordelen of u nog veilig en zelfstandig uw voertuig kunt besturen. De arts voert een algemeen medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s legt de keuringsarts vast in een medisch keuringsverslag. De medische keuring bij Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid bestaat het volgende:

  • Algemene vragen over uw lichamelijke en geestelijke conditie
  • Oogmetingen
  • Bloeddrukmeting
  • Urineonderzoek (o.a. glucose% in uw bloed)
  • Eventueel Algemeen Lichamelijk onderzoek (motoriek e.d.)

Naar Welke Keuringslocatie Moet Ik Voor Een Afspraak?

Er zij 2 keuringslocaties voor alle rijbewijskeuringen in Rotterdam. U kunt op beide locaties terecht. U kunt bij Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid terecht, of u nu in Feyenoord, de Afrikaanderbuurt, de Vaan of de Karl Marx buurt woont, of wat verder weg in Rotterdam Centrum, u kunt (op afspraak) altijd terecht bij onze locatie aan de Roerdomplaan.

Woont of werkt u in de omgeving van Rotterdam-Zuid? Zoals bijvoorbeeld in Spijkenisse, Oud- of Nieuw Beijerland, of Ridderkerk? Of zoekt u naar de Rijbewijskeuring Middelharnis, Hellevoetsluis of elders in de regio Rotterdam-Zuid? Ook u kunt eenvoudig een afspraak maken met onze keuringsarts in Rotterdam-Zuid.

Hoe kom ik er?

Onze praktijkruimte in Rotterdam-Zuid is uitstekend te bereiken met de auto vanaf de Groene Kruisweg (S102). U kunt voor de deur parkeren. Op zondag is dat gratis en op de andere dagen kost parkeren € 1,76 per uur. Als u met de bus komt dan kunt u uitstappen bij bushalte Fuutlaan (lijn 67) of Wielewaalstraat (lijn 67 of 70). Vanaf deze bushaltes is het een paar minuten lopen naar Rijbewijskeuring Holland in Rotterdam-Zuid.

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur

Rijbewijskeuring Holland heeft naast onze keuringslocatie in Rotterdam-Zuid, meerdere alternatieve en goed bereikbare keuringslocaties in Zuid-Holland. Komen de beschikbare data in Rotterdam-Zuid u niet goed uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Dordrecht, Westland, Leiden of Den Haag.

Iedere zondag Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid

Maak online een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid. Kijk of u komende zondag tussen 9:00 uur en 12:45 uur terecht kunt. Is er komende zondag geen plek? Of kunt u niet op de beschikbare tijden? Check dan of u de volgende week kunt en maak direct een afspraak. Mocht u nog vragen hebben of maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ons dan en/of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader