085-1308791

Medische advisering Rijbewijs

Medische advisering voor de rijbewijzen A/B/BE én C/D/E

Is er sprake van een medische aandoening en twijfelt u of uw arts aan uw rijgeschiktheid? Aarzelt u, uw arts of een familielid of er een melding gedaan moet worden bij het CBR? Bij rijbewijskeuring Holland kunt u bij één van onze deskundige keuringsartsen medisch advies inwinnen. Onze ervaren keuringsartsen staan voor u klaar om u te helpen met uw vraagstukken ten aanzien van de gezondheidsverklaring, of een eventuele rijbewijskeuring. U wint een professioneel advies in waarbij u een duidelijke afweging kunt maken ten aanzien van uw gezondheidssituatie en wat relevant is voor de gezondheidsverklaring.

Onze dienstverlening omvat onder andere:

 • Inventariseren van de medische voorgeschiedenis en uw actuele gezondheidssituatie
  • Anamnese. Dit houdt in dat uw actuele situatie én medische voorgeschiedenis wordt bevraagd;
  • Lichamelijk onderzoek. Toegespitst op uw vraagstuk en uw gezondheidssituatie;
  • Aanvullend onderzoek. Indien nodig kan aanvullende medische informatie opgevraagd worden. 
 • U adviseren aangaande uw vraagstuk
  • Is de aandoening relevant voor uw gezondheidsverklaring van het CBR?
  • Kan uw aandoening uw rijgeschiktheid beïnvloeden? 
  • Eventuele ondersteuning bij het vervolgproces
 • In het geval u een medische rijbewijskeuring dient te ondergaan krijgt u 30% korting op uw rijbewijskeuring na het medische advies gesprek.

Gedegen beoordeling van uw medische situatie

Onze dienstverlening is snel, professioneel en betrouwbaar. Wij begrijpen dat een eventuele rijbewijskeuring voor u spannend kan zijn en dat het rijbewijs erg belangrijk is voor de bestuurder. Daarom zorgen wij voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo kunt u snel en zonder zorgen weer de weg op. Maak vandaag nog een afspraak voor uw keuring rijbewijs bij een van onze keuringsartsen. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en wij helpen u graag verder. Bij de medische advisering voor het rijbewijs bent u verzekerd van een vakkundige en zorgvuldige arts met ervaring en expertise met de rijbewijskeuring. Zo wordt u voorzien van een nuttig advies.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader