085-1308791

Rijbewijskeuring Alphen aan den Rijn

Pr. Marijkestraat 20
2404 BC Alphen aan den Rijn

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts Rijbewijs

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Alphen aan den Rijn

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Alphen aan den Rijn

Wil je je rijbewijs verlengen in Alphen aan den Rijn? Dat kan nu makkelijk en snel bij ons.

Maak nu een afspraak!

Je kan terecht aan de Prinses Marijkestraat 20 in Alphen voor jouw rijbewijskeuring.

Wat is een medische rijbewijskeuring?

Beroepschauffeurs, zoals vrachtwagen- bus- en touringcarchauffeurs zijn verplicht om een medische rijbewijskeuring uit te laten voeren voor het aanvragen of verlengen van het rijbewijs. Daarnaast moet er bij een verandering in de gezondheid een rijbewijskeuring uit worden gevoerd, als u beroepschauffeur bent.

CBR

Informeer voordat u een medische rijbewijskeuring bij Rijbewijskeuring Holland in Alphen aan den Rijn boekt bij het CBR of u een gezondheidsverklaring nodig hebt. Wanneer dit het geval is, moet u die eerst bij het CBR aanvragen en ingevuld weer terugsturen, waarna u een brief met ZD-codes ontvangt. Deze codes heeft u nodig voor het uitvoeren van uw rijbewijskeuring. Na het ontvangen van deze brief, maakt u online of telefonisch een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Alphen aan den Rijn. Vergeet niet om de brief met codes mee te nemen naar uw keuring.

Een medische rijbewijskeuring bestaat uit een aantal onderdelen. De Keuringsarts Rijbewijs Alphen aan den Rijn voert een aantal medische onderzoeken uit, waarmee uw gezondheidssituatie in kaart wordt gebracht. Een verslag hiervan wordt naar het CBR gestuurd, waar het vervolgens wordt beoordeeld.

Rijbewijs verlengen in Alphen Aan Den Rijn

75-plussers

75-plussers moeten zich voor het verlopen van het rijbewijs, medisch laten keuren. Dit is nodig om het rijbewijs te mogen verlengen. Voor deze keuring heeft u een gezondheidsverklaring van het CBR nodig. U vraagt deze bij het CBR aan en vult deze ingevuld weer terug. Het CBR stuurt u vervolgens een brief met ZD-codes. Deze heeft u nodig voor het laten uitvoeren van een rijbewijskeuring in Alphen a/d Rijn. Na ontvangst, kunt u online of telefonisch een afspraak maken met onze Keuringsarts Rijbewijs Alphen a/d Rijn. Vergeet niet om de brief met ZD-codes mee te nemen naar uw rijbewijskeuring.

Wanneer u de leeftijd van 75 jaar hebt bereikt, moet u zich verplicht laten keuren voor het aanvragen of verlengen van uw rijbewijs, dit kan in Alphen aan de Rijn. Hiervoor dient u een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR. Deze verklaring stuurt u ingevuld weer terug, waarna u van het CBR een brief met ZD-codes zult ontvangen. Na het ontvangen van deze codes, kunt u meteen een afspraak maken met onze Keuringsarts Rijbewijs Alphen aan den Rijn. Vergeet niet dat u uw codes moet meenemen naar uw afspraak.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs

Wanneer u in het bezit bent van een groot rijbewijs, zoals rijbewijs C (vrachtwagen) en rijbewijs D (bus) moet u een medische rijbewijskeuring kunnen overleggen om uw rijbewijs aan te kunnen vragen of te kunnen verlengen. Bij Rijbewijskeuring Holland, kunt u deze rijbewijskeuring laten uitvoeren. We voeren namelijk allerlei soorten rijbewijskeuringen uit op verschillende locaties in Nederland. Uw keuring wordt uitgevoerd door onze Keuringsarts Rijbewijs in Alphen aan den Rijn. We werken alleen met gespecialiseerde en gediplomeerde keuringsartsen. Neem genoeg tijd in acht voor het traject en vraag uw medische rijbewijskeuring aan, minstens 5 maanden voor het verlopen.

Taxichauffeurs

Bent u taxichauffeur en gaat u uw taxipas verlengen? Dan moet u deze bij het KIWA aanvragen. Hiervoor heeft u een medische rijbewijskeuring nodig. Vraag hiervoor de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. Neem de verklaring mee naar uw rijbewijskeuring in Alphen aan den Rijn.

Wat gebeurt er tijdens een rijbewijskeuring?

Je rijbewijs verlengen in Alphen aan de Rijn bestaat uit verschillende medische onderzoeken. Uw Keuringsarts Rijbewijs Alphen aan den Rijn maakt een verslag van uw gezondheidssituatie en stuurt deze naar het CBR. Hier wordt uw rijbewijskeuring vervolgens beoordeeld. Uw rijbewijskeuring bevat de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Locatie

Rijbewijskeuring Alphen aan den Rijn

Pr. Marijkestraat 20

2404 BC Alphen aan den Rijn

Deze locatie van Rijbewijskeuring Holland ligt in het hart van Alphen aan den Rijn. Er zijn parkeerplaatsen aanwezig, waar u tijdens uw keuring gratis van gebruik kunt maken. U kunt ons kantoor bereiken met bus 147, 169, 183, 247, 722. Vanaf de bushalte Stadhoudersplein is het slechts 2 minuten lopen naar ons kantoor. Wanneer u met de auto komt, kunt u hier uw route bepalen.

Kies zelf uw keuringslocatie

In Alphen aan den Rijn vindt u één locatie van Rijbewijskeuring Holland. Op deze locatie voeren we verschillende soorten rijbewijskeuringen uit. Deze locatie bevindt zich in het hart van Alphen aan den Rijn en beschikt over parkeerplaatsen en is makkelijk te bereiken voor inwoners van Alphen aan den Rijn Centrum, Hoge Zijde, Rijnhaven, Molenwetering, Kerk en Zanen, Lage Zijde en Oudshoorn. Zij kunnen hier gemakkelijk een rijbewijskeuring laten uitvoeren door onze Keuringsarts Rijbewijs Alphen aan den Rijn (op afspraak) op onze locatie aan de Pr. Marijkestraat 20 in Alphen aan den Rijn.

Woont u niet in Alphen aan den Rijn, maar in de omgeving van Alphen aan den Rijn, zoals in Ter Aar, Zwammerdam, Boskoop of Zoeterwoude of bent u op zoek naar een rijbewijskeuring in Den Haag, Rotterdam of Utrecht? Ook dan kunt u bij onze Keuringsarts Rijbewijs Alphen aan den Rijn terecht.

Ons kantoor in Alphen aan den Rijn is één van onze vele locaties in Nederland. Al onze kantoren zijn centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Wanneer de locatie van Rijbewijskeuring Holland in Alphen aan den Rijn geen beschikbaarheid heeft, kunt u altijd op een andere locatie terecht. U kunt online een afspraak maken voor uw rijbewijskeuring in Rotterdam, Amsterdam, Groningen of Zwolle. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan kunt u terecht in Leiden, Zoetermeer, Westland, Den Haag of Dordrecht.

Tweewekelijks Rijbewijskeuringen in Alphen aan den Rijn

Een keer per twee weken, kunt u op donderdag een rijbewijskeuring laten uitvoeren door onze Keuringsarts Rijbewijs Alphen aan den Rijn, tussen 9:00 en 12:45. U kunt in ons online afsprakensysteem een afspraak maken voor de eerstvolgende beschikbare datum. Kunt u niet op deze datum? Dan kunt u alvast een afspraak maken voor een andere dag of tijdstip of op een andere locatie.

Heeft u nog vragen over uw rijbewijs verlengen in Alphen aan de Rijn of wilt u graag telefonisch een afspraak maken? Dan kunt u ons bellen of uw nummer achterlaten via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader