085-1308791

Rijbewijskeuring Groningen

Rembrandt van Rijnstraat 160a
9718 PS Groningen

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts-Rijbewijs-Groningen

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Groningen

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Groningen

Wil je je rijbewijs verlengen in Groningen? Dat kan aan de Rembrandt van Rijnstraat 160a.

Maak nu een afspraak voor onze rijbewijskeuring in Groningen.

Snelle Rijbewijskeuring in Groningen

Woont u in Groningen of omgeving en moet uw rijbewijs binnenkort verlengd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze keuringsarts rijbewijs Groningen staat klaar om u van dienst te zijn.

Professionele Keuringsarts Rijbewijs Groningen

Onze keuringsartsen in Groningen zijn hoog opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van rijbewijskeuringen. Zij zorgen voor een nauwkeurige en menselijke benadering tijdens het keuringsproces. Een afspraak maken is eenvoudig: u kunt dit gemakkelijk online regelen.

Soorten Rijbewijskeuringen

We bieden verschillende soorten keuringen aan in Groningen. Of u nu een groot rijbewijs hebt, taxichauffeur bent, of de 75 jaar bent gepasseerd, we zorgen ervoor dat u snel en professioneel gekeurd wordt.

Rijbewijs Verlengen Groningen: 75+

Wanneer u de leeftijd van 75 jaar heeft bereikt, is het verplicht om uw rijbewijs te verlengen in Groningen. Elke vijf jaar dient u een medische keuring te ondergaan. Voor deze keuring heeft u een gezondheidsverklaring nodig, inclusief ZD-codes van het CBR. Na ontvangst van de brief van het CBR kunt u direct online een afspraak maken bij onze Keuringsarts Rijbewijs Groningen.

De Medische Rijbewijskeuring

De rijbewijskeuring in Groningen bestaat uit een aantal onderdelen. Onze keuringsarts zal onder andere uw medische geschiedenis bespreken, uw ogen testen, uw bloeddruk meten, en indien nodig een algemeen urineonderzoek of een lichamelijk onderzoek uitvoeren.

Locatie Rijbewijskeuring Groningen

Onze keuringslocatie is gevestigd op Rembrandt van Rijnstraat 160a, 9718 PS, in Groningen. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Parkeergelegenheid is ook voorhanden.

Keuringsfrequentie

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij regelmatig keuringen aan. Mocht u op de voorgestelde data niet kunnen, dan is het mogelijk om online een keuringsafspraak op een andere datum te boeken.

Neem Contact Op

Heeft u nog vragen of zou u liever persoonlijk telefonisch een afspraak maken? Dat is uiteraard ook mogelijk. Vul uw telefoonnummer in op ons contactformulier en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Voor het rijbewijs verlengen in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze Keuringsarts Rijbewijs Groningen zorgt ervoor dat u snel en verantwoord weer de weg op kunt. Maak nu eenvoudig en snel een afspraak.

 

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1146 beoordelingen
powered by Google
js_loader