085-1308791

Rijbewijskeuring Haarlem

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts rijbewijs Haarlem

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Haarlem

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Haarlem

Voor het verlengen van je rijbewijs in Haarlem kunt u bij ons terecht.

Maak nu snel en makkelijk een afspraak.

75 Plus

Als u boven de 75 jaar bent en uw rijbewijs gaat verlengen is een medische keuring verplicht. Om een afspraak te maken voor het verlengen van je rijbewijs in Haarlem, is een verwijsbrief (met ZD-code) van het CBR nodig. Hiervoor moet u eerst een gezondheidsverklaring invullen en opsturen naar het CBR. Met het bericht en de ZD-code bij de hand maakt u vervolgens hier uw afspraak.

Vrachtwagen chauffeurs

Voor de aanvraag of verlenging van het rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus) is een medische keuring verplicht. Rijbewijskeuring Holland is gespecialiseerd in dit soort keuringen en werkt met gecertificeerde keuringsartsen. Vraag uw medische keuring tijdig aan, ruim voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs

Als taxichauffeur is een chauffeurskaart verplicht. Deze chauffeurskaart of taxipas wordt door KIWA uitgegeven. Voor een medische keuring voor de de aanvraag of verlenging van uw taxipas moet u eerst het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ invullen, zodat het administratieve proces goed verloopt.

Touringcarchauffeurs

Bent u zelfstandig touringcarchauffeur of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Dan is een vijfjaarlijkse medische keuring verplicht. Deze medische rijbewijskeuring is verplicht bij indiensttreding, of zodra u gaat werken als touringcarchauffeur. Maak direct een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Haarlem.

Wat gebeurt er bij het verlengen van je rijbewijs in Haarlem?

De arts voert de medische keuring uit voor Rijbewijskeuring Holland, zodat het CBR kan beoordelen of u uw voertuig veilig en zelfstandig kunt besturen. Onze arts in Haarlem voert een gestandaardiseerd medisch onderzoek uit en zal eventuele gezondheidsrisico’s vastleggen in een medisch verslag. De rijbewijskeuring bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische historie
  • Oogtest
  • Bloeddrukmeting
  • Onderzoek Urine
  • Eventueel Lichamelijk onderzoek

Bij welke keuringslocatie moet ik een afspraak maken?

Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Haarlem. Of u nu woont in het Centrum van Haarlem, Stadsdeel Noord, -Oost, Schalkwijk of Zuid-West, u kunt altijd terecht (op afspraak) bij onze locatie aan de Waarderweg 19, Haarlem.

Woont u in de omgeving van Haarlem? Zoals bijvoorbeeld in Zandvoort, Bloemendaal of Velserbroek. Of zoekt u naar de Keuringsarts Rijbewijs Heemstede, Vijfhuizen of elders in de regio Zuid-Kennemerland? Maak dan ook gerust een afspraak met onze keuringsarts in Haarlem.

Adres Rijbewijskeuring Haarlem

Dé Plek Haarlem
Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur

Rijbewijskeuring Holland heeft naast onze keuringslocaties in Haarlem, meerdere alternatieve keuringslocaties in de Randstad, die prima bereikbaar zijn. Wanneer de beschikbare dagen in Haarlem u niet goed uitkomen, bekijk dan de beschikbaarheid voor LeidenAlkmaarDiemen of Amsterdam.

Elke Week Rijbewijskeuringen Haarlem

Reserveer online uw afspraak voor het verlengen van je rijbewijs in Haarlem, voor komende maandag van 10:30 tot 17:00. Kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Reserveer dan alvast voor volgende week maandag. Heeft u nog vragen kijk dan bij Service & Contact.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader