085-1308791

Rijbewijskeuring Venlo

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Venlo

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Venlo

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Venlo

Je kan nu makkelijk en snel je rijbewijs verlengen in Venlo.

Maak nu een afspraak en kom langs aan de Kaldenkerkerweg 20 in Venlo, hier doen we onze best beoordeelde rijbewijskeuring van Venlo.

Verleng Je Rijbewijs In Venlo

Makkelijk en snel allerlei verschillende rijbewijskeuringen uitvoeren. Dat kan nu met Rijbewijskeuring Holland.

75+

Wanneer u ouder dan 75 jaar bent en uw rijbewijs wilt verlengen, dan dient u verplicht een medische keuring te ondergaan. Voordat u een afspraak voor uw rijbewijs verlengen in Venlo kunt maken, heeft u een bericht (met ZD-code) van het CBR nodig. U dient dit zelf te regelen door een gezondheidsverklaring op te vragen bij het CBR of uw gemeente. Nadat u deze verklaring heeft ingevuld, stuurt u deze naar het CBR en u ontvangt van hen een bericht met de ZD-code.

Maak een afspraak met voor het verlengen van uw rijbewijs en neem het bericht (incl. ZD-code) mee naar uw afspraak.

Groot Rijbewijs

Wanneer u uw rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus) wilt aanvragen of verlengen, dan is een medische rijbewijskeuring verplicht. De gecertificeerde keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland zijn hierin gespecialiseerd. Voorkom dat u te laat ben en maak op tijd een afspraak voor uw medische rijbewijskeuring groot rijbewijs. Wij adviseren u om deze afspraak minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te plannen.

Taxichauffeurs

Wanneer u als taxichauffeur werkt, dan weet u dat een chauffeurskaart/taxipas verplicht is. De KIWA geeft deze uit en één van de documenten die u moet indienen is de ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’. Vul deze verklaring in bij het aanvragen of verlengen van uw chauffeurskaart en maak direct een afspraak met de arts voor het verlengen van uw rijbewijs Venlo. Breng de ingevulde verklaring mee naar uw keuringsafspraak en stuur vervolgens de gevraagde documenten naar de KIWA.

Touringcarbestuurders

Touringcarchauffeurs en Medibus chauffeurs dienen verplicht een medische keuring te ondergaan wanneer zij in dienst treden bij een werkgever, of wanneer zij aan de slag gaan als zelfstandig chauffeur. Daarnaast geldt er ook nog de verplichte vijfjaarlijkse rijbewijskeuring voor deze groep chauffeurs.

Welke onderdelen heeft onze rijbewijskeuring?

Het CBR heeft een medisch rapport nodig om te kunnen beoordelen of u (nog) zelfstandig uw voertuig veilig kunt besturen. Onze gecertificeerde keuringsarts rijbewijs voert de medische keuring uit namens Rijbewijskeuring Holland. De keuring is een standaard medisch onderzoek. Onze arts zal een rapportage schrijven en daarin worden o.a. risico’s vanwege gezondheidsredenen vastgelegd. De standaard rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

  • Algemene achtergrond over medische geschiedenis
  • Ogen testen
  • Het meten van uw bloeddruk
  • Algemeen urineonderzoek
  • Indien nodig geacht: een lichamelijk onderzoek

Op welke locatie moet ik een afspraak maken voor mijn rijbewijskeuring?

Voor alle soorten rijbewijskeuring kunt u terecht bij onze keuringlocatie in Venlo. Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Venlo. Als u bijvoorbeeld in Blerick, Tegelen of Geloo-Belfeld woont, dan kunt u heel eenvoudig een afspraak plannen met de keuringsarts rijbewijs Venlo op onze locatie in Sablones Venlo.

Woont U In De Buurt Of Iets Verder Van Venlo?

In Horst, Reuver, Sevenum, Baarlo? Zoekt u een rijbewijskeuringsarts in Venray, America of Swalmen? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Venlo.

Adres Rijbewijskeuring Venlo
Sablones Venlo
Kalderkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Onze praktijk in Venlo is uitstekend bereikbaar met de auto vanaf de A73 richting Nijmegen/Roermond en de A67 richting Eindhoven. Het Sablones gebouw ligt direct tegenover Centraal Station Venlo en is op slechts enkele minuten loopafstand van Rijbewijskeuring Venlo.

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur

Rijbewijskeuring Holland heeft naast de keuringslocatie in Venlo ook nog andere keuringslocaties in Limburg. Heeft u op vrijdag geen tijd dan kunt op een andere doordeweekse dag terecht bij onze keuringsartsen rijbewijs in Maastricht, Heerlen, Sittard of Roermond. Deze locaties zijn allemaal perfect bereikbaar en er is parkeergelegenheid in de buurt.

Check de beschikbaarheid en maak een reservering voor uw rijbewijskeuring bij Rijbewijskeuring Holland in Limburg.

Twee Keer Per Maand Op Vrijdag Rijbewijskeuringen Bij Rijbewijskeuring Venlo

De keuringsarts is om de week op vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur aanwezig op onze locatie in Venlo. Heeft u haast? Check of u komende vrijdag al terecht kunt voor een afspraak met keuringsarts rijbewijs Venlo.

Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijdstippen? Maak dan een afspraak voor het verlengen van uw rijbewijs in Venlo voor een week later of op een andere locatie. U kunt ons ook bellen op 085-1308791, als u dat fijner vindt. Of laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk (telefonisch) contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader