085-1308791

Rijbewijskeuring Delft

Van Kinschotstraat Noord 69
2614 XK Delft

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

keuringsarts Delft

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Delft

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Delft

Op zoek naar Rijbewijs verlengen in Delft?

Maak nu makkelijk en snel een afpraak en we zien je aan de Van Kinschotstraat Noord 69.

Volledige en Betrouwbare Rijbewijskeuring in Delft

Woont u in de omgeving van Delft en nadert het moment om uw rijbewijs te vernieuwen? Geen zorgen! Onze keuringsarts rijbewijs Delft staat voor u klaar om u met expertise door het keuringsproces te begeleiden.

Erkende Keuringsarts Rijbewijs Delft

Onze keuringsartsen in Delft zijn hooggekwalificeerd en hebben jaren ervaring in het vakkundig uitvoeren van rijbewijskeuringen. Het plannen van een keuringsafspraak is gebruiksvriendelijk en kan zonder gedoe online geregeld worden.

Diverse Categorieën Rijbewijskeuringen

We verzorgen graag uw rijbewijs verlengen Delft. Of u nu een professioneel vrachtwagenchauffeur bent, een taxipas nodig heeft, of boven de 75 jaar bent, bij ons krijgt u een zorgvuldige en efficiënte keuring.

Rijbewijs Verlengen Delft: Speciaal voor 75-plussers

Vanaf de leeftijd van 75 jaar is het een vereiste om uw rijbewijs te verlengen in Delft. Hiervoor is een gedetailleerde medische keuring noodzakelijk. U zult een gezondheidsverklaring, compleet met ZD-codes van het CBR, moeten meenemen naar uw keuringsafspraak. Na het ontvangen van deze brief kunt u direct online een afspraak inplannen met onze Keuringsarts Rijbewijs Delft.

De Onderdelen van de Medische Keuring

De rijbewijskeuring in Delft is opgebouwd uit verscheidene stappen. Uw keuringsarts zal uw medische achtergrond doornemen, een oogonderzoek uitvoeren, uw bloeddruk controleren en eventueel extra tests zoals een urineonderzoek verrichten.

Locatie Rijbewijskeuring Delft

U kunt ons vinden aan de Van Kinschotstraat Noord 69, 2614 XK, in Delft. Deze locatie is goed toegankelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Flexibele Keuringsmogelijkheden

Onze keuringsartsen zijn op meerdere momenten beschikbaar in Delft. Mocht u niet kunnen op de aangegeven dagen, dan kunt u eenvoudig een nieuwe afspraak inplannen via onze website.

Contacteer Ons Direct

Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u de keuringsafspraak graag telefonisch vastleggen? Dat is mogelijk! Laat uw telefoonnummer achter op ons contactformulier en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Voor het rijbewijs verlengen in Delft bent u bij ons op de juiste plek. Onze Keuringsarts Rijbewijs Delft garandeert een grondige en snelle keuring, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Plan nu uw afspraak eenvoudig online in.

 

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader