Keuringsarts Rijbewijs Woerden

Rijbewijskeuring Woerden

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in Woerden aan de Voorstraat 29, 3441 CC. Wij hebben hier eens per twee weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop. U kunt ook bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Woerden

Adres

In Woerden : Voorstraat 29, 3441 CC

LET OP: Wij zijn NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

In de binnenstad van Woerden geldt betaald parkeren op straat. Er zijn twee parkeergarages in de buurt: Castellum of Defensie-eiland

Auto

Onze praktijkruimte in Woerden is gelegen in het centrum.

Rijbewijskeuring Woerden

75-plussers:

Het is voor 75-plussers verplicht om medisch gekeurd te worden voor het verlengen van het rijbewijs. U vraagt hiervoor een gezondheidsverklaring aan via het CBR. Die vult u in en stuurt u weer terug. Na beoordeling ontvangt u een brief met daarin een ZD-code. Na ontvangst kunt u online of telefonisch een afspraak maken met onze Keuringsarts Rijbewijs Woerden. Neem de brief van het CBR mee, met daarin de ZD-code, deze heeft u nodig voor uw rijbewijskeuring.

Medische rijbewijskeuring?

Wanneer uw gezondheidstoestand is veranderd, moet u mogelijk een medische rijbewijskeuring ondergaan.

Het is belangrijk om na te gaan of u een gezondheidsverklaring van het CBR nodig heeft. Wanneer dit het geval is, moet u deze eerst invullen en opsturen. Na het ontvangen van de verklaring, kunt u gemakkelijk een afspraak maken met Rijbewijskeuring Holland. Neemt u vooral de ZD-codes mee, die u met uw brief van het CBR ontvangen heeft. Maak na ontvangst van deze brief, zo snel mogelijk een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Woerden. Een afspraak maken doet u gemakkelijk online of via de telefoon.

Tijdens uw keuringsafspraak wordt er een algemene medische keuring uitgevoerd. We kijken hierbij naar gezondheidsrisico’s en sturen hierover een verslag naar het CBR. Het CBR beoordeelt hierna uw rijbewijskeuring.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs:

Voor het verlengen of aanvragen van het rijbewijs, moeten vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) een verplichte rijbewijskeuring ondergaan. Rijbewijskeuring Holland biedt deze rijbewijskeuringen aan vanuit vele locaties in Nederland, waaronder Woerden. We werken alleen met gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen en voeren verschillende soorten rijbewijskeuringen uit. Het is belangrijk dat u het traject ruim van te voren opstart. Zo raden wij u aan om 5 maanden voor het verlopen van het Groot Rijbewijs een rijbewijskeuring aan te vragen

Taxichauffeurs:

In Nederland is het verplicht voor taxichauffeurs om in het bezit te zijn van een taxipas (oftewel chauffeurskaart). U kunt deze pas via het KIWA aanvragen. Hiervoor moet u een rijbewijskeuring ondergaan. Vraag hiervoor de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. U dient uw verklaring mee te nemen naar uw rijbewijskeuring in Woerden.

Wat gebeurt er tijdens een rijbewijskeuring?

Tijdens uw rijbewijskeuring voert onze Keuringsarts Rijbewijs Woerden een aantal medische onderzoeken uit. Hierbij kijkt de arts naar een aantal gezondheidsrisico’s. De keuringsarts maakt een verslag en stuurt deze naar het CBR, dat uw rijbewijskeuring vervolgens beoordeelt. Uw rijbewijskeuring bevat de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Rijbewijskeuring Woerden
Voorstraat 29
3441 CC Woerden

Onze locatie in Woerden is zeer goed bereikbaar door de centrale ligging. Vanaf het treinstation Woerden is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze praktijkruimte. Wanneer u met de auto komt, kunt u het beste parkeren in Parkeergarage Castellum aan de Meulmansweg 8U. U bereikt Rijbewijskeuring Holland via de A6, A7 en A2.

Kies zelf uw keuringslocatie

U vindt in Woerden één locatie van Rijbewijskeuring Holland. Hier kunt u verschillende soorten rijbewijskeuringen laten uitvoeren. Ons kantoor bevindt zich op een zeer centrale locatie en is makkelijk te bereiken voor inwoners van Woerden-Centrum, Molenvliet, Kromwijk, Snel en Polanen en Geestdorp. Zij kunnen terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Woerden (op afspraak) aan de Voorstraat in Woerden.

Woont u niet in Woerden, maar in de omgeving van Woerden, zoals in Mijdrecht, Loosdrecht, Gouda of Waddinxveen? Of bent u op zoek naar een Rijbewijskeuring Utrecht, Den Bosch of Tilburg of in de omgeving van Woerden? Ook dan kunt u bij onze Keuringsarts Rijbewijs Woerden terecht.

U vindt onze kantoren door heel Nederland. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Heeft de locatie in Woerden geen openstaande data beschikbaar voor een keuringsafspraak? Dan kunt u gemakkelijk op een van onze andere locaties. Maak een online afspraak in bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam, Zwolle of Amsterdam. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Woerden? Dan kunt u terecht in Amersfoort, Zwolle, Alphen aan de Rijn of Capelle aan den IJssel.

2-Wekelijkse Rijbewijskeuringen in Woerden

U kunt om de dinsdag terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Woerden van 13:15 tot 15:45. U kunt een afspraak maken op de eerstvolgende beschikbare dinsdag. Is er geen plek of bent u niet beschikbaar op deze dag? Dan kunt u een afspraak boeken op een andere datum, tijd of andere locatie. Wanneer u nog vragen hebt of liever een telefonische afspraak maakt, kunt u ons bellen (085-1308791) of uw nummer achterlaten via ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.