085-1308791

Rijbewijskeuring Den Bosch

Jan Schöfferlaan 3
5212 RE 's-Hertogenbosch

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring s-hertogenbosch

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Den Bosch

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Den Bosch

Woont u in Den Bosch en heeft u een rijbewijskeuring nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Rijbewijs verlengen Den Bosch? Dit gaat bij ons snel en makkelijk.

Keuringsarts rijbewijs Den Bosch

Heeft u onlangs een groot rijbewijs gehaald of wilt u deze verlengen? Of bent u 75+, maar is uw rijbewijs verlopen? In zulke situaties bent u verplicht om een rijbewijskeuring uit te laten voeren.

Rijbewijskeuring Holland helpt u daar graag bij op weg. Onze keuringsartsen rijbewijs Den Bosch voeren de rijbewijskeuring voor u uit en kijken daarbij of u geestelijk en lichamelijk gezond genoeg bent om de weg op te gaan.

Voor het rijbewijs verlengen Den Bosch doet onze keuringsarts een aantal medische onderzoeken. Denk daarbij aan vragen over uw medische geschiedenis, het meten van uw bloeddruk, het testen van uw ogen en een algemeen urineonderzoek.

Heeft u een rijbewijskeuring nodig? Maak dan tijdig een afspraak, zodat u niet in de problemen komt met het verlopen van een rijbewijs. Wij staan voor u klaar op onze praktijk in Den Bosch!

Bezoek onze praktijk in Den Bosch

Bij Rijbewijskeuring Holland zit u goed voor diverse soorten rijbewijskeuringen. Wij verzorgen onder andere de 75+ rijbewijs verlengen Den Bosch, Medische Keuring Rijbewijs, Medische keuring Groot Rijbewijs, Taxipaskeuring, Touringcarchauffeurskeuring en Internistenkeuring. Dient u één van deze rijbewijskeuringen uit te voeren, dan is dat mogelijk bij onze praktijk in Den bosch. Onze praktijk is gelegen in het wijkgebouw de Slinger aan de Jan Schöfferlaan 3. De bereikbaarheid van onze praktijk voor de auto is ontzettend goed. Daarnaast is het mogelijk om gratis voor de deur te parkeren.

Dinsdagen

Onze keuringsarts rijbewijs Den Bosch is aanwezig op dinsdagen van 09:00 tot tenminste 13:00. Bent u niet beschikbaar op deze dag of is er geen plek meer? Dan bent u van harte welkom op één van onze andere locaties. Wij hebben praktijken door heel het land en daardoor zit er altijd wel eentje bij u in de buurt. Als er geen plek is in Den Bosch, maar u wel graag in de buurt een afspraak wilt hebben, dan kunt u een afspraak maken bij Nijmegen, Tilburg, Oss of Eindhoven.

Een spoedkeuring aanvragen

Bent u er onlangs pas achter gekomen dat uw rijbewijs verloopt en u een rijbewijskeuring nodig heeft? Als u geen plekje kunt vinden bij onze praktijk in Den Bosch of bij één van onze andere praktijken, dan bieden wij u de mogelijkheid om een spoedkeuring aan te vragen. Bij een spoedkeuring maken wij extra tijd en ruimte vrij om u te laten keuren door onze keuringsarts. Kiest u voor een spoedkeuring, houd dan wel rekening met een apart tarief.

75-plussers

In Nederland is het voor bestuurders vanaf 75 jaar verplicht om een medische rijbewijskeuring te ondergaan, voor het aanvragen of verlengen van hun rijbewijs. Hier heeft u een gezondheidsverklaring van het CBR voor nodig. Vraag deze tijdig aan en stuur hem ingevuld weer terug naar het CBR. Na goedkeuring krijgt u van het CBR een brief met daarin ZD-codes toegestuurd. Deze code-s heeft u nodig voor het voltooien van uw rijbewijskeuring. Maakt u direct na ontvangst online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Den Bosch. Vergeet niet om de brief met ZD-codes mee te nemen naar uw afspraak.

De medische rijbewijskeuring

Als eerste moet u bij het CBR nagaan of u een gezondheidsverklaring nodig hebt. Wanneer dit het geval is, moet u deze bij het CBR aanvragen en inleveren. Na beoordeling krijgt u een brief met ZD-codes toegestuurd. Maak na ontvangst van deze brief een afspraak met Rijbewijskeuring Holland. Dit kan online ook telefonisch met onze Keuringsarts RIjbewijs Den Bosch. Neem de ZD-codes mee naar uw rijbewijskeuring.

De rijbewijskeuring bestaat uit een aantal algemene medische keuringen. Hierbij wordt er gekeken naar uw gezondheidsrisico’s. Er wordt hiervan een verslag opgemaakt en naar het CBR gestuurd. Daar wordt uw rijbewijskeuring vervolgens beoordeeld.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en busschauffeurs (rijbewijs D) moeten een verplichte rijbewijskeuring uit laten voeren voor het verlengen of aanvragen van het rijbewijs. Op vele plekken in Nederland kunt u deze keuring bij een locatie van Rijbewijskeuring Nederland laten uitvoeren, zo ook in Den Bosch. We werken met gespecialiseerde en gediplomeerde keuringsartsen en doen verschillende soorten keuringen voor het rijbewijs. Wij raden u aan om het traject zo’n 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs op te starten.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs in Nederland moeten een taxipas/chauffeurspas kunnen overleggen. Deze pas moet bij het KIWA worden aangevraagd. Hiervoor is een rijbewijskeuring benodigd. Vraag de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. Als u dit formulier nog niet heeft, dan kunt u dit formulier hier downloaden.

Neemt u deze verklaring mee naar uw afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Den Bosch.

Wat gebeurt er tijdens rijbewijs verlengen Den Bosch?

Onze Keuringsarts Rijbewijs Den Bosch zal tijdens uw rijbewijskeuring een aantal medische onderzoeken uitvoeren. Hierbij wordt er gekeken naar uw gezondheidsrisico’s. De keuringsarts maakt een verslag op en stuurt deze naar het CBR, waar vervolgens uw aanvraag beoordeeld wordt. Uw rijbewijskeuring bevat de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Locatie

Rijbewijskeuring Den Bosch
Jan Schöfferlaan 3
5212 RE Den Bosch

Onze locatie in Den Bosch is zeer gemakkelijk bereikbaar door de centrale ligging, vlakbij de IJzeren Vrouw. U kunt ons bereiken met bus o.a. 2, 4, 6, 8 en 9. Vanaf het treinstation ‘s-Hertogenbosch Oost is het ongeveer 15 minuten lopen naar onze locatie. U bereikt Rijbewijskeuring Holland in Den Bosch via de A2, A6, A50, A59 en A28.

Kies zelf uw keuringslocatie

U vindt in Den Bosch één locatie van Rijbewijskeuring Holland. Hier kunt u verschillende soorten rijbewijskeuringen laten uitvoeren. Ons kantoor bevindt zich op een zeer centrale locatie en is makkelijk te bereiken voor inwoners van Den Bosch-Centrum, De Herven, Aawijk, Orten en De Vliert. Zij kunnen terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Den Bosch (op afspraak) aan de Jan Schöfferlaan 3 in Den Bosch.

Woont u niet in Den Bosch, maar in de omgeving van Den Bosch, zoals in Rosmalen, Berlicum, Vught of Schijndel? Of bent u op zoek naar een Rijbewijskeuring Utrecht, Rotterdam of Tilburg of in de omgeving van Amsterdam? Ook dan kunt u bij onze Keuringsarts Rijbewijs Den Bosch terecht.

Onze kantoren bevinden zich op vele plekken in Nederland. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Heeft de locatie in Den Bosch geen data beschikbaar voor een keuringsafspraak? Dan kunt u gemakkelijk op een van onze andere locaties terecht. Maak een online afspraak in bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam, Zwolle of Helmond. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Den Bosch? Dan kunt u terecht in Nijmegen, Tilburg, Oss of Eindhoven.

Tweewekelijks Rijbewijskeuringen in Den Bosch

U kunt op dinsdag terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Den Bosch van 9:00 tot 13:15. U kunt een afspraak maken op de eerstvolgende beschikbare maandag. Is er geen plek of bent u niet beschikbaar op deze dag? Dan kunt u een afspraak boeken op een andere datum, tijd of andere locatie. Wanneer u nog vragen hebt over Rijbewijs verlengen Den Bosch of liever een telefonische afspraak maakt, kunt u ons bellen via het algemene afspraaknummer (085-1308791). Wij bellen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader