Keuringarts Rijbewijs Arnhem

Rijbewijskeuring Arnhem

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in Arnhem aan de Meester E.N. van Kleffenstraat 6.

Wij hebben hier eens per twee weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

Maak direct een afspraak via onderstaande knop, of bel naar 085-1308791. Dit is een algemeen afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken. 

Rijbewijskeuring Arnhem

Adres

In Arnhem kunt u ons vinden aan de Meester E.N. van Kleffenstraat 6.

Let op: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt GRATIS achter het gebouw parkeren.

Auto

De gunstige ligging van het spreekuur zorgt ervoor dat het zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. Binnen 2 minuten bereikt u de autosnelweg (A325).

Het spreekuur in Arnhem ligt op redelijke loopafstand van het treinstation Arnhem Zuid, 20 minuten. Vanaf het centraal station Arnhem bent u binnen 18 minuten bij het spreekuur. De dichtstbijzijnde bushalte (Randweg aan de Burgemeester Matsersingel) is slechts 4 minuten lopen (lijnen 53 en 63).

Keuringsarts rijbewijs Arnhem

75-plussers:

Als 75-plusser bent u verplicht om een medische keuring te ondergaan wanneer u uw rijbewijs gaat verlengen. Voor een afspraak met de keuringsarts Rijbewijs Arnhem, heeft u een brief van het CBR nodig (met ZD-code). U dient hiervoor een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). Vul deze verklaring in en stuur deze op naar het CBR. Het CBR stuurt vervolgens het bericht met de ZD-code en zodra u deze heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken met keuringsarts Rijbewijs Arnhem.

Vrachtwagen Chauffeurs:

Vrachtwagen Chauffeurs dienen verplicht medisch gekeurd te worden bij de aanvraag of verlenging van Groot Rijbewijs, rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus). Rijbewijskeuring Arnhem werkt met gecertificeerde keuringsartsen, die gespecialiseerd zijn in onder andere de keuringen Groot Rijbewijs. Zorg dat u uw medische rijbewijskeuring ruim op tijd aanvraagt. Het algemene advies is minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw Groot Rijbewijs.

Taxi Chauffeurs:

Een taxipas of chauffeurskaart is verplicht voor taxichauffeurs. Deze taxipas wordt verstrekt door het KIWA. Een medische rijbewijskeuring is verplicht bij de aanvraag of verlenging van een taxipas. Vul het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in vóór uw keuringsafspraak met de keuringsarts Rijbewijs Arnhem en breng uw ingevulde verklaring mee naar uw afspraak.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs:

Bent in dienst als touringcarchauffeur en valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Of werkt u als zelfstandig touringcarchauffeur? Voor beide categorieën geldt een verplicht medische keuring bij indiensttreding, of wanneer u als zelfstandige gaat rijden. Verder is er sprake van de verplichte vijfjaarlijkse medische keuring voor touringcar- en medibus chauffeurs. U kunt direct een afspraak maken met onze keuringsarts Rijbewijs Arnhem.

Wat Doet de Keuringsarts Rijbewijs Arnhem?

Het CBR gebruikt de medische rijbewijskeuring als maatstaaf voor de beoordeling, of bestuurders veilig en zelfstandig hun voertuig kunnen gebruiken. De keuringsarts Rijbewijs Arnhem voert een algemeen medisch onderzoek uit en mogelijke gezondheidsrisico’s worden vastlegt in een medisch rapport. De medische rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

Uw algemene medische geschiedenis
Testen van uw ogen
Meten van uw bloeddruk
Urineonderzoek
Indien nodig geacht, een algemeen lichamelijk onderzoek

Naar Welke Keuringslocatie Moet Ik voor Een Keuringsafspraak?

Rijbewijskeuring Holland heeft in Arnhem één keuringslocatie voor alle soorten rijbewijskeuringen. U kunt (op afspraak) altijd terecht bij onze locatie aan de Meester E.N. van Kleffensstraat. Of u nu vlak bij de praktijk, in De Laar, Elderveld of Rijkerswoerd woont? Of wat verder weg, in het Centrum van Arnhem, de Schuytgraaf, Sonsbeek of Klarendal? Maak direct een afspraak met Rijbewijskeuring Arnhem.
Woont u niet in Arnhem, maar in de buurt van Arnhem? Woont u in Huissen, Oosterbeek, Rheden, Wolfheze, Westervoort of Duiven? Of bent u op zoek naar Keuringsarts Rijbewijs in Lent, Elst of Zevenaar? Of ergens anders in Gelderland? Geen zorgen! Ook u kunt een afspraak maken met onze keuringsarts Rijbewijs Arnhem.

Rijbewijskeuring Arnhem
Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem

De praktijkruimte in Arnhem is snel en eenvoudig bereikbaar met de auto vanaf de A325. U kunt gratis parkeren achter het gebouw. Rijbewijskeuring Arnhem is ook goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Verschillende buslijnen stoppen in de buurt van de praktijk, waaronder bus 14 (halte Gelderse Poort of halte Randweg), bus 11 (halte Randweg of halte Batavierenweg), en bus 311 (halte Randweg).

Kies de keuringlocatie van uw voorkeur:

Naast de praktijklocatie in Arnhem heeft Rijbewijskeuring Holland in Gelderland ook een keuringlocatie in Oss. Wanneer u niet kunt op de beschikbare dagen en/of tijden bij de praktijk in Arnhem, dan kunt ook kijken of er in Oss een datum beschikbaar is waarop u wel zou kunnen. U kunt ook een keuringsafspraak bij een van de andere locaties van Rijbewijskeuring Holland ergens anders in Nederland? Kies zelf wat u het beste uitkomt! Kijk HIER voor de actuele beschikbaarheid van al onze locaties.

Een per Twee Weken Rijbewijskeuringen in Arnhem

U kunt direct online een afspraak plannen met de Keuringsarts Rijbewijs Arnhem voor één vrijdag per twee weken tussen 9:00 uur en 14:00 uur. Kunt u niet op de nog beschikbare tijdstippen? Dan kunt een afspraak maken voor de eerstvolgende keuring dag of u maakt een afspraak in Nijmegen. Heeft u nog vragen? Of maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u ons bellen, of laat uw telefoonnummer achter in het online contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.