Keuringsarts Rijbewijs Leidschendam

Rijbewijskeuring Leidschendam

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in de prachtige praktijklocatie van Fysiotherapie Leidschendam. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor Leidschendam en omstreken. Wij hebben hier 2-wekelijks een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Leidschendam

Adres

In Leidschendam kunt u ons vinden aan de Gravin Juliana van Stolberglaan 47

Let op: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt direct voor de deur gratis parkeren

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken.
Klik op de onderstaande knop voor de routebeschrijving

Keuringsarts rijbewijs Leidschendam

75-Plussers:

Bent u 75 jaar of ouder en moet uw rijbewijs verlengd worden? Dan zult u een verplichte medische keuring moeten ondergaan. Voordat u een afspraak met Rijbewijskeuring Leidschendam kunt maken, dient u een bericht (met ZD-code) van het CBR te ontvangen. Vraag een gezondheidsverklaring aan bij het CBR (of uw gemeente). Vul deze in en stuur deze verklaring naar het CBR. Zodra u het bericht incl. ZD-code van het CBR heeft ontvangen, kunt u online een afspraak maken met de Keuringsarts rijbewijs Leidschendam.

Chauffeurs Groot Rijbewijs:

 Voor de aanvraag of verlenging van het Groot Rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus) is een medische rijbewijskeuring verplicht. Rijbewijskeuring Leidschendam is gespecialiseerd in dit soort keuringen. Wij werken met gespecialiseerde en gecertificeerde keuringsartsen. Zorg dat u uw medische keuring op tijd regelt, ruim voordat uw Groot Rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs:

Nederlandse taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart (taxipas). De Nederlandse chauffeurskaart of taxipas wordt door het KIWA verstrekt. Moet u een taxipas aanvragen of verlengen, dan dient u het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in te vullen en mee te brengen naar uw keuring. Maak direct online een keuringsafspraak met Rijbewijskeuring Leidschendam en vergeet niet om het ingevulde formulier mee te brengen.

Chauffeurs van Touringcars:

Zodra u aan de slag gaat als zelfstandige of in dienst treedt en onder de CAO Besloten Busvervoer valt, dient u een medische keuring te ondergaan. Voor touringcarchauffeurs geldt ook een verplichte vijfjaarlijkse medische rijbewijskeuring. Rijbewijskeuring Leidschendam verricht deze gespecialiseerde keuringen, dus u kunt direct een afspraak maken met onze
Keuringsarts rijbewijs Leidschendam.

Wat Gebeurt Er Tijdens de Medische Keuring?

De Keuringsarts rijbewijs Leidschendam voert een algemeen medische keuring uit, en maakt een medisch rapport op, waarin de bevindingen van de keuring worden vastgelegd. Het CBR zal, mede aan de hand van het medische rapport, beoordelen of u nog veilig en zelfstandig uw voertuig kunt besturen. Over het algemeen zal de rijbewijskeuring bestaan uit de volgende onderdelen:

Algemene amnese
Oogtesten
Bloeddrukmeten
Urineonderzoeken
Eventueel een uitgebreider lichamelijk onderzoek

Mag ik Zelf Kiezen Bij Welke Keuringslocatie Ik Een Afspraak Maak?

Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Leidschendam. Of u nu woont in het Centrum van Leidschendam, of in Voorburg, Mariahoeve, Essesteijn of Het Lien, u kunt altijd een afspraak maken bij onze praktijk aan de Gravin Juliana van Stolberglaan 47.

Woont u in de omgeving van Leidschendam?

In bijvoorbeeld Den Haag, Leidschenveen, Nootdorp of Wassenaar? Of bent u op zoek naar een Keuringsarts Rijbewijs in Zoetermeer, Voorschoten, Bleiswijk of Zoeterwoude? Of elders het Groene Hart? Ook u kunt een afspraak met onze Keuringsarts rijbewijs Leidschendam maken

Rijbewijskeuring Leidschendam
Gravin Juliana van Stolberglaan 47
2263 AB Leidschendam

De praktijkruimte van Rijbewijskeuring Leidschendam is uitstekend te bereiken met de auto vanaf de A4 (afrit 8 Leidschendam) en de N14.

Kies de plaats waar u gekeurd wilt worden:

Naast de keuringslocatie in Leidschendam heeft Rijbewijskeuring Holland meerdere andere keuringsvestigingen in meerdere plaatsen in het Groene Hart en de Randstad. U kunt ook bij één van deze vestigingen een afspraak maken voor uw rijbewijskeuring. Komen de beschikbare keuringsdata in Leidschendam u niet goed uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Den Haag, Dordrecht, Leiden, Rotterdam, Westland (Monster) en Zoetermeer of elders in Nederland. Al onze keuringslocaties zijn goed bereikbaar met de auto en/of openbaar vervoer.

 2-wekelijkse rijbewijskeuringen in Leidschendam

Maak direct online een afspraak met Rijbewijskeuring Leidschendam. De keuringsarts voert iedere 2 weken op donderdag rijbewijskeuringen uit vanaf 09:00. Wilt u eerder terecht in Leidschendam? Boek dan een spoedkeuring. Kunt u niet op de nog beschikbare data en tijden? Reserveer dan op een andere donderdag. Heeft u nog vragen, of maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ons dan gerust, of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.