Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam

Rotterdam-Zuid

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in de prachtige praktijklocatie van welzijnscentrum “De Roerdomp”. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor heel Rotterdam-Zuid. Wij hebben hier eens per 2 weken een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam

Adres

In Rotterdam-Zuid kunt u ons vinden aan de Roerdomplaan 10

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt direct voor de deur parkeren. Op zondag kunt u gratis parkeren. Doordeweeks bedragen de parkeerkosten €1,76 per uur. De keuring inclusief wachttijd duur naar verwachting maximaal een half uur

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. U vindt de Roerdomplaan aan de Groene Kruisweg.

Daarnaast stopt bus 67 aan de fuutlaan, u hoeft dan enkel 3 minuten te lopen.

Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam-Zuid

75-Plussers:

Alle 75-Plussers in Nederland moet voor de verlenging van hun rijbewijs verplicht te worden gekeurd. Voor uw afspraak maakt keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid, dient u een bericht (incl. ZD-code) van het CBR mee te brengen. Deze dient u zelf te regelen door een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze stuurt u naar het CBR en zij sturen u een bericht met ZD-code. Zodra u dat bericht heeft, kunt u uw afspraak met Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid maken.

Chauffeurs C/D:

Werkt u als vrachtwagenchauffeur (C) of buschauffeur? Dan dient u bij de aanvraag of verlenging van uw rijbewijs verplicht medisch gekeurd te worden. Rijbewijskeuring Holland is specialist in dit soort keuringen en wij werken samen met gecertificeerde keuringsartsen. Zorg dat u uw medische keuring op tijd aanvraagt, ruim voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeur zijn verplicht om een chauffeurskaart (taxipas) bezitten. De KIWA geeft deze chauffeurskaart of taxipas uit. Bij de aanvraag of verlenging van uw taxipas dient een verplichte medische keuring te ondergaan. Vul voor uw keuringsafspraak het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in en breng deze mee naar uw afspraak met de keuringsarts rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid.

Touringcar chauffeurs:

Werkt u als zelfstandig touringcarchauffeur? Of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Een medische keuring is verplicht bij uw indiensttreding en/of zodra u zelfstandig gaat rijden. Ook geldt er een verplicht vijfjaarlijkse medische keuring. Maak direct een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid.

Wat Gebeurt Er Bij De Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam-Zuid?

De keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid voert namens Rijbewijskeuring Holland de keuring uit. Het doel van de keuring is dat er een keuringsverslag komt aan de hand waarvan het CBR kan beoordelen of u nog veilig en zelfstandig uw voertuig kunt besturen. De arts voert een algemeen medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s legt de keuringsarts vast in een medisch keuringsverslag. De medische keuring bij Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid bestaat het volgende:

Algemene vragen over uw lichamelijke en geestelijke conditie
Oogmetingen
Bloeddrukmeting
Urineonderzoek (o.a. glucose% in uw bloed)
Eventueel Algemeen Lichamelijk onderzoek (motoriek e.d.)

Naar Welke Keuringslocatie Moet Ik Voor Een Afspraak?

Er zij 2 keuringslocaties voor alle rijbewijskeuringen in Rotterdam. U kunt op beide locaties terecht. U kunt bij Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid terecht, of u nu in Feyenoord, de Afrikaanderbuurt, de Vaan of de Karl Marx buurt woont, of wat verder weg in Rotterdam Centrum, u kunt (op afspraak) altijd terecht bij onze locatie aan de Roerdomplaan.

Woont of werkt u in de omgeving van Rotterdam-Zuid? Zoals bijvoorbeeld in Spijkenisse, Oud- of Nieuw Beijerland, of Ridderkerk? Of zoekt u naar de Rijbewijskeuring Middelharnis, Hellevoetsluis of elders in de regio Rotterdam-Zuid? Ook u kunt eenvoudig een afspraak maken met onze keuringsarts in Rotterdam-Zuid.

Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam-Zuid
Roerdomplaan 10
3084 NM Rotterdam

Onze praktijkruimte in Rotterdam-Zuid is uitstekend te bereiken met de auto vanaf de Groene Kruisweg (S102). U kunt voor de deur parkeren. Op zondag is dat gratis en op de andere dagen kost parkeren € 1,76 per uur. Als u met de bus komt dan kunt u uitstappen bij bushalte Fuutlaan (lijn 67) of Wielewaalstraat (lijn 67 of 70). Vanaf deze bushaltes is het een paar minuten lopen naar Rijbewijskeuring Holland in Rotterdam-Zuid.

Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur:

Rijbewijskeuring Holland heeft naast onze keuringslocatie in Rotterdam-Zuid, meerdere alternatieve en goed bereikbare keuringslocaties in Zuid-Holland. Komen de beschikbare data in Rotterdam-Zuid u niet goed uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Dordrecht, Westland, Leiden of Den Haag.

Iedere zondag Rijbewijskeuring Rotterdam-Zuid
Maak online een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Rotterdam-Zuid. Kijk of u komende zondag tussen 9:00 uur en 12:45 uur terecht kunt. Is er komende zondag geen plek? Of kunt u niet op de beschikbare tijden? Check dan of u de volgende week kunt en maak direct een afspraak. Mocht u nog vragen hebben of maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ons dan en/of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.