Keuringsarts Rijbewijs Westland

Rijbewijskeuring Westland

In het Westland is Rijbewijskeuring Holland gevestigd in Monster in de Fysiopraktijk Zande. Wij hebben hier één keer per twee weken een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Westland

Adres

In het Westland kunt u ons vinden in Monster, Kerkpad 7

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt gratis voor de deur parkeren

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. U bent vanaf de n211 binnen enkele minuten op locatie. Met het openbaar vervoer komt, dan kunt u buslijn 34 pakken en uitstappen bij bushalte Acaciastraat, of buslijn 34 halte Vlotlaan. Beide bushaltes liggen op loopafstand van Rijbewijskeuring Westland.

Rijbewijskeuring Westland

75+:

Alle bestuurders van voertuigen van 75 jaar en ouder moeten medisch gekeurd worden wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen. Voor deze medische rijbewijskeuring moet u een verwijsbrief van het CBR (incl. ZD-code) overleggen aan de keuringsarts rijbewijs Westland. Hiervoor moet u eerst een gezondheidsverklaring invullen en opsturen naar het CBR. Na ontvangst van de CBR-brief kunt u direct een afspraak plannen voor uw rijbewijskeuring.

Chauffeurs Groot Rijbewijs:

Vrachtwagenchauffeurs (Groot Rijbewijs) dienen een medische rijbewijskeuring te ondergaan bij de aanvraag of verlenging van rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus). Rijbewijskeuring Westland is een specialist in dit soort keuringen en wij werken met gecertificeerde keuringsartsen. Zorg dat u uw rijbewijskeuring op tijd aanvraag, ruim voor verlenging van uw groot rijbewijs.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart/taxipas. De chauffeurskaart/taxipas wordt verstrekt door het KIWA. Voor de aanvraag of de verlenging van uw taxipas dient u een medisch rijbewijskeuring te ondergaan. Maak direct online een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Westland en neem het ingevulde formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ mee naar uw rijbewijskeuring.

Touringcar Chauffeurs:

Rijdt u als zelfstandig touringcarchauffeur? Of onder de CAO Besloten Busvervoer? In beide gevallen dient u een medische rijbewijskeuring te ondergaan. Verder dient u ook iedere vijf jaar medisch gekeurd te worden. Rijbewijskeuring Westland verzorgt deze keuringen, maak direct een keuringsafspraak met keuringsarts rijbewijs Westland.

Welke Onderzoeken Voert Keuringsarts Rijbewijs Westland Uit?

Keuringsarts rijbewijs Westland zal een algemene medische keuring uitvoeren namens Rijbewijskeuring Holland. Het CBR zal aan de hand van het opgestelde medische rapport van de keuringsarts beoordelen of u uw voertuig nog veilig en zelfstandig kunt besturen. De keuringsarts rijbewijs Westland legt eventuele gezondheidsrisico’s vast in het medisch rapport. De rijbewijskeuring zal over het algemeen uit de volgende onderdelen bestaan:

Algemene amnese
Ogen testen
Bloeddruk opmeten
Urine onderzoeken
Een algemeen lichamelijk onderzoek, indien nodig geacht

Naar Welke Keuringslocatie Moet Ik Voor Mijn Rijbewijskeuring?

Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in het Westland. Het maakt niet uit waar u woont. Woont u in het centrum van Monster of in Molenwijk of Ter Heijde? U kunt altijd terecht (op afspraak) bij onze praktijk aan het Kerkpad in Monster.
Woont u in de omgeving van Monster? In Poeldijk, ’s Gravesande, Naaldwijk, Honselersdijk, Den Haag of elders het Westland? Ook u kunt eenvoudigweg een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Westland.

Rijbewijskeuring Westland
Kerkpad 7
2681 BJ AN Monster

Ga naar de keuringslocatie van uw voorkeur

Rijbewijskeuring Holland heeft naast de keuringslocatie in Monster (Westland), meerdere alternatieve keuringslocaties in de Randstad. Deze locaties zijn ook prima bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Komen de beschikbare data van keuringsarts rijbewijs Westland u niet goed uit, check dan de beschikbaarheid van onze keuringsarts in LeidenDen HaagRotterdamLeidschendam of Capelle a/d IJssel.

Iedere 2 weken keuringen bij Rijbewijskeuring Westland

Maak meteen een afspraak met keuringsarts rijbewijskeuring Westland. De keuringsarts voert iedere 2 weken op zaterdag tussen 8:00 uur en 12:00 uur rijbewijskeuringen uit. Heeft u geen tijd op de nog beschikbare data en tijden? Maak dan een afspraak op een andere zaterdag. Wilt u ons liever persoonlijk spreken of een vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook! Bel ons, of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.