Keuringsarts Rijbewijs Helmond

Rijbewijskeuring Helmond

Rijbewijskeuring Holland is in Helmond te vinden bij Place4bizz aan de Steenovenweg 5. Wij hebben hier eens per twee weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bel naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

 
Rijbewijskeuring Helmond

Adres

In Helmond kunt u ons vinden aan de Steenovenweg 5.

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt gratis voor de deur parkeren.

Auto

Onze praktijkruimte in Helmond is gelegen op de automotive campus.

Rijbewijskeuring Helmond

75-plussers:

75-plussers moeten voor de verlenging van hun rijbewijs verplicht medisch gekeurd worden. Voor deze keuring heeft u een gezondheidsverklaring nodig die u via het CBR aanvraagt en ingevuld weer terugstuurt. Na beoordeling van uw verklaring, zal het CBR u een bericht met ZD-codes toesturen. U kunt direct na ontvangst een afspraak maken met onze Keuringsarts Rijbewijs Helmond. Vergeet niet om het CBR-bericht met de ZD-codes mee te nemen naar uw rijbewijskeuring.

Medische keuring?

Professionele chauffeurs, zoals bus-, touringcar-, en vrachtwagenchauffeurs moeten net als 75-plussers, om de paar jaar worden gekeurd. Ook wanneer uw gezondheidstoestand is veranderd, moet u verplicht een medische rijbewijskeuring ondergaan.

Ga eerst na of u een gezondheidsverklaring bij het CBR moet inleveren. Is dit het geval, dan moet u deze invullen en opsturen voordat u een afspraak kunt maken met Rijbewijskeuring Helmond. Een gezondheidsverklaring dient u via het CBR aan te vragen. Na beoordeling stuurt het CBR u een brief met de uitkomst en ZD-code(s) wanneer u bent geslaagd. U kunt na ontvangst gelijk een afspraak maken met een keuringsarts rijbewijs Helmond. U kunt ook een gezondheidsverklaring op deze website invullen en online een keuringsafspraak maken.

Wanneer u bij ons een keuringsafspraak hebt, voert onze keuringsarts een algemeen medisch onderzoek uit. Eventuele gezondheidsrisico s worden vastgelegd, waarna er een verslag ter beoordeling naar het CBR wordt gestuurd.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs:

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) moeten voor het aanvragen of verlengen van hun rijbewijs een verplichte medische keuring ondergaan. Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende locaties door heel Nederland en werkt samen met gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen voor een verscheidenheid aan rijbewijskeuringen. Begin ruim voor de aanvraag of het verlopen van uw rijbewijs met het opstarten van het keuringstraject (minimaal 5 maanden voordat het Groot Rijbewijs verloopt).

Taxichauffeurs:

Nederlandse taxichauffeurs moeten verplicht in het bezit zijn van een taxipas/chauffeurskaart. Deze pas wordt door het KIWA verstrekt. U dient uzelf medisch te laten keuren, voordat u uw taxipas kunt aanvragen of verlengen. Vraag hiervoor de chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT) aan en vul de bijgesloten geneeskundige verklaring taxichauffeur in. Vergeet niet om deze verklaring mee te nemen naar uw Taxipaskeuring met uw Keuringsarts Rijbewijs Helmond.

Wat gebeurt er tijdens een rijbewijskeuring?

Tijdens de keuring zal uw keuringsarts Rijbewijs Helmond een rapport opstellen met daarin de mogelijke gezondheidsrisico s. Dit rapport wordt naar het CBR gestuurd, waar het vervolgens wordt beoordeeld. Uw medische rapport wordt opgesteld aan de hand van de volgende medische onderzoeken:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Rijbewijskeuring Helmond
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

Onze praktijkruimte in Helmond is goed bereikbaar. U bereikt ons met de auto via de A6, A7 en A2 en A12 en de N279. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Met het openbaar vervoer bereikt u ons met de trein (halte Helmond t Hout) of met buslijn nr. 25. De bushalte ligt op ongeveer 20 minuten lopen van Rijbewijskeuring Helmond.

Kies zelf uw keuringslocatie

In Helmond vindt u n locatie van Rijbewijskeuring Holland. U kunt hier terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen. Ons kantoor is makkelijk te bereiken als u in Helmond-West woont. Ook inwoners van de binnenstad van Helmond, Kroon, Het Hout, Ashorst, Stiphout en Medevoort kunnen bij ons terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Helmond (op afspraak) aan de Steenovenweg in Helmond.

Woont u niet in Helmond, maar in de omgeving van Helmond, zoals in Nuenen, Geldrop, Mierlo of Deurne? Of bent u op zoek naar een Rijbewijskeuring Eindhoven, Den Bosch of Tilburg of in de omgeving van Helmond? Ook dan kunt u bij onze Keuringsarts Rijbewijs Helmond terecht.

U vindt onze locaties door heel Nederland. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Heeft de locatie in Helmond geen openstaande data beschikbaar voor een keuringsafspraak? Dan kunt u gemakkelijk op een van onze andere locaties terecht. Maak een online afspraak in bijvoorbeeld Den Bosch, Rotterdam of Oss. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Helmond? Dan kunt u terecht in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch.

2 Wekelijks Rijbewijskeuringen in Helmond

Keuringsarts Rijbewijs Helmond is enkele woensdagen per maand geopend van 09:00 voor medische keuringen en rijbewijskeuringen. U kunt een afspraak maken voor de eerstvolgende woensdag. Is er geen plek of bent u niet beschikbaar op deze dag? Dan kunt u een afspraak boeken op een andere datum of tijd. Wanneer u nog vragen hebt of liever een telefonische afspraak maakt, kunt u ons bellen of uw nummer achterlaten via ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.