Keuringslocatie

Purmerend

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in het gebouw van MTP fysiotherapie.  U treft ons centraal in Purmerend, vlakbij het Dijklander Ziekenhuis. Wij hebben hier één keer per 2 weken een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bel naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Purmerend

Adres

In Purmerend kunt u ons vinden in de Kraggeveenstraat 3

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt op het terrein van het gebouw gratis parkeren

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. Navigeer hiervoor richting het Dijklander Ziekenhuis. Wij zijn net naast het ziekenhuis gevestigd.

Keuringsarts Rijbewijs Purmerend

75-plus:

Chauffeurs die 75 jaar of ouder zijn, moeten verplicht een medische rijbewijskeuring ondergaan bij de verlenging van hun rijbewijs. Voor het maken van een afspraak voor uw rijbewijskeuring dient u een brief van het CBR (inclusief ZD-code) mee te brengen. Dit moet u zelf regelen door gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). Deze vult u in en stuurt u naar het CBR. Uiteindelijk ontvangt u een bericht van het CBR (incl. ZD-code) en op dat moment kunt u een afspraak maken bij Rijbewijskeuring Purmerend. Vergeet de CBR-brief niet!

Chauffeurs Groot Rijbewijs (C/D/E):

Voor de aanvraag of verlenging van uw Groot Rijbewijs (C-vrachtwagen) (D-autobus) dient u een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Onze gecertificeerde keuringsartsen van Rijbewijskeuring Purmerend zijn specialisten. Maak op tijd online een afspraak voor uw Rijbewijs keuring groot (C/D/E). Het advies is minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs.

Taxichauffeurs:

Nederlandse taxichauffeurs dienen een chauffeurskaart boordcomputer (taxipas of BCT) te bezitten. Om uw Taxipas aan te vragen of te verlengen dient u een medische rijbewijskeuring te ondergaan. Voor de Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA) kunt u terecht bij de keuringsartsen Rijbewijskeuring Purmerend. U kunt direct online een afspraak maken. Vergeet niet de gezondheidsverklaring in te vullen en mee te brengen naar uw afspraak Rijbewijskeuring Taxipas.

Chauffeurs Touringcar (medibus):

Bij het in dienst treden als touringcarchauffeur, of wanneer u als zelfstandige touringcar/medibus chauffeur gaat rijden, dient u verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan. Ook geldt er een verplichte 5-jaarlijkse rijbewijskeuring voor deze groep chauffeurs. U kunt uw Touringcarchauffeurskeuring (voorheen medibuspas) met onze gespecialiseerde Keuringsarts Rijbewijskeuring Purmerend direct online boeken.

Waar bestaat de medische rijbewijskeuring uit?

Onze keuringsartsen zijn gecertificeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Onze keuringsartsen voeren alle soorten rijbewijskeuringen uit, zodat het CBR kan beoordelen of u, als chauffeur, zelfstandig en veilig uw voertuig kunt besturen. De Keuringsarts CBR Purmerend legt aan de hand van een algemeen medisch onderzoek eventuele gezondheidsrisico’s in een medisch rapport vast. De rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

* Algeheel gezondheidsonderzoek;
* Oogtest;
* Bloeddrukmeting;
* Urineonderzoek;
* Lichamelijk onderzoek, wanneer nodig geacht.

Bij welke keuringslocatie kan ik me voor mijn Rijbewijskeuring laten keuren?

U kunt voor alle soorten rijbewijskeuringen bij Rijbewijskeuring Holland op onze locatie in Purmerend terecht. Of u nu vlak bij onze praktijklocatie Rijbewijskeuring Purmerend woont, of in Purmer-Noord, Werktuigenbuurt, Zuidoostbeemster of in Hazepolder. U kunt voor alle rijbewijskeuringen (op afspraak) terecht op de locatie Rijbewijskeuring Purmerend in het gebouw van MTP Fysiotherapie aan de Kraggeveenstraat 3.
Als in de omgeving van Purmerend woont, in Volendam, Halfweg, Wormerveer, of in Zaandam? Ook u kunt eenvoudig een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijskeuring Purmerend. Regel het direct online en maak een afspraak met Keuringsarts Rijbewijs Purmerend.

Rijbewijskeuring Purmerend
Kraggeveenstraat 3
1441 MK Purmerend

De praktijk van Rijbewijskeuring Purmerend bevindt zich centraal in Purmerend en is goed bereikbaar met de auto vanaf de N235 en de N244. Stel uw navigatie in op Dijklander Ziekenhuis. Er is gratis parkeren op het terrein van het gebouw. Keuringsarts Rijbewijs Purmerend is ook goed bereikbaar met het OV. Bushalte Purmerend, Veenweidestraat/Ziekenhuis (bus 101 en 110) en Waterlandlaan (bus 103 en 416) liggen op loopafstand de praktijk van Rijbewijskeuring Purmerend.

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland is op verschillende keuringslocaties in Noord Holland aanwezig. Naast de keuringslocatie in Purmerend voeren wij ook rijbewijskeuringen uit op onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Hilversum. Wanneer de openstaande keuringsdata of -tijdstippen van de keuringsarts Rijbewijskeuring Purmerend u niet uitkomen, dan bent u van harte welkom op één van de andere vestigingen van Rijbewijskeuring in Noord Holland of op één van de andere locaties in Nederland. Controleer de openstaande data en maak direct online een afspraak voor uw Rijbewijskeuring!

Rijbewijskeuring Purmerend op woensdag geopend

De keuringsarts Rijbewijskeuring Purmerend is iedere woensdag aanwezig tussen 9:00 en 12:00 uur voor medische rijbewijskeuringen. Check de openstaande afspraken en regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Purmerend. Kunt u niet op de beschikbare data en/of tijden, maak dan een afspraak op een later moment, of een andere locatie. Heeft u nog vragen? Of spreekt u ons liever telefonisch? Bel ons of laat uw telefoonnummer achter via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.