Rijbewijskeuring in Amsterdam-Noord

keuringsarts Rijbewijs Amsterdam-Noord

In Amsterdam-Noord is Rijbewijskeuring Holland is te vinden bij Stichting Cardiologie Amsterdam. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor Amsterdam e.o. en Zaandam e.o. Wij hebben hier één keer per week een keuringsmoment, zo bent u snel
aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord

Adres

Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord spreekuur vindt plaats aan de Vlierweg 26, Amsterdam LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt direct voor de deur parkeren. Parkeren is betaald.

Auto

Deze locatie is erg goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Keuringsarts Rijbewijs Amsterdam-Noord

75-Plussers:

75-plussers dienen een verplichte medische keuring te ondergaan bij verlenging van hun rijbewijs. Voor de medische keuring met keuringsarts rijbewijs Amsterdam-Noord, dient u een verwijsbrief (met ZD-code) van het CBR mee te brengen. Deze dient u aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente), in te vullen en op te sturen naar het CBR. Zodra u een bericht van het CBR inclusief de ZD-codes heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken met de keuringsarts Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord.

Groot Rijbewijs Chauffeurs:

Bij de aanvraag en verlenging van het Groot Rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus), is een medische keuring verplicht. Rijbewijskeuring Holland werkt met gespecialiseerde keuringsartsen die gecertificeerd zijn voor deze keuringen. Zorg dat u uw rijbewijskeuring op tijd aanvraagt, ruim voordat uw Groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs: 

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van chauffeurskaart of taxipas. Deze worden uitgegeven door het KIWA. Maak een afspraak met de keuringsarts Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord voor de aanvraag of verlenging van uw taxipas, en breng het ingevulde formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ mee naar uw keuringsafspraak.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs:

Gaat u aan de slag als Touringcar en/of Medibus chauffeur? Of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Een vijfjaarlijkse medische keuring is verplicht. Deze medische rijbewijskeuring is ook verplicht bij indiensttreding, of zodra u gaat werken als touringcar(medibus) chauffeur. Maak direct online een afspraak voor uw medische keuring bij Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord.

Hoe ziet de medische keuring eruit?

Het CBR wil kunnen beoordelen of u uw voertuig veilig en zelfstandig kunt besturen en daarvoor is een medische keuring noodzakelijk. De gespecialiseerde keuringsarts van Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord voert een standaard medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s worden in een medisch verslag vastgelegd. De rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

Algemeen gesprek over uw medische geschiedenis
Ogen worden getest
Bloeddruk meten
Urine wordt gecheckt
Algemeen lichamelijk onderzoek (mogelijk)

Bij welke keuringslocatie kan ik terecht voor een afspraak?

In Amsterdam zijn er twee keuringslocaties voor alle rijbewijskeuringen in Amsterdam. Waar u ook in Amsterdam woont, in het Centrum, Zuid-Oost of Noord, u kunt (op afspraak) altijd terecht bij Rijbewijskeuring Amsterdam bij onze praktijk aan het IJsbaanpad of bij Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord bij Stichting Cardiologie Amsterdam aan de Vlierweg 26.

Woont u niet in Amsterdam-Noord maar in de omgeving van Amsterdam-Noord? In Badhoevedorp, Amstelveen, Zaandam, Landsmeer of Abcoude? Dat is geen probleem. Ook u kunt een afspraak met onze keuringsarts in Amsterdam-Noord.

Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord
Vlierweg 26
1032LG Amsterdam

De praktijk van Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord ligt centraal in Amsterdam-Noord, zeker wanneer u met de auto vanaf de A4 en de A10 komt. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Pak bus 35 naar halte Amsterdam Mosplein. De praktijk ligt op loopafstand van metrostation Noorderpark

U kunt zelf de keuringslocatie van uitkiezen:

Naast de praktijk in Amsterdam-Noord heeft Rijbewijskeuring Holland verschillende alternatieve keuringslocaties in Noord Holland. Komen de beschikbare dagen en/of tijden in Amsterdam-Noord u niet uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Amsterdam., Leiden, Alkmaar, Diemen of Haarlem, of op één van de andere locaties elders in Nederland. Maak direct online een afspraak.

Iedere Woensdag keuringen bij Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord

De keuringsarts van Rijbewijskeuring Amsterdam-Noord is iedere woensdag van 10:00 tot 17:00 uur beschikbaar voor medische keuringen. Regel direct online een afspraak voor komende woensdag of later deze maand. Heeft u nog vragen, of maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ons gerust. Of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.