Keuringsarts Rijbewijs Dordrecht

Rijbewijskeuring Dordrecht

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in Dordrecht bij Business Point aan de Vissersdijk 70 Beneden. Wij hebben hier eens per twee weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Dordrecht

Adres

In Dordrecht kunt u ons vinden aan de Vissersdijk 70 Beneden. Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het eigen parkeerterrein. Daarnaast kunt u ook rondom de locatie gratis parkeren. 

Auto

Het spreekuur in Dordrecht tref je aan in het Oosten van Dordrecht.

Rijbewijskeuring Dordrecht

75+:

Wanneer u 75 jaar of ouder bent dan bent u verplicht om een medische keuring te ondergaan bij het verlengen van uw rijbewijs. U zult daarvoor zelf een gezondheidsverklaring moeten invullen en opsturen naar het CBR. Zodra het CBR een bericht met ZD-codes aan u heeft afgegeven, kunt u direct een afspraak maken met de keuringsarts van Rijbewijskeuring Dordrecht. Vergeet niet om de brief met ZD-codes mee te brengen naar uw keuring.

Uw Medische Keuring: Voor Wie, Wat en Hoe?

Naast 75-plussers worden ook professionele chauffeurs, zoals vrachtwagen-, bus-, en touringcarchauffeurs om de zoveel jaar gekeurd. Of wanneer uw gezondheidstoestand is gewijzigd, dan is een medische keuring ook verplicht.

Ga na of u een gezondheidsverklaring bij het CBR moet indienen? Zo ja? Dan dient u voordat u een afspraak kunt maken met Rijbewijskeuring Dordrecht, een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (soms kan dit bij uw gemeente). Vul deze verklaring in en stuur naar het CBR. Het CBR stuurt u een bericht met de keuringsverslagen inclusief de ZD-code(s). Vanaf dat moment kunt u een afspraak maken met keuringsarts rijbewijs Dordrecht. Of anders vult u de gezondheidsverklaring op deze website in en maakt u directe online een keuringsafspraak.

Onze keuringsarts voert een algemeen medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s worden vastgelegd in een verslag wat vervolgens naar het CBR wordt gestuurd, ter beoordeling. De rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

Algemene vragen over uw medische geschiedenis
Testen van uw zicht (ogen testen)
Meten van uw bloeddruk
Onderzoek van uw urine (o.a. glucose, eiwit)
Lichamelijk onderzoek (indien gewenst)

Chauffeurs Groot Rijbewijs:

Voor de aanvraag of verlenging van het Groot Rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus), is een medische keuring verplicht. Bij Rijbewijskeuring Holland werken wij samen met gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen voor alle soorten rijbewijskeuringen. Wij adviseren u om de aanvraagprocedure op tijd te starten. Ruim voordat uw Groot Rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van een taxipas/chauffeurskaart. De KIWA geeft deze taxipas/chauffeurskaart af en daarvoor is een medische keuring verplicht. U dient hiervoor het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ aan te vragen bij het KIWA en in te vullen. Neem het ingevulde formulier vervolgens mee naar uw Taxipaskeuring bij Rijbewijskeuring Dordrecht.

Kies Zelf Bij Welke Keuringslocatie U Afspreekt?

In Dordrecht is er één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen. U kunt bij onze praktijk terecht wanneer u vlak bij de praktijk in Stadpolders woont, maar ook wanneer u in het Centrum van Dordrecht woont, of in Dubbeldam, Vogelbuurt, Wielwijk of in Dordrecht Noord. U kunt (op afspraak) altijd terecht bij onze locatie aan de Vissersdijk Beneden in Dordrecht Oost.

Woont u in de omgeving van Dordrecht? In bijvoorbeeld Sliedrecht, Papendrecht, Alblasserdam of Ridderkerk. Bent u misschien op zoek naar Keuringsarts Rijbewijs Barendrecht, Oud Beijerland of elders in de regio? Ook u kunt een afspraak met Rijbewijskeuring Dordrecht.

Rijbewijskeuring Dordrecht
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht

Onze praktijkruimte in Dordrecht is met de auto goed bereikbaar vanaf de Provincialeweg en u kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Komt u met het openbaar vervoer? Pak dan buslijn nr. 5 stap uit bij bushalte Visserdijk op de Provincialeweg. Vanaf de bushalte is het niet ver lopen naar Rijbewijskeuring Dordrecht.

Kies Zelf Uw Keuringslocatie

Naast de keuringslocatie in Dordrecht is Rijbewijskeuring Holland op verschillende andere plekken aanwezig. Ook deze locaties zijn snel en goed bereikbaar. Komen de data in Dordrecht u niet uit, maak dan gewoon een afspraak elders in Zuid Holland of elders in Nederland. U kunt ook online een afspraak maken in o.a. Amsterdam, Utrecht, maar ook in de omgeving van Dordrecht, zoals in Rotterdam (2 locaties), Leiden, Den Haag, Leidschendam en Westland.

Rijbewijskeuring Dordrecht 2-wekelijks keuringen

Regel snel online voor komende zaterdag tussen 10:30 uur en 16:45 uur uw afspraak bij Rijbewijskeuring Dordrecht. Is er geen plek komende zaterdag? Of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Reserveer dan uw keuringsafspraak op een moment dat het u wel uitkomt. Wanneer u vragen heeft of liever persoonlijk, telefonisch een afspraak wilt maken? Schroom niet en bel ons! Of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.