Keuringslocatie

Den Haag

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in Den Haag aan de Platinaweg 25. Wij hebben hier eens per twee weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Rijbewijskeuring Den Haag

Adres

In Den Haag kunt u ons vinden aan de Platinaweg 25.

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt GRATIS achter het gebouw parkeren.

Auto

Door deze ligging is ons spreekuur zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Binnen 5 minuten bereikt u de snelweg (A4 of A12).

Een bushalte is gelegen om de hoek van het business point, halte Dr. H.E. van Gelderlaan. Vanaf stations Den Haag Moerwijk is het een klein half uur met de bus naar de Platinaweg.

Keuringsarts Rijbewijs Den Haag

75-plussers:

75-plus chauffeurs in Nederland dienen medisch gekeurd te worden wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen. U dient tijdens de keuring een brief van het CBR (inclusief ZD-code) bij u te hebben. U dient een een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). Nadat u deze verklaring heeft ingevuld, stuurt u deze op naar het CBR. U ontvangt een bericht van het CBR (incl. ZD-code). Zodra u dit bericht heeft ontvangen, kunt u direct online een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Den Haag.

Groot Rijbewijs Chauffeurs (C/D/E):

Als u een groot rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus), wilt aanvragen of verlengen, dan bent u verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan. De gecertificeerde keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland zijn hierin gespecialiseerd. Zorg dat u op tijd een afspraak maakt voor uw medische rijbewijskeuring groot (C/D/E). Ons advies is om deze afspraak minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te plannen.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (taxipas of BCT). De Taxipas wordt door de KIWA verstrekt. Voor de aanvraag of verlenging van een taxipas dient u verplicht medisch gekeurd te worden. Voor de Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA) kunt natuurlijk ook terecht bij de Keuringsarts Rijbewijs Den Haag. Maak direct online een afspraak en zorg dat u de ingevulde gezondheidsverklaring meeneemt naar uw rijbewijskeuring Taxipas.

Touringcar en/of medibus Chauffeurs:

Touringcar/medibus-chauffeurs dienen bij indiensttreding, of als u zelfstandig gaat opereren, een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Voor deze groep chauffeurs geldt ook een verplichte 5-jaarlijkse rijbewijskeuring. Gaat u aan de slag als touringcar chauffeur, of dient u binnenkort uw 5-jaarlijkse keuring te ondergaan? Boek dan direct online een afspraak voor uw medische rijbewijskeuring Touringcarchauffeurs (voorheen medibuspas) met onze Keuringsarts Den Haag.

Waar bestaat de medische rijbewijskeuring uit?

De medische rijbewijskeuring bij Keuringsarts Rijbewijs Den Haag wordt uitgevoerd door gecertificeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Het is van belang dat iedere chauffeur op de Nederlandse wegen zelfstandig en veilig, zijn of haar voertuig bestuurt. Het CBR wil daarom kunnen beoordelen of u daartoe in staat bent en daarvoor is de medische rijbewijskeuring ingevoerd. De Keuringsarts CBR Den Haag zal een algemeen medisch onderzoek uitvoeren en eventuele gezondheidsrisico’s in een medisch rapport vastleggen. De rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

* Algemeen gezondheidsonderzoek;
* Testen van uw ogen;
* Bloeddruk meten;
* Urine onderzoeken;
* Lichamelijk onderzoek, wanneer de keuringsarts dit nodig acht.

Welke keuringslocatie moet ik kiezen voor mijn Rijbewijskeuring?

U kunt bij Rijbewijskeuring Holland op onze locatie in Den Haag terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen. Of u nu in de buurt van onze praktijklocatie Rijbewijskeuring Den Haag in Kerkentuinen en Zichtburg woont, of in een andere Haagse wijk als het Centrum, Kijkduin, Loosduinen, Laakkwartier, de Schilderwijk of de Uithof. U kunt voor alle rijbewijskeuringen (op afspraak) terecht op de locatie Rijbewijskeuring Den Haag aan de Platinaweg 25.
Als in de omgeving van Den Haag woont, in Scheveningen, Leiden, Zoetermeer of in Rotterdam woont dan kunt u ook eenvoudig een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Den Haag. U kunt hier direct online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Den Haag maken.

Adres Rijbewijskeuring Den Haag
Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

De Keuringsarts Rijbewijs Den Haag bevindt zich buiten het centrum van Den Haag. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A4 of A12. U kunt gratis parkeren achter het gebouw. Ook met het openbaar vervoer kunt u Keuringsarts Rijbewijs Den Haag simpel bereiken. Bushalte Dr. H.E. van Gelderlaan, van buslijn 456, ligt om de hoek van het business point. Vanaf stations Den Haag Moerwijk is het een klein half uur met de bus naar de Platinaweg. Ook zijn er enkele tramhaltes op loopafstand van Keuringsarts Den Haag, bijvoorbeeld bij het Haga ziekenhuis en op de Meppelweg.

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende keuringslocaties in Zuid Holland. Naast onze keuringslocatie in Den Haag hebben wij ook vestigingen in Capelle aan de IJssel, Leiden, Leidschendam, Dordrecht, Rotterdam (2 locaties), Westland (Monster) en Zoetermeer. Komen de keuringsdata of -tijdstippen van de Keuringsarts Den Haag u niet uit, dan bent u van harte welkom op één van de andere vestigingen van Rijbewijskeuring in Zuid Holland of elders in Nederland. Check de data en maak direct online een rijbewijskeuring afspraak!

Rijbewijskeuring Den Haag twee keer per maand op woensdag

Regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Den Haag. De keuringsarts rijbewijs CBR Den Haag is iedere week op maandag en vrijdag aanwezig voor rijbewijskeuringen op onze praktijklocatie in Den Haag. Kijk of u komende week nog een afspraak kunt maken bij Rijbewijskeuring Holland in Den Haag. Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment. Mocht u nog vragen hebben, of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon even bellen. Of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.