Keuringslocatie

Rijbewijskeuring Rotterdam

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd aan de Corkstraat 46 in Rotterdam. Wij hebben hier één keer per week een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Rijbewijskeuring Rotterdam

Adres

In Rotterdam kunt u ons vinden aan de Corkstraat 46.

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt GRATIS op het terrein van het gebouw parkeren.

Auto

Het spreekuur is gevestigd in het noord-westen van Rotterdam, vlak naast Rotterdam-airport. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A13, A20 en A16). Daarbij is ons kantoor in Rotterdam uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op vijf minuten van ons kantoor in Rotterdam is een bushalte met lijn 41, 42 en 43.

Rijbewijskeuring Rotterdam

75+ ers:

Bestuurders boven de 75 jaar dienen bij hun rijbewijsverlenging een verplichte rijbewijskeuring te ondergaan. Voor uw afspraak met de keuringsarts rijbewijs Rotterdam heeft u een brief (met ZD-code) van het CBR nodig. U dient hiervoor een gezondheidsverklaring aan te vragen (bij het CBR of uw gemeente), in te vullen en op te sturen naar het CBR. Zodra u de CBR-brief inclusief de ZD-code heeft ontvangen, kunt u direct een afspraak maken met Rijbewijskeuring Rotterdam.

Chauffeurs Groot Rijbewijs:

Chauffeurs Groot Rijbewijs dienen bij de aanvraag of verlenging van rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus) verplicht medisch gekeurd te worden. De keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland zijn gespecialiseerd en gecertificeerd voor deze specifieke medische keuringen. Zorg dat u uw medische rijbewijskeuring ruim voor het verlopen van uw Groot Rijbewijs regelt.

Chauffeurs Taxipas:

In Nederland dienen alle taxichauffeurs in het bezit te zijn van een chauffeurskaart of Taxipas. De KIWA geeft de Taxipas uit. Voor de aanvraag of verlenging van uw taxipas dient u het formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in te vullen. Breng uw ingevulde verklaring mee naar uw afspraak met keuringsarts Rijbewijs Rotterdam, zodat het administratieve proces snel geregeld kan worden.

Vrachtwagen of Medibus Chauffeurs:

Wanneer u als zelfstandig touringcarchauffeur rijdt, of onder de CAO Besloten Busvervoer valt, dan dient u verplicht iedere vijf jaar een medische keuring te ondergaan. Deze verplichte medische rijbewijskeuring geldt ook bij indiensttreding of wanneer u zelfstandig aan de slag gaat als touringcarchauffeur. U kunt direct online een afspraak maken met Rijbewijskeuring Rotterdam.

Wat Gebeurt er tijdens de Keuring bij Rijbewijskeuring Rotterdam?

Het CBR beoordeelt of bestuurders van voertuigen op de openbare weg in Nederland dit (nog) zelfstandig en veilig kunnen doen. Die beoordeling vindt plaats aan de hand van een medische rijbewijskeuring. Onze keuringartsen zijn gediplomeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. De keuringsarts rijbewijs Rotterdam zal een standaard medisch onderzoek uitvoeren en legt de waarnemingen vast in een medisch verslag voor het CBR. De rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

-Algemene amnese
-Ogen testen
-Bloeddruk meten
-Urine onderzoeken
-Indien noodzakelijk geacht, een algemeen lichamelijk onderzoek

Mag ik mijn eigen Keuringspraktijk kiezen?

Rijbewijskeuring Holland heeft twee keuringslocaties in Rotterdam. Hier voeren onze keuringsartsen alle soorten rijbewijskeuringen uit. U kunt altijd een afspraak maken met Rijbewijskeuring Rotterdam. Het maakt niet of u nu vlak bij de keuringslocatie bij Rotterdam Airport woont, of in Rotterdam Centrum, Kralingen, Delfshaven of Charlois. U kunt (op afspraak) altijd terecht op onze locatie aan de Corkstraat.

Woont u in een buurtgemeente of in de omgeving van Rotterdam? Bijvoorbeeld in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zevenhuizen of Lekkerkerk? Geen probleem! Maak direct een afspraak met de keuringsarts Rijbewijs Rotterdam. Woont u in Brielle, Oostvoorne, Hellevoetsluis, Oud Beijerland, of elders in Zuid Holland, en bent u op zoek naar een keuringsarts Rijbewijs? Ook u kunt direct online een afspraak met onze keuringsarts Rijbewijskeuring Rotterdam.

Rijbewijskeuring Rotterdam
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

De praktijk van Rijbewijskeuring Rotterdam ligt in Noordwest Rotterdam, vlakbij Rotterdam Airport en is dus uitstekend bereikbaar per auto vanaf de A13, A20 en A16. U kunt er gratis parkeren. Als u met het openbaar vervoer komt, dan kunt u buslijn 42 pakken en uitstappen bij bushalte Vareseweg, Insbruckweg of Lyonweg. Vanaf al deze bushaltes is het een enkele minuten lopen naar Rijbewijskeuring Rotterdam.

Kies zelf uw Keuringslocatie

Naast onze keuringslocatie aan Rotterdam Corkstraat heeft Rijbewijskeuring Holland nog een aantal andere keuringslocaties in Zuid Holland. Komen de beschikbare dagen en/of tijden in Rotterdam u niet goed uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen Rijbewijskeuring Holland in Den Haag, Dordrecht, Leiden, Leidschendam, Rotterdam Zuid, Westland (Monster), Zoetermeer, of elders in Nederland, en maak direct online een keuringsafspraak. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met auto en OV.

Iedere Woensdag afspraken bij Rijbewijskeuring Rotterdam

Check direct of er deze woensdag tussen 14:00 en 17:45 uur plek is voor uw medische keuring door de Keuringsarts Rijbewijskeuring Rotterdam. Kunt u deze week niet op de nog beschikbare dagen en tijden? Reserveer dan alvast op een woensdag later deze maand, of volgende maand. Mocht u nog vragen hebben? Of wilt u liever telefonisch een afspraak met ons maken? Bel ons dan rechtstreeks, of laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.